Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ταμυναϊκός στον τελικό του κυπέλλου για 5η φορά στην ιστορία του.. 1-0 τον Δύστο


Σε έναν αγώνα που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά είχε τα χαρακτηριστικά του τοπικού ντέρπι ο Ταμυναϊκός πήρε την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου νικώντας για δεύτερη φορά τον Δύστο με 1-0

Πήρε αυτο που ήθελε.Α.Ο.Ν.Αρτάκης - ΑΕ Ιστιαίας 0 - 0.

Στο γήπεδο του Βατώντα διεξήχθη ο επαναληπτικός αγώνας του 1ου ημιτελικού κυπέλλου μεταξύ Αρτάκης και ΑΕ Ιστιαίας. 

Για τις 12 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί ο τελικός του κυπέλλου Ευβοίας.


Για τις 12 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί ο τελικός του κυπέλλου Ευβοίας. Φιναλίστ ο ΑΟ Ν Αρτάκης και ο Ταμυναϊκός που απέκλεισαν την Ένωση Ιστιαίας ο πρώτος και τον Δύστο ο Δεύτερος. Μια μικρή αναδρομή και για τους δυο διεκδικητές του τροπαίου.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Αύριο Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου οι επαναληπτικοί αγώνες για το εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλου Ευβοίας

Αύριο Τετάρτη διεξάγονται οι επαναληπτικοί του κυπέλλου Ευβοίας για δυο εισητήρια που οδηγούν στον τελικό του Κυπέλλου Ευβοίας.
Στην Αρτάκη ο ΑΟΝ Αρτάκης υποδέχεται την Ένωση Aπολλωνίου Ιστιαίας στην ρεβάνς του 1-2 και έχει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στον τελικό.
Στο Αλιβέρι ο Ταμυναϊκός υποδέχεται τον ΑΟ Δύστου. Στον πρώτο αγώνα ο Ταμυναϊκός είχε κατακτήσει την νίκη με 1-0 και αύριο του αρκεί και η ισοπαλία για να πάρει την πρόκριση.

2 εκδρομές θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά»

2 εκδρομές θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», για να σταθεί δίπλα στους αγώνες παραμονής του ΑΟ Χαλκίς και του Ίκαρου Χαλκίδας. Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, θα διοργανωθεί εκδρομή για την Ελευσίνα, στον αγώνα Πανελευσινιακός - Ίκαρο Χαλκίδας και την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, θα διοργανωθεί εκδρομή στην Πιερία, για τον αγώνα Αχιλλέας Νεοκαισαρείας - ΑΟ Χαλκίς.

Δέχτηκε το 2+1 για την άνοδο η Football League

Λίγη ώρα πριν συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο για να λάβει απόφαση για το πόσες ομάδες θα ανέβουν και πόσες θα πέσουν ανάμεσα στις δύο πρώτες κατηγορίες, η Football League αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της Super League για το 2+1!

Ενίσχυση με Τραβόν Γούντολ



Με την απόκτηση του 25χρονου Αμερικανού γκάρντ, Τραβόν Γούντολ, ενισχύθηκε το οπλοστάσιο του Άρη Λυκογιάννη για λογαριασμό του Ικάρου Χαλκίδας. Ο Αμερικανός απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πίτσμπουργκ ανακοινώθηκε από τη διοίκηση, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Χαλκίδας. Το ντεμπούτο του αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη  (6/2) απέναντι στον Πανελευσινιακό.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Έσπασε την παράδοση. Μεγάλη νίκη του Ηρακλή Ψαχνών μέσα στην Πάτρα. 0-1 την Παναχαϊκή


 
Έσπασε την παράδοση που τον ήθελε να χάνει πάντα από την Παναχαϊκή ο Ηρακλής Ψαχνών και μάλιστα μέσα στην Πάτρα. Το γκολ της μεγάλης νίκης ο Πατσατζόγλου στο 90' με πέναλτι που κέρδισε ο Κρητικός.

Με εξαιρετική απόδοση ο ΑΟ Κύμης πήρε την νίκη από τα αήττητα στο πρωτάθλημα Λευκάδια Νάουσας 1-0 το τελικό σκορ.


Σπουδαία νίκη αλλά και σπουδαία απόδοση για τον ΑΟ Κύμης που πήρε την νίκη επί των Λευκαδιών Νάουσας με 1-0 στο Δημ. Γήπεδο Κύμης.Από το πρωτο λεπτό οι παίκτες του Βαγγ. Ντόβολη μπήκαν δυνατά στον αγώνα, πίεσαν τα Λευκάδια αλλά προσέκρουσαν στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων.

Ήττα εντός προγράμματος. Ίκαρος - Ολυμπιακός 64-87


Ρεπορτάζ: Διακομοπουλος Γιώργος
Ο Ίκαρος πάλεψε απέναντι στον back to back πρωταθλητή Ευρώπης μονο στο πρωτο ημίχρονο στο κατάμεστο απο φιλάθλους και των δυο ομάδων κλειστό της Κανηθου. Η ομάδα της Ευβοίας στο πρωτο μέρος ηταν χάρμα ιδεσθαι και έφτασε στην ανάπαυλα χανοντας με μόλις τρεις ποντους (38-41).