Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Εκτός έδρας αγωνίζεται την Κυριακή ο Ηρακλής αφού αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Επανωμής. Για τους γηπεδούχους είναι το πρώτο τους παιγνίδι στην Β Εθνική και αναμένεται με ιδιάτερο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους τους, ενώ για τον Ηρακλή είναι ο δεύτερος αγώνας, αφού την προηγούμενη Παρασκευή αναδείχτηκε ισόπαλος στο γήπεδό του. Ο αγώνας αρχίζει στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής.

ΤΑ ΜΑΤΣ στις Ευβοικές κατηγορίες

Α1 Κατηγόρία 9 αγωνιστική
12-11-11 15:00 ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ – ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ Τσαλίκη-Παπίλα ΦΩΤΗΣ ΣΤ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Γ. – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΗΜ.
12-11-11 15:00 ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ – ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ Ερέτριας ΝΤΟΥΡΑΣ ΕΥΣΤΡ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΒΑΣ. – ΝΕΓΡΗΣ ΑΒΡ.
12-11-11 15:00 ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ – ΑΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Βασιλικού ΚΑΜΠΑΞΗΣ ΙΩΑΝ. ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Γ. – ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΙΩΑΝ.
12-11-11 15:00 ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ – ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ Αλεξάνδρου ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΑΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ ΚΩΝ. – ΦΡΑΝΤΖΗ ΔΗΜ.
12-11-11 15:00 ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΕΥΣ Σ.Φ.Χ. Πάλιουρα ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΔΗΜ. ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ ΙΩΑΝ. – ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚ.
13-11-11 15:00 ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ – ΦΣ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ Δημ. Στ. Χαλκίδας ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΕΩΡ. ΚΟΥΚΟΥΡΑ ΧΡ. – ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΩΝ.
13-11-11 15:00 ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ & ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ Αυλωναρίου ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΧΑΡ. ΚΑΝΤΑΡΗΣ ΚΩΝ. – ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚ.
13-11-11 15:00 ΑΟ ΩΡΕΩΝ – ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ Νέου Πύργου ΡΟΥΜΠΗΣ ΣΤ. ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡ. – ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ ΙΩΑΝ.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΦΩΤΙΑ.... Λουκίσια – Θήβα

Μεγάλο παιγνίδι την Κυριακή στο γήπεδο των Λουκισίων για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου της Δ Εθνικής. Ο Α.Ο. Λουκισίων αντιμετωπίζει την Θήβα, μια ομάδα η οποία έχει ξεκινήσει δυναμικά με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο μεταξύ, ο Α.Ο. Χαλκίς εκστρατεύει στην Δάφνη Ερυθρών, ενώ η Κύμη αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Παναργειακό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής έχει ως εξής:

στο Μαρούσι ο ΓΣΧ...

Δύσκολο αγώνα δίνει την Κυριακή ο Γ.Π.Σ Χαλκίδας αντιμετωπίζοντας την Νίκη Αμαρουσίου εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 5 βαθμούς ενώ ο Γ.Π.Σ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς που κατέκτησε στα τρία έως τώρα παιγνίδια του τα οποία ήταν όλα νικηφόρα. Το παιγνίδι θα είναι καθοριστικό αφού η ομάδα της Χαλκίδας, εάν κερδίσει αποδεικνύει πλέον ότι αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ