Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΑΓΕΧ: Επιτέλους διοίκηση!

Πραγματοποιήθηκαν προχθές Τετάρτη 27 Ιουλίου οι αρχαιρεσίες της ΑΓΕΧ για την ανάδειξη διοίκησης και προέκυψε το νέο 9μελές συμβούλιο το οποίο σήμερα Παρασκευή(29/7) συγκροτείται σε σώμα.

ΚΥΜΗ: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Κύμη 2011-2012
Την προετοιμασία της ξεκίνησε η ομάδα της Κύμης, στην πρώτη της παρουσία πέρα από τα...Ευβοϊκά σύνορα. Αισιοδοξία, σκληρή δουλειά και πίστη για μια καλή και αξιοπρεπή πορεία είναι τα βασικά συστατικά της νέας προσπάθειας, με αντικειμενικό και ρεαλιστικό στόχο την παραμονή στην Δ' Εθνική. Ακουλουθεί φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση(Ανταπόκριση: Αποστόλης Αποστολίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ:Ανακοίνωση για δοκιμές νεαρών παιχτών

Ο Αντώνης Πριόνας
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 17-21 ΕΤΩΝ (ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 1991-1992-1993-1994) ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΨΑΧΝΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 01/08/2011 ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 04/08/2011 ΜΕ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 19:00. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ (ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ 3 - ΨΑΧΝΑ ΤΗΛ. 2228025617) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ ΑΠΟ 09:00-13:00 ΚΑΙ 17:00-20:00.

ΝΕΟΧΩΡΙ: Χορός και...αγωνιστικά

Το Σάββατο 30 Ιουλίου ο Α.Ο. Νηλέας Νεοχωρίου διοργανώνει μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη. Οι καιροί είναι δύσκολοι και η κρίση θέλει διασκέδαση. Ελάτε να γλεντήσουμε μέχρι το πρωί με μουσική, χορό και χαμηλές τιμές. Κοντά μας θα είναι ο κορυφαίος Μάκης Χριστοδουλόπουλος, η εκρηκτική Χαρά Βέρρα, ο μοναδικός σολίστας στο βιολί Νίκος Χατζόπουλος και οι Γιάννης Χατζόπουλος και Χριστίνα Κόζα. Στο κλαρίνο ο Παναγιώτης Πλακιάς. Η είσοδος είναι 10 ευρώ και για τα παιδιά ελεύθερη.

ΕΡΕΤΡΙΑ: Η πρώτη συνάντηση

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011, στις 20:00 στην πισίνα του Negroponte Resort Eretria, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνάντηση Διοίκησης, Προπονητή, Ποδοσφαιριστών και Ιατρικού  team του Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ.
Η συνάντηση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου κ. Ανδρέα Αθανασόπουλου, που παρουσίασε τα μέλη της νέας Διοίκησης, τον Προπονητή κ. Γιάννη Φούρλη και καλοσώρισε τα νέα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα.  Στη συνέχεια έκανε ένα απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, ενώ έθεσε τους στόχους για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και τις δράσεις του Απόλλωνα εντός και εκτός γηπέδων.
Στην συνέχεια ο νέος Προπονητής της  ομάδας κ. Γιάννης Φούρλης, ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για το πρόγραμμα προπόνησης και έθεσε τις γενικές αρχές, προκειμένου να υπάρχει ομαλή συνεργασία στο ποδοσφαιρικό team και κυρίως αποτέλεσμα.
Ακολούθησε προσωπική συνομιλία κάθε παίκτη με τον προπονονητή κ. Φούρλη, ενώ η βραδιά κύλισε σε πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα.
Η πρώτη προπόνηση ορίστηκε για την Κυριακή 31/07/2011 στις 17:30.


ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Η προκύρηξη των πρωταθλημάτων

Τους αγώνες Πρωταθλήματος περιόδου 2011-2012 μεταξύ των σωματείων Α1΄, Α2’, Β ΄και Γ΄Ερασιτεχνικής (σε 4 κατηγορίες), στους οποίους δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παρακάτω σωματεία:

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Europa League: Στη μάχη ρίχνονται ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΠΑΟΚ
Στη μάχη του Europa League ρίχνονται σήμερα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου. Ο δικέφαλος αγωνίζεται στη Νορβηγία με την Βαλερένγκα την οποία είχε αντιμετωπίσει και πριν από 2 χρόνια(είχε νικήσει 2-1 με γκολ των Λίνο και Μουσλίμοβιτς). Σε μία χώρα φυσικά, η οποία ακόμα μετράει τις πληγές της από το προ λίγων ημερών μακελειό, όμως ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει σκορ πρόκρισης και εν όψει ρεβάνς στην Τούμπα σε μία εβδομάδα. Άλλωστε αύριο ξημερώνει και μία μεγάλη μέρα για τον ΠΑΟΚ καθώς αναμένεται να οριστικοποιηθεί το deal ανάμεσα στον Ζαγοράκη και τον υποψήφιο επενδυτή Φλωρίδη. Το σημερινό ματς θα αρχίσει στις 8 και θα μεταδωθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2.

ΝΤΙΦΕΡΝΤΑΝΖ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
 
Ο Ολυμπιακός Βόλου με διαλυμένη ψυχολογία από την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκα σήμερα τα ξημερώματα να τον υποβιβάσει στη Β' Εθνική, αντιμετωπίζει στο Λουξεμβούργο την Ντιφερντάνζ. Σίγουρα και ο Ολυμπιακός Βόλου θα επιχειρήσει να πάρει σκορ πρόκρισης όμως το όποιο θετικό αποτέλεσμα θα επισκιαστεί από τη σημερινή απόφαση. Άλλωστε και να περάσει ο Βόλος κινδυνεύει λόγω των...στημένων να αποκλειστεί από την UEFA στα χαρτιά. Το ματς θα αρχίσει στις 9 και θα μεταδωθεί από το Novasports 4.


ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Εισιτήρια διαρκείας 2011-2012

Κυκλοφόρησαν και διατίθενται προς πώληση τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟ Χαλκίς της περιόδου 2011-2012. Τα απλά εισιτήρια κοστίζουν 100 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια στο χώρο των επισήμων(VIP) 150 ευρώ. Οι φίλαθλοι του ΑΟΧ μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ομάδας στην οδό Χαϊνά 46, τηλ.επικοινωνίας 22210 81889.


Η Δόξα Προκοπίου τιμάει τον Κώστα Ντάλα της Ιστιαίας!

Όσους πρόσφεραν στο ευβοϊκό ποδόσφαιρο θα βραβεύσει η Δόξα Προκοπίου, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την Σάββατο 6 Αυγούστου, oπως έχουμε αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ. Μέσα σε αυτούς θα είναι και ένας παράγοντας, που έχει προσφέρει όσο λίγοι στο άθλημα στην περιοχή μας. Πρόκειται για τον Κώστα Ντάλα που φέτος κλείνει 35 χρόνια προσφορά στην Α.Ε. Ιστιαίας και στο βορειοευβοιώτικο ποδόσφαιρο γενικότερα.
Ο Κώστας Ντάλας το 1976 μπήκε για πρώτη φορά στο χώρο του ποδοσφαίρου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ιστιαίας (τότε η πόλη όπως και τώρα είχε δύο ομάδας τον Α.Ο.Ι και τον Απολλώνιο). Στη συνέχεια, στις αρχές της δεκαετίας του ‘80 οι δύο ομάδες έκαναν ένωση  δημιουργώντας την Ένωση Απολλώνιου και Α.Ο. Ιστιαίας ή Αθλητική Ένωση Ιστιαίας. Ο κ. Κώστας παρέμεινε στην ομάδα και την υπηρέτησε από πολλά πόστα, έφορος, ταμίας, γραμματέας, Πρόεδρος. Τις χρονιές που ήταν Πρόεδρος αξίζει να σημειώσουμε, ότι η Α.Ε.Ι είχε μία από τις καλύτερες ομάδες, που είδε ποτέ η περιοχή μας. Θα πρέπει επίσης να τονίσουμε, ότι δικιά του ανακάλυψη ήταν ο Γιώργος Αναστασίου, που άφησε εποχή με την μεγάλη ομάδα του Αθηναϊκού τη 10ετία του ’90.
Σήμερα, 35 χρόνια μετά εξακολουθεί να παραμένει δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα (σημειωτέον δεν την εγκατέλειψε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια) από τη θέση του φροντιστή, ακούραστος εργάτης των γηπέδων. Μια ήρεμη δύναμη στο πάγκο, με ήθος αφού ποτέ δεν έχει αποβληθεί από τον αγωνιστικό χώρο από κανένα διαιτητή ή παρατηρητή αγώνα.
Έμπειρος και άριστος γνώστης του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι, όσο λίγοι. Οι συμβουλές του, κυρίως πάνω σε διοικητικά θέματα πολύτιμες, για κάθε νέο ποδοσφαιρικό παράγοντα.
Γιάννης Δραπανιώτης

Υποβιβάστηκαν...5 το πρωί!


Γύρω στις 5 τα ξημερώματα η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα αποφάσισε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας για την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια, οι δύο ομάδες που πληρώνουν ουσιαστικά τα σπασμένα των Μπέου και Ψωμιάδη αντίστοιχα, οι οποίοι αποβλήθηκαν εφ' όρου ζωής από το ποδόσφαιρο! Η απόφαση είναι εφέσιμη και θα εκδικαστεί από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ την άλλη εβδομάδα. Σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι και υποβιβαστούν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, στην Σούπερ Λίγκα θα παραμείνουν Λάρισα και Πανσερραϊκός. Μάλιστα όταν τελεσιδηκήσει η απόφαση, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πολύ πιθανό να αποκλειστεί και από το Europa League!

ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Πάμε σαν...πέρυσι!

Με χαμηλούς τόνους και συγκρατημένη αισιοδοξία ξεκίνησε την προετοιμασία της χθες η ομάδα των Λουκισίων παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Βασίλης Ανέστης από τον Ηρακλή Ψαχνών, Ζυγογιάννης από τη Θήβα, Ραχούτης από τον Πελοπίδα Θηβών, Δέδες από Μαλεσίνα, Κουτρουμπάς από Δάφνη Ερυθρών, Μάγκας από Πελοπίδα Θηβών, Κολιόπουλος από ΑΟΧ, Χάϊδας από Τεγέα Τρίπολης, Τσελεμπής από ομάδα Β' Αγγλίας, αυτά είναι τα καινούργια πρόσωπα.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΑΡΤΑΚΗ: "Τα αγαθά κόποις κτώνται"

Εργομετρικές εξετάσεις ξεκίνησαν οι παίχτες της ομάδας της Αρτάκης, φετινής υποψήφιας όπως όλα δείχνουν για το όσκαρ του τίτλου στην Α1 Ευβοίας, λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας(1η Αυγούστου). "Σεφτέ" έκαναν οι "μικροί" του ΑΟΝΑ ενώ θα ακολουθήσουν και όλοι οι υπόλοιποι.

Οντένσε-Παναθηναϊκός στις 21:00 από το Novasports2

Το πρώτο βήμα για τον τελικό στόχο που είναι η πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League θέλει να κάνει σήμερα ο Παναθηναϊκός στη Δανία κόντρα στην Οντένσε.

Μπάσκετ: Διεθνές τουρνουά διοργάνωσε ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου!

Άλλη μία γιορτή του μπάσκετ πραγματοποιήθηκε στην Κύμη από τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, 15-17 Ιουλίου. Ένα διεθνές τουρνουά μπάσκετ Παίδων με τη συμμετοχή των Εθνικών ομάδων Ελλάδας, Σερβίας, Βουγλαρίας και Ισραήλ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Ομάδα και κόσμος μία γροθιά!

Περίπου δύο εβδομάδες μετά την έκτακτη γενική συνέλευση, η ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής της τακτικής γενικής συνέλευσης στην οποία καλεί την κοινωνία των Ψαχνών να αναποκριθεί στο κάλεσμα στο πιο σημαντικό ραντεβού της ομάδας με την ιστορία της, καθώς σε λίγο καιρό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο "ημίθεος" θα αγωνίζεται στη Β' Εθνική. Το δελτίο τύπου αναφέρει χαρακτηριστικά: "Σας ανακοινώνουμε ότι την Δευτέρα 01/08/2011 και ώρα 20:30 στo 1ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συγκέντρωση όλων των φίλων της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών με θέματα:1.Προεγγραφή για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, 2.Ενημέρωση για την πορεία της ομάδας 3.Διάφορα θέματα." Στο μεταξύ να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Ηρακλή ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που την περσινή χρονιά αγωνίστηκαν στη Β' Εθνική, προκειμένου να τους εντάξουν στο δυναμικό τους, καθώς ο ήδη η ομάδα έχει χάσει πολύτιμο χρόνο μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα της διεξαγής ή όχι των αγώνων πλέι οφ από την Γ' στη Β' Εθνική.

ΑΓΕΧ: Φινάλε στο σίριαλ σήμερα με τις αρχαιρεσίες

Γ.Βελισσαράκος,Γ.Μπρούζος, Β.Μπρούζος
Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ "νέα διοίκηση της ΑΓΕΧ" θα παιχτεί σήμερα 27 Ιουλίου στις 8.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Παλίροια", με την διενέργεια εκλογών για την συγκρότηση του διοικητικού σχήματος το οποίο και θα κληθεί να τρέξει όλες τις διαδικασίες που αφορούν τον ιστορικό σύλλογο.

Τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΟ Χαλκίς

Τις εννιά μεταγραφές έφτασε μέχρι στιγμής ο ΑΟ Χαλκίς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθεί για την απόκτηση ακόμα δύο. Οι τρεις καινούργιες μεταγραφές είναι ο Χρήστος Μανιάτης από τον Ιωνικό, ο Γιώργος Καλογερόπουλος από τον Αχαρναϊκό και ο τερματοφύλακας Κώστας Αδαμόπουλος από την Ηλιούπολη, οι οποίοι πέρασαν από τα γραφεία της οδού Χαϊνά, υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους και φυσικά φωτογραφήθηκαν μπροστά από την "Αρέθουσα" με τον πρόεδρο Βασίλη Ταρνανά και τον γενικό αρχηγό Γρηγόρη Δάσκο.
Ο Χρήστος Μανιάτης

Ο Γιώργος Καλογερόπουλος

Ο Κώστας Αδαμόπουλος

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Όνειρο θερινής νυκτός ή αλήθεια;

Λέτε;
Αρκετές κουβέντες ανταλλάχθησαν χθες στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης του ΑΟΧ και μερικές από αυτές είχαν να κάνουν με...βαρβάτα φιλικά προετοιμασίας που επιχειρούν να κλείσουν οι "νερατζούρι". Ακούστηκε λοιπόν ο ΠΑΣ Γιάννενα(προσιτό φιλικό αν αναλογιστεί κανείς τη συμμετοχή του Σαμαντούρου στο διευρυμένο Δ/Σ του ΑΟΧ αλλά και τις φιλικές σχέσεις Ταρνανά-Χριστοβασίλη), ακούστηκε ο Εργοτέλης(προφανώς ενδεχομένως να βάλει το χεράκι του ο υπεύθυνος των γραφείων Απόστολος Αβερκιάδης που διατηρεί άριστες σχέσεις με την Κρητική ομάδα), αλλά ακούστηκε και ο ΠΑΟΚ(!). Εδώ τι μπορεί να πει κανείς; Ότι θα βάλουν το χεράκι τους ο Παοκτσής αντιπρόεδρος του ΑΟΧ και γνωστός δικηγόρος Θανάσης Τάρτης ή και ο προπονητής της ομάδας και πρώην παίχτης του ΠΑΟΚ Τάσος Τασιόπουλος; Για την ώρα ένα φιλικό της Χαλκίδας με την λαοφιλέστερη ομάδα της Βόρειας Ελλάδας φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός. Αν έχει όμως μία δόση αλήθειας, θα το δείξει ο χρόνος.
Γ.Τρυφωνίδης

ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Ξεκινάει η προετοιμασία!

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας των Λουκισίων.
Οι "πορτοκαλί" την περσινή σεζόν έκαναν μία εκπληκτική πορεία καταλαμβάνοντας την 4η θέση στον 7ο όμιλο της Δ' Εθνικής και μία ανάλογη πορεία θέλουν να πραγματοποιήσουν και τη φετινή σεζόν. Την Τετάρτη λοιπόν στο γήπεδο των Λουκισίων θα αρχίσει το χτίσιμο της ομάδας που κρατάει ψηλά τη σημαία του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ: Καρέ των μεταγραφών!

Ενισχυμένη θα απρουσιαστεί η Προποντίδα
Τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα έκανε η ομάδα της Προποντίδας η οποία απέκτησε από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας τους Χριστόφορο Τσακλάνο, Γρηγόρη Παπαδέδε, Λευτέρη Δεληγιάννη (τερματοφύλακας) και Κώστα Μπασούκο, οι οποίοι άλλαξαν "γειτονιά" ουσιαστικά, από το Δημοτικό στάδιο στο γήπεδο Αλεξάνδρου(αν είναι αυτό το γήπεδο που θα χρησιμοποιεί ως έδρα η "Μπάρτσα" και τη φετινή σεζόν). Σίγουρα αν μη τι άλλο πρόκειται για μεταγραφές οι οποίες επιτρέπουν στην Προποντίδα να χαμογελάει και να ελπίζει βάσιμα σε μία πολύ καλή πορεία στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας! Επίσης να σημειωθεί ότι στο ρόστερ της ομάδας παρέμεινε ο Νεκτάριος Μήτρου ο οποίος θα αποτελέσει για άκομα ένα χρόνο την αιχμή του δόρατος στη γραμμή κρούσης(πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του η Δροσιά, αλλά η μεταγραφή δεν πήρε σάρκα και οστά).

ΑΡΤΑΚΗ: Σούπερ μεταγραφή, πήρε τον Boe από την Κύμη!

Ένα από τα πιο χρήσιμα "εργαλεία" στη μηχανή της περσινής πρωταθλήτριας στην Α1 κατηγορία Κύμης, ο George Boe, από χθες ανήκει και επίσημα στο δυναμικό της Αρτάκης, η οποία επιχειρεί τις τελευταίες μέρες ένα εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ. Ο κανονισμός ο οποίος δεν επιτρέπει την παρουσία αλλοδαπών παιχτών στη Δ' Εθνική, ανάγκασε την Κύμη και τον Boe να πάρουν "διαζύγιο", με την ομάδα της Αρτάκης να μην χάνει την ευκαιρία και να έρχεται σε συμφωνία με τον έγχρωμο άσσο, μία μεταγραφή που δυναμώνει αφάνταστα τους ερυθροκίτρινους, που έχουν σαν στόχο να κάνουν ότι έκανε πέρυσι η Κύμη, να κατακτήσουν δηλαδή τον τίτλο.

Πετυχημένο φινάλε για το 3ο τουρνουά μπάσκετ της Λίμνης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή το 3ο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στη Λίμνη.
Το γήπεδο μπάσκετ στην παιδική χαρά της πόλης γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, που βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τους τελικούς της διοργάνωσης, που πλέον έχει γίνει θεσμός στη περιοχή.
Αρχικά έγινε ο μικρός τελικός, όπου η L.A. από τα Λουτρά Αιδηψού κέρδισαν τους «Έτη φωτός» από την Ιστιαία και κατέλαβαν την τρίτη θέση. Στη συνέχεια ακολούθησε διαγωνισμός τριπόντων, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Θαλασσινός.
Στο μεγάλο τελικό αντιμέτωπες βρέθηκαν δύο ομάδες από τη Λίμνη Oι Stars με τους Δημήτρη Εμμανουήλ, Νίκο Καλυβίωτη, Άγγελο Λειβαδιά, Γιάννη Σταματίου, Γιάννη Κιούση και Μανουήλ Κώνστα, αντιμετώπισαν τη «Σειρήνα», που είχε στο δυναμικό της, τους Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, Νίκο Ιωάννου, Γιάννη Θαλασσινό, Γιάννη Χρυσάνθη και Νίκο Τζούτζο. Μεγάλοι νικητές του τουρνουά αναδείχθηκαν οι Stars με σκορ 13-10.
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Γεράσιμος Κιαπέκος από τους L.A.
Τέλος έγιναν οι απονομές, όπου οι Αντιδήμαρχοι Μαντουδίου – Λίμνης και Αγίας Άννας Γιάννης Στεργίου, Γιάννης Καντζούρας και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αντώνης Μπάρετ (οι οποίοι χαιρέτισαν και το τουρνουά εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής) βράβευσαν τους συμμετέχοντες. Για την πολύτιμη βοήθειά τους βραβεύτηκαν και οι δύο διαιτητές του τουρνουά, Μάκης Φώτου και Δημήτρης Κιούσης.
Η ψυχή της διοργάνωσης Βαγγέλης Μπεκάκος δήλωσε, πως φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
Γ.Δραπανιώτης


Άρχισαν οι εγγραφές στις σχολές του Ολυμπιακού στην Αιδηψό

Άρχισαν οι εγγραφές στις σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Αιδηψό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον προπονητή Θανάση Αναγνώστου, στα τηλέφωνα 6976656933 και 2226023980 ή στο κατάστημα του SPORT’ S HOUSE, που βρίσκεται στη οδό Ερμού στα Λουτρά Αιδηψού, τις ώρες λειτουργίας του.
Όπως είναι γνωστό ο Αιδήψιος προπονητής ενέταξε τις ακαδημίες του Ο.Π. Αιδηψού στο δυναμικό του Θρύλου κάνοντας έτσι ένα μεγάλο άνοιγμα για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας στα σαλόνια της super league, δίνοντας με αυτό τον τρόπο περισσότερες ευκαιρίες και προοπτικές στα νέα ταλέντα της Βόρειας Εύβοιας ώστε να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.
Τον περασμένο μήνα ο Θανάσης Αναγνώστου μαζί με 10 μικρούς ποδοσφαιριστές είχε βρεθεί στις κατασκηνώσεις του Ολυμπιακού Πειραιώς, που έγιναν στο Σοφικό Κορινθίας (βλέπε σχετική φωτό).
Γιάννης Δραπανιώτης

Αιώνια πιστοί!

Δεν ήταν πολλοί οι φίλοι του ΑΟ Χαλκίς που είδαν από κοντά την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας(ελαφρυντικά υπάρχουν πολλά), όμως έδωσαν σίγουρα άλλο χρώμα στην "πρώτη", με συνθήματα και πανό, ενώ φώναξαν ρυθμικά ένα προς ένα και τα ονόματα των νέων αποκτημάτων της ομάδας.


Τασιόπουλος και διοίκηση σε... πρώτο πλάνο!

Ο Τ. Τασιόπουλος με τον στενό συνεργάτη του
Νέος προπονητής, νέα διοίκηση, επομένως και νέοι στόχοι άκρως πρωταγωνιστικοί για τον Αθλητικό Όμιλο Χαλκίδας ο οποίος ήδη έχει στείλει το μήνυμα στα λημέρια του 7ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος ότι φέτος θα είναι η χρονιά του, αρκεί να το αποδείξει και στην πράξη. Άλλωστε χαρακτηριστική ήταν φράση του Βασίλη Ταρνανά στη Γενική Συνέλευση πριν από περίπου 25 μέρες, όταν είχε πει "πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα". Όσο για τον Τασιόπουλο, μπορεί να είναι ουσιαστικά νέος προπονητής(μέχρι πριν από λίγα χρόνια έπαιζε μπάλα), όμως ήδη έχει προλάβει να προσθέσει στο προσωπικό παλμαρέ του σημαντικές επιτυχίες.
Ο πρόεδρος Β. Ταρνανάς με τους Γκάβαλη, Αρμόνη, Πίγγο και Δάσκο

Ο παλιός είναι αλλιώς αλλά ο νέος είναι ωραίος!

Ο ΑΟ Χαλκίς
Η παλιά και η νέα φρουρά του ΑΟ Χαλκίς... συναντήθηκαν χθες το βράδυ στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα το παρόν έδωσαν τόσο αυτοί που έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση όσο και αυτοί που δεν έχουν ανακοινωθεί όπως οι Αδαμόπολος από την Ηλιούπολη, Καλογερόπουλος από Αχαρναϊκό, Μανιάτης από τον Ιωνικό αλλά και οι Ευβοιώτες Γκιόκας, Νικολάου από το Ληλάντιο, Μυτάφης από το Νεοχώρι και Ταβλαρίδης από τη Δάφνη Ερυθρών. Φυσικά εκεί ήταν και οι πρωτοκλασσάτοι Καλλιμάνης, Παστός και Ιορδανίδης αλλά και οι Νικολόπουλος, Μπιρμπίλης και Λέκκας.
Οι "παλιοί"

Οι "νέοι"

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: "Συ μου χάραξες πορεία..."

Ένα δύσκολο ταξίδι με προορισμό την άνοδο στην Γ' Εθνική ξεκίνησε χθες το απόγευμα η νέα ομάδα του ΑΟ Χαλκίς, η οποία έκανε την πρώτη προπόνηση στο δημοτικό στάδιο υπό το βλέμα του Τάσου Τασιόπουλου, του προέδρου, αλλά και μελλών της διοίκησης. Να σημειωθεί ότι ο αγιασμός μετατέθηκε για άλλη ημερομηνία(ίσως όταν επιστρέψει η ομάδα από το Πήλιο όπου και θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από 1η εως 11 Αυγούστου), ενώ μετά το πρώτο ζεστό χειροκρότημα από τους λίγους αλλά πιστούς φίλους της ομάδας, ακολούθησε τρέξιμο περιμετρικά του σταδίου, τακτική αλλά και εσωτερικό διπλό με τον Τασιόπουλο να παρατηρεί τους παίχτες του λέγοντας χαρακτηριστικά "κάποια πράγματα θα τα μάθουμε από σήμερα". Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση.





Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΚΥΜΗ: Μεταγραφές και προετοιμασία

Αντώνης Κύρου

Θανάσης Μπλατσιώτης
Για την Τετάρτη 27 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της Κύμης, στην παρθενική της παρουσία στη Δ' Εθνική, γεγονός για το οποίο η "πρώτη" αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Στο μεταξύ η Κύμη, απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό Αντώνη Κύρου με θητεία σε Πανσερραϊκό, Γιάννενα, Ρόδο, Απόλλων Σμύρνης, Δόξα Δράμας(και σε μεγαλύτερες κατηγορίες) αλλά και Ηρακλή Ψαχνών την περίοδο 2009-1010, ενώ στο ρόστερ της Κύμης εντάχθηκε και ο 19χρονος Θανάσης Μπλατσιώτης από την ομάδα της Αρτάκης(οι φωτό είναι από την "Αθλητική Εύβοια" του Απ.Αποστολίδη).

ΕΡΕΤΡΙΑ: Ανακοίνωση "πρώτης" και αποδεσμεύσεων!

Ο Α.Ο. Απόλλων Ερέτριας έχει προγραμματίσει την πρώτη επίσημη συνάντηση των ποδοσφαιριστών, του προπονητή, της διοίκησης και του ιατρικού team την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011 και ώρα 20:00 στην πισίνα του Ξενοδοχείου Negroponte Resort Eretria.

COPA AMERICA: Το σήκωσαν οι...απόγονοι του Πάμπλο Γκαρσία!

Τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία φωνάζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για τον Ουρουγουανό άσσο του δικεφάλου του Βορρά ο οποίος έχει γράψει με μπογιά τη δική του ιστορία στον τοίχο της Εθνικής Ουρουγουάης, η οποία χθες θριάμβευσε στον μεγάλο τελικό του Κόπα Αμέρικα, επικρατώντας με 3-0 της Παραγουάης, κατακτώντας για 15η φορά το τρόπαιο στον θεσμό! Δύο γκολ σημείωσε ο Φορλάν και ένα ο Σουάρες, οι οποίοι και υπέγραψαν ακόμα μία χρυσή σελίδα στην βίβλο του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος!
Γ.Τρυφωνίδης

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: "Νερατζούρι" Καλλιμάνης και Λέκκας!


Ο Κώστας Καλλιμάνης και ο Νίκος Λέκκας συμφώνησαν και υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΟ Χαλκίς. Στην πρώτη φωτό ο Καλλιμάνης στα γραφεία της ομάδας με τον ισχυρό άνδρα του ΑΟΧ Βασίλη Ταρνανά, ενώ στη δεύτερη φωτό ο Νίκος Λέκκας με τη φανέλα της πρώην ομάδας του της Προοδευτικής.

ΑΡΤΑΚΗ: Πήρε Τζαφέρο!

Την απόκτηση του Γιώργου Τζαφέρου από την ΑΕ Χαλκίδας ανακοίνωσε η διοίκηση της Αρτάκης. Οι ερυθροκίτρινοι απέκτησαν και τους Νίκο Γεωργακόπουλο από τον Ηλυσιακό και Δημήτρη Ασημάκο από τον Ελλήσποντο.