Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου














Σαββατο 8 & Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Καταπέλτης ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας Γ. Παπακωσταντίνου


Καταπέλτης ήταν ο Γιάννης Παπακωσταντίνου Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Σκορ & Ρεκόρ και στον Γιώργο Νικολάου και Σταύρο Τσούρα στο Ράδιο Ένα στους 98.1. Μίλησε για την προσωπική επίθεση που δέχεται, για την γιορτή του τελικού του κυπέλλου Ευβοίας ενώ μίλησε ακόμη και για την μετά Σάντος εποχή στην Εθνική Ελλάδος.

Βασ. Ταρνανάς: Θα πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.

Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε τους πέντε αγώνες στην Χαλκίδα και κάνουμε και δύο διπλά στα δέκα παιχνίδια που απομένουν θα πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς κ Βασίλης Ταρνανάς στην εκπομπή Σκορ & Ρεκόρ στον Γιώργο Νικολάου και στον Σταύρο Τσούρα.

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ξεκόλλησε από την τελευταία θέση: 83-81 την Κηφισιά

Τη  φορά αυτή ο Ίκαρος Χαλκίδας δεν έμεινε με το υπέρ του σκορ στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου όταν και οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και νίκησε με 83-81 τη Νέα Κηφισιά.

Λασπομαχία στον Πύργο και ήττα για τον ΗΡΑ


Με γκολ του Αλπιπαρμακόφσκι στο 10’ ο Πανηλειακός πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στον  Ηρακλή Ψαχνών.

Άτυχος ο ΑΟ Χαλκίς ηττήθηκε 2-1 στα Λευκάδια

Συνεχίστηκε η ατυχία για τον ΑΟ Χαλκίς, αυτή τη φορά μέσα στην Νάουσα όπου κατάφερε να προηγηθεί, είχε δοκάρι αλλά στο τέλος έχασε τον αγώνα από τα ισχυρά Λευκάδια με 2-1