Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΜΠΑΣΚΕΤ:Από "Χαλκιδέος"...Αεκτσής!

Ο Δημήτρης Λιόγας
ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΣΧ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΓΑΣ
Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην Γ' Εθνική του μπάσκετ, ο πάγκος της ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλκίδας έμεινε "ορφανός", καθώς ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Χαλκιδέικης ομάδας Δημήτρης Λιόγας υπέβαλλε την παραίτησή του και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ(!) η οποία τη φετινή περίοδο παίζει στην Α2 μετά τον περσινό οδυνηρό υποβιβασμό.
Το ζητούμενο πλέον για την διοίκηση(;) του ΓΣΧ είναι να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του Λιόγα καθώς την Κυριακή θα γίνει το πρώτο τζάμπολ στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο κλειστό "Τάσος Καμπούρης."

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ:Σήμερα(19/10) δύο ματς

Σήμερα στις 15:30 θα λάβουν χώρα ακόμα δύο ματς για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ευβοίας. Στο γήπεδο του Πισσώνα θα παίξουν Καθενοί-ΑΟ Χαλκίς και στο γήπεδο της Κηρίνθου Κήρινθος-Αρτάκη.Οι νικήτριες ομάδες θα συγκροτήσουν το πρώτο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης, ενώ το δεύτερο ζευγάρι θα είναι τα Λουκίσια με τη νικήτρια ομάδα της αναμέτρησης Αλάτσατα-Αγ.Νικόλαος(26/10). Στην ημιτελική φάση τα παιχνίδια θα είναι διπλά.

Έκαναν ένσταση οι Ωρεοί!

Φάση από το παιχνίδι Ιστιαία-Ωρεοί(φωτό:Γ.Δραπανιώτης)
Απ' ότι φαίνεται το παιχνίδι Ιστιαία -Ωρεοί θα έχει και τρίτο ημίχρονο(η Ιστιαία νίκησε 1-0),καθώς οι Ωρεοί κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή! Η ένσταση θα εκδικαστεί στα γραφεία της ΕΠΣ Ευβοίας και σε περίπτωση που την κερδίσουν οι Ωρεοί, θα πάρουν τη νίκη στα χαρτιά!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΚΥΜΗ 1-0

Με γκολ του Μιμηγιάννη στο 55' τα Λουκίσια νίκησαν 1-0 την Κύμη και προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ευβοίας(θα περιμένουν τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Αλάτσατα-Αγ.Νικόλαος). Την Τετάρτη 19/10 θα γίνουν ακόμα δύο ματς για την προημιτελική φάση, Καθενοί-ΑΟ Χαλκίς(γηπ.Πισσώνα) και Κήρινθος-Αρτάκη(γηπ.Κηρίνθου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ:Οργισμένη αντίδραση!


Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με τη Δροσιά η διοίκηση του Ολυμπιακού Χαλκίδας εξέδωσε μία καυστική ανακοίνωση, διαμαρτυρόμενη για την διαιτησία της συγκεκριμένης αναμέτρησης που οδήγησε σύμφωνα με το περιεχόμενό της, τους ερυθρόλευκους στην ήττα.
Η ανακοίνωση κάνει αναφορά…σε κοπρίτες είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και έχει ως εξής.

Α1: Στην κορυφή η Προποντίδα

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ(5η αγωνιστική)
ΟΛΥΜΠΟΣ-ΑΡΤΑΚΗ 1-0
ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 3-1
ΔΡΟΣΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. 2-1
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ 0-5
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΚΡΙΕΖΑ 0-2
ΛΗΛΑΣ-ΕΡΕΤΡΙΑ 2-0
ΙΣΤΙΑΙΑ-ΩΡΕΟΙ 1-0
ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ 1-1