Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Aχιλλέας Νεοκαισάρειας ΑΟ Χαλκίς 2-1 Το πάλεψε!!!


Αλλη μια καλή εμφάνιση που δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα του Α.Ο Χαλκίς κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.Το πρώτο μέρος ανήκει στην ομάδα της Κατερίνης που ήταν καλύτερη . Στην επανάληψη η ομάδα της Χαλκίδας ήταν καλύτερη αν και δέχτηκε δεύτερο τέρμα πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τέλος,για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Κατερίνης αιφνιδίασε την ομάδα της Εύβοιας στο 8' λεπτό,όπου ο Παυλίδης έκανε το 1-0.
 Στο 24΄καλό σουτ του Γκαράνη, πέρασε ελάχιστα άουτ για την ομάδα της Χαλκίδας. Στο 30΄ο Ναουμίδης δέχθηκε την κίτρινη κάρτα, την πρώτη για την ομάδα του. Στο 38΄ήταν σειρά του Γκιόκα να «κιτρινιστεί» από τον κύριο Φωτιάδη, για να λήξει έτσι το πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να προηγούνται 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Χαλκίδα θέλησε να μπεί στο παιχνίδι δυνατά και πίεσε αλλά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού,ο Αχιλλέας ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα του με τον Παυλίδη να πέτυχε ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ στο 60΄.
Τρία λεπτά αργότερα και στο 63΄μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Σακελλαρίδη, ο Τσαλμάς κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα και να κάνει το 2-1,δίνοντας ενδιαφέρον στο παιχνίδι για τα τελευταία λεπτά.
Στο 85΄άλλη μια καλή φάση για τους  φιλοξενούμενους,οι οποίοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή του Αχιλλέα που έκανε ο Δημητρίου και επέφερε την 2η κίτρινη(κόκκινη) κάρτα του. Ο Φωτιάδης του έδειξε την κόκκινη κάρτα και η ομάδα της Κατερίνης συνέχισε με παίκτη λιγότερο.
Στα τελευταία λεπτά ο ΑΟ Χαλκίς πίεσε να πετύχει την ισοφάρηση αλλά δεν τα κατάφερε.
Διαιτητής ο Φωτιάδης από τις Σέρρες με βοηθούς τους Πεντζερετζή από το Κιλκίς και Καμπούρη από τις Σέρρες.
Αχιλλέας: (Στύλος)
 Σακελλαρίδης, Γελαδάρης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Οικονόμου, Παυλίδης (88΄Κυρτέγος), Παμλίδης (90+ Κωτσιαρίδης), Νάκας (53΄Τζιάμας), Μακράκης
ΑΟ Χαλκίς: (Τοκπασίδης)
 Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Αυλωνίτης, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Γκιόκας (46΄Κωνσταντάκας), Τσαλμάς, Γκαράνης.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου