Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Είναι και επίσημα στη Β' Εθνική!

Χαρές και πανηγύρια στα Ψαχνά καθώς και επίσημα ο Ηρακλής Ψαχνών ανήκει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής(Football League).
H ανακοίνωση που έφτασε πριν από λίγο στα δημοσιογραφικά γραφεία από την ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών ενημερώνει ότι "την Δευτέρα 3/10(15:00) θα γίνει η κλήρωση της Β' Εθνικής στην αίθουσα του Δ/Σ της Ένωσης Επαγγελματικού ποδοσφαίρου".
Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι μέσα στις 18 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην κλήρωση, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για το τι θα γίνει με την περίπτωση του Λεβαδειακού, της Δόξας Δράμας, της Λάρισας και του Πανσερραϊκού, καθώς και για το αν παραμείνει ο Διαγόρας ή ανέβει μία εκ των Απόλλων Σμύρνης και ΑΕ Ποντίων.
Το ζήτημα είναι ότι ο Ηρακλής Ψαχνών ανέβηκε και επίσημα στη Β' Εθνική και μαζί με τον κόσμο του θα το γιορτάσει στο φιλικό του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Πέρασαν τα Λουκίσια!

Με γκολ του Τσομπάνη στο 47ο λεπτό τα Λουκίσια νίκησαν με 1-0 στη Γυμνού τον Όλυμπο και προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ευβοίας.
Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν και πέναλτι στο α' ημίχρονο(απέκρουσε ο Κεφαλάς). Στην επόμενη φάση οι "πορτοκαλί" θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια ομάδα της αναμέτρησης Προποντίδα-Κύμη(το παιχνίδι αυτό θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου).
Να σημειωθεί ότι τα Λουκίσια έγιναν η 4η ομάδα που προκρίνεται στα προημιτελικά μετά την Χαλκίδα, τους Καθενούς και την Κήρινθο.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τους Ωρεούς

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Χαλκίδας, μία ανακοίνωση η οποία στρέφεται κατά της διαιτησίας του αγώνα της περασμένης Κυριακής με τους Ωρεούς στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΧΑΛΚΙΔΑ 2-0

Οι αρχηγοί Σέγγος και Καλλιμάνης με το διαιτητικό τρίο
Φιλικό παιχνίδι έδωσαν στο στάδιο των Ψαχνών δύο από τους εκπροσώπους μας στις Εθνικές κατηγορίες.
Ο Ηρακλής Ψαχνών που είναι και με τα δύο …πόδια στην Β’ Εθνική και ο φιλόδοξος φέτος ΑΟ Χαλκίς, που κοιτάζει ψηλά στον 7ο όμιλο της Δ’ Εθνικής.
Η μακροχρόνια αναμονή μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων σίγουρα επηρεάζει αρνητικά και τις δύο ομάδες και το κυριότερο «δένει τα χέρια» των προπονητών τόσο του Ηρακλή Ψαχνών όσο και του ΑΟ Χαλκίς, που δεν μπορούν να προγραμματίσουν σωστά την ετοιμότητα των παικτών τους.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Αύριο Όλυμπος Γυμνού-Λουκίσια

Συνέχεια στην Γ’ φάση του κυπέλου Ευβοίας αύριο Τετάρτη(28/9) με ένα παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στον Όλυμπο Γυμνού και τα Λουκίσια.
Τα ματς Άγιος Νικόλαος-Κριεζά και Προποντίδα-Κύμη που είχαν οριστεί για αύριο θα γίνουν τελικά στις 5 Οκτωβρίου. Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και οι νικήτριες ομάδες θα περάσουν στην προημιτελική φάση του θεσμού, εκεί που ήδη βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα η Χαλκίδα(νίκησε 3-0 μέσα στα Βασιλικά), η Κήρινθος(νίκησε 3-0 την Άτταλη) και οι Καθενοί(νίκησαν 1-0 τις Κεχριές).
Στις 5 Οκτωβρίου θα λάβουν χώρα επίσης τα παιχνίδια Σκεπαστή-Αρτάκη, Νεοχώρι-Αλάτσατα.

ΒΑΣΙΛΙΚΑ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 0-3
ΚΗΡΙΝΘΟΣ-ΑΤΤΑΛΗ 3-0
ΚΑΘΕΝΟΙ-ΚΕΧΡΙΕΣ 1-0
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΛΟΥΚΙΣΙΑ(28/9)
ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΚΥΜΗ(5/10)
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΡΙΕΖΑ(5/10)
ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΑΡΤΑΚΗ(5/10)
ΝΕΟΧΩΡΙ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ(5/10)

evoikaspor.blogspot.com...photostory

ΑΛΑΤΣΑΤΑ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3-2

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1-0

ΘΕΜΑ: Φάκελος "Αλαφάκη"

Προς αναψηλάφηση το όλο θέμα Αλαφάκη από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Χ. που συνεδρίασε την Τετάρτη 29/9 και εξέτασε εμπεριστατωμένα το πρόβλημα του προπονητή με την αρμόδια επιτροπή του τμήματος πόλο χωρίς να ανακοινώσει αποφάσεις επί του θέματος.
Συμπαράσταση στον προπονητή από πρώην συναθλητές του της ανδρικής ομάδας πόλο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Χαράτσι στους στίβους!

Τους «ασκούς του Αιόλου» στην Αθλητική Οικογένεια, άνοιξε η απόφαση του Οργανισμού Άθλησης να βάλει «κεφαλικό φόρο» σε κάθε αθλούμενο και σύλλογο που χρησιμοποιεί τις Δημοτικές εγκαταστάσεις, προκαλώντας τις αντιδράσεις αθλούμενων-γονέων και παραγόντων.
«Η κακοδιαχείριση των προηγούμενων ετών «φούσκωσε» το χρέος του Οργανισμού, που φτάνει περίπου τις 750.000 ευρώ» δηλώνει η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Άθλησης, ελπίζοντας ότι με την «φορολόγηση» των Αθλητικών Δραστηριοτήτων θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες λειτουργίας και συντήρησης των Αθλητικών χώρων, με «πρώτο και καλύτερο» το κολυμβητήριο της πόλης!

ΝΕΟΧΩΡΙ:Σταθερή αξία

Με την ίδια σταθερή διοίκηση, τον ίδιο προπονητή, περίπου το ίδιο ρόστερ και την ίδια “συνταγή” θα πορευθεί και φέτος ο Νηλέας.
Στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, ο Γιάννης Ρέτσας παρέμεινε στο πόστο του προέδρου (έχει συμπληρώσει 10 χρόνια στην προεδρία) και έξι συνολικά μέλη συνεχίζουν στο νέο 9μελές συμβούλιο.
Στη θέση του προπονητή συνεχίζει ο Αργύρης Μαστραγγελής για τρίτο χρόνο, ο οποίος θα βασιστεί στον περυσινό κορμό της ομάδας, που στη πλειοψηφία του προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου, ενώ με τις προσθήκες που έγιναν, θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον Νηλέα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΡΑΧΗΛΙ:Ζητάει λύση για το γήπεδο

Ο Άγγελος Σμπιλίρης
Εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, η ομάδα του Τραχηλίου χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο του Αγ. Ιωάννη και οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν ότι οι φορείς κάποια στιγμή θα κατανοήσουν το πρόβλημα που υπάρχει και θα κάνουν πράξη τις υποσχέσεις τους, λύνοντας τον γόρδιο δεσμό.

Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα...

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης υποβιβάστηκε στη Δ' Εθνική, καθώς χθες δεν παρουσίασε τον φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΕΑ και μοιραία έπεσε στον γκρεμό της Δ' Εθνικής. Μαύρη μέρα για τον ιστορικό σύλλογο, που καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του και να συμβιβαστεί με την σκληρή πραγματικότητα!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:Όλα έτοιμα για το μεγάλο ματς

Οι μέρες πλησιάζουν για το μεγάλο φιλικό παιχνίδι του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό στα Ψαχνά. Το Σάββατο, οι νεοφώτιστοι στη Β' Εθνική θα υποδεχτούν τον Παναθηναϊκό και στο στάδιο των Ψαχνών δεν θα πέφτει καρφίτσα!
Τα εισιτήρια κυκλοφορούν την Τετάρτη 28/9 με σημεία προπώλησης τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην κεντρική πλατεία των Ψαχνών αλλά και το κατάστημα "Μπουρνάζος" στην Χαλκίδα. Γενική είσοδος είναι 15 ευρώ, τα φοιτητικά εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και τα μαθητικά 5 ευρώ. Επιπλέον η άνθρωποι του Ηρακλή έχουν προνοήσει για πάρκινγκ 500 θέσεων. Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Ψαχνά(το ματς αρχίζει στις 19:00), υπό το φως των νέων πυλώνων που τοποθετήθηκαν πρόσφατα στο γήπεδο των Ψαχνών.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Αποτελέσματα Α1'- Α2'- Β' Κατηγορία(24-25/9)

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 2-0
ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΑΙΑΣ ΤΑΥΡΟΥ 2-3

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ(2η αγ.)
ΚΡΙΕΖΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 5-0
ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΑΡΤΑΚΗ 1-4
ΑΛΑΤΣΑΤΑ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3-2
ΛΗΛΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 1-2
ΕΡΕΤΡΙΑ-ΔΡΟΣΙΑ 2-1
ΑΕΧ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1-0
ΩΡΕΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΙΣΤΙΑΙΑ 2-0

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-1ος ΟΜΙΛΟΣ(1η αγ.)
ΤΡΙΑΔΑ-ΒΑΤΩΝΤΑΣ 4-1
ΒΑΣΙΛΙΚΑ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2-4
ΚΕΧΡΙΕΣ-ΠΡΟΚΟΠΙ 0-0
ΠΙΣΣΩΝΑΣ-ΑΤΤΑΛΗ 0-0
ΚΑΘΕΝΟΙ-ΑΕΚ Ν.ΠΥΡΓΟΥ 1-1
ΕΝ.ΔΙΡΦΥΩΝ/ΣΤΕΝΗΣ-ΑΚΑΔ.ΙΣΤΙΑΙΑΣ 0-0
ΑΙΔΗΨΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ 1-0
 
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-2ος ΟΜΙΛΟΣ(1η αγ.)
ΚΟΣΚΙΝΑ-ΝΕΟΧΩΡΙ 1-2
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΕΥΡΙΠΟΣ 2-0
ΣΚΥΡΟΣ-ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 5-0
ΔΥΣΤΟΣ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 4-1
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΑΥΛΙΔΑ 2-2
ΛΗΛΑΝΤΙΟ-ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ 2-1
ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤ.-ΜΑΡΜΑΡΙ 3-0

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-1ος ΟΜΙΛΟΣ(1η αγ.)
ΛΙΜΝΗ-ΚΑΜΑΡΙΑ 4-4
ΜΑΝΤΟΥΔΙ-ΒΟΥΤΑΣ 6-2
ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙ-ΟΠΑ ΑΙΔΗΨΟΥ 1-1
ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΡΗΣ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ 1-0
ΚΑΜΑΡΕΣ-ΑΓΙΟΣ 2-1
ΠΗΛΙ-ΚΗΡΙΝΘΟΣ 2-0
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 4-1

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-2ος ΟΜΙΛΟΣ(1η αγ.)
ΑΡΤΕΜΙΣ-ΑΝΔΡΟΝΙΑΝΟΙ 2-3
ΤΡΑΧΗΛΙ-ΖΑΡΚΑ 0-0
ΕΡΑΠΟΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛ. 2-0
ΕΡΜΗΛΙΟΣ-ΑΦΡΑΤΙ 1-0
ΜΟΝΟΔΡΙ-ΠΡΑΣΙΝΟ 0-1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΜΙΣΤΡΟΣ 4-1
ΑΧΛΑΔΕΡΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ. 1-0

διαβάστε....