Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πρωτομαγιά...τίτλου έκαναν τα Αλάτσατα


ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ, ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ

 Από χθες, τα Αλάτσατα είναι και με τη βούλα στην Α1 Κατηγορία Ευβοίας. Το τρένο του Γρηγόρη Μάλλιαρη δεν έκανε στάση ούτε στην Κάρυστο, νίκησε το Μαρμάρι 3-1, την ίδια ώρα που το Νεοχώρι έχανε τα αυγά και τα πασχάλια στη Σκύρο γνωρίζοντας τη συντριβή με 5-0!
Το Νεοχώρι ταξίδεψε αποδεκατισμένο στη Σκύρο, όπως και να χει πάντως έριξε αυλαία στην κανονική διάρκεια με τον χειρότερο τρόπο. Παρόλα αυτά η ομάδα του Αργύρη Μαστραγγελή έχει ακόμα μία ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία μέσα από τον αγώνα μπαράζ που θα κληθεί να δώσει κόντρα στην Ιστιαία. Αν τα καταφέρει το τελευταίο πράγμα που θα απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας θα είναι ο χθεσινός διασυρμός.

Η Εύβοια «έπαιξε μπάλα» στην Υποδομή …με τους κορυφαίους!

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

 Από …άλλο πλανήτη για τα ευβοϊκά δεδομένα ήταν το μεγάλο Πανελλήνιο ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Χαλκίδα, με την επωνυμία «Αριστοτέλεια 2011». Αυτό έλαβε χώρα απ’ τη Μ. Δευτέρα (18/4) μέχρι και τη Μ. Τετάρτη (20/4) στα γήπεδα της περιοχής, με τη συμμετοχή πολλών συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα, προεξεχόντων των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και άλλων της Σούπερ – Λίγκα, αλλά και κατώτερων εθνικών κι όχι μόνο κατηγοριών.
Η συμμετοχή ήταν τεράστια, η οργάνωση απ’ την Ακαδημία του Βασίλη Ιωαννίδη, σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, άψογη και το επίπεδο πολύ υψηλό. Οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν διαφορετικές κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία, και διεξάγονταν πρωϊ – απόγευμα.

Δύο ημιτελικοί …14 γκολ!

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠ ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ 14ης ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΑΤΟΙ από πλευράς θεάματος και γκολ ήταν οι δύο νοκ – άουτ ημιτελικοί αγώνες του πρωταθλήματος Νέων της Εύβοιας «Ευάγγ. Γεωργίου», οι οποίοι διεξήχθησαν τη Μ. Τετάρτη (20/4) και απ’ ότι φάνηκε δεν εξελίχθηκαν στο …πνεύμα των ημερών, καθώς οι τέσσερις ομάδες ευτυχώς δεν …νήστεψαν στην συνολική επίτευξη τερμάτων (14)…
Στον ημιτελικό που διεξήχθη στο γήπεδο του Ν. Πύργου μεταξύ των «βόρειων» ΟΠ Αιδηψού και Π.Ακ. Ιστιαίας, η ομάδα του Θανάση Αναγνώστου νίκησε δίκαια με ολική αντεπίθεση στο β’ ημίχρονο και σκόρερ τον Δημήτρη Ζουζουλή (στο β’ μέρος σημείωσε τα τέσσερα απ’ τα πέντε γκολ) με το ευρύ κι εντυπωσιακό 6-3 την αξιόμαχη κατά τ’ άλλα και δυνατή στην Υποδομή ομάδα του Γιάννη Βογιατζή, κατακτώντας το ένα «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

«Ηλεκτρική η καρέκλα» στο Βασιλικό!..


Η νίκη έχει πολλούς «πατέρες», ενώ η ήττα είναι «ορφανή» και καθώς φαίνεται το παραπάνω βρίσκει εφαρμογή στον φετινό Λήλα Βασιλικού. Τρεις μόλις αγωνιστικές πριν πέσει η …καρό σημαία στην Α1 κατηγορία Ευβοίας, παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του «λαμπαδηδρόμου» αποτέλεσε ο Σταμάτης Σταμογιάννης. Ο μέχρι πρότινος πλέον τεχνικός του Λήλα δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα της «ηλεκτρικής καρέκλας» και πλήρωσε το…μάρμαρο των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων, με αποκορύφωμα την βαριά εντός έδρας ήττα με 4-1 από τον «γείτονα» Αγ. Νικόλαο. Χρέη προπονητή μέχρι το τέλος της περιόδου ανέλαβε ο Βαγγέλης Καγκέλης (βοηθός του Σταμογιάννη όλο αυτό το διάστημα). Ο Σταμάτης Σταμογιάννης είχε αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Ληλάντιου πεδίου την 4η αγωνιστική (τέλη Σεπτεμβρίου), αντικαθιστώντας τότε τον Τάσο Ταυταρίδη.

Παραιτήθηκε …επεισοδιακά ο Ακριτίδης!


Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Χαλκίδας υπέβαλλε στην διοίκηση της ομάδας την περ. Πέμπτη (28/4) ο Δημήτρης Ακριτίδης (φωτό). Ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον ερυθρόλευκο πάγκο, εξαιτίας ενός …περιστατικού που «τάραξε τα νερά» και αποτέλεσε ουσιαστικά την …σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σε μία σεζόν που ο ιστορικός σύλλογος «ταλαιπωρείται» από ουκ ολίγα προβλήματα και μάλιστα σε μία χρονική στιγμή που ψάχνει την …μαθηματική σωτηρία του, μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ντέρμπι …στο παρελθόν, «ερυθρόλευκη» …νηστεία!


 ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ 6-0 ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
-ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΟΙ ΣΤΑΘΑΡΑΣ, ΦΟΥΡΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΙ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ για ένα ρόλο, αυτόν της ομάδας Παλαιμάχων του ΑΟ Χαλκίς, ήταν η καθιερωμένη ετήσια φιλική συνάντηση μεταξύ των «κυανόμαυρων» άσων του παρελθόντος και των Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Χαλκίδας τη Μ. Τετάρτη (20/4) στο Δημοτικό στάδιο της πόλης. Εκεί που έχουν «γραφτεί» επικές μάχες στην ιστορία του ελληνικού και ευβοϊκού ποδοσφαίρου, οι παλαίμαχοι συγκεντρώθηκαν, όπως κάθε χρόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα, και έδωσαν την δική τους παράσταση, επιδεικνύοντας το μεγάλο ταλέντο τους και επιβεβαιώνοντας στους περισσότερους τα «σημάδια» που έχει αφήσει πάνω τους ο χρόνος…
Οι «νερατζούρι» ήταν σαφώς πιο «γεμάτοι» και καλύτεροι και δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να τους αμφισβητήσουν, εν αντιθέσει με το παρελθόν, που τα εν λόγω ματς εξελίσσονταν και αγωνιστικά σε …ντέρμπι. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει έστω το γκολ της τιμής (στο 40’ ο Μπούρος σκόραρε με πλασέ, γκολ που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ), συμβαδίζοντας έτσι με το κλίμα …κατάνυξης και νηστείας των ημερών…

Το προβάδισμα και η ...ελπίδα!

ΤΟ ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ...ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΑΣ!

Τρεις αγωνιστικές απέμειναν για να ολοκληρωθεί η μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας. Η Κύμη διατηρεί το προβάδισμα των έξι βαθμών από την δεύτερη Δροσιά, η παράταση αγωνίας όμως συνεχίζεται καθώς στο ποδόσφαιρο καλό είναι να μην βάζεις …το χέρι σου στη φωτιά… Η Κύμη θα επιχειρήσει να «κλειδώσει» τον τίτλο, ενώ η Δροσιά να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες για να κόψει πρώτη «το νήμα», μόνο που δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της.
Η ομάδα του Γιάννη Μπασούκου περιμένει …στη γωνία «στραβοπάτημα» της Κύμης, καθώς την υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική στο γήπεδό της. Ποιο είναι όμως το «μονοπάτι» που καλούνται να βαδίσουν οι δύο μονομάχοι μέχρι το φινάλε;
Η Κύμη καλείται το ερχόμενο Σάββατο (7/5) να πάει μέχρι την Βάθεια, για να αντιμετωπίσει τον ουραγό Αμαρυνθιακό, ο οποίος θα παίξει το …τελευταίο του χαρτί για παραμονή στην κατηγορία. Αυτό φυσικά καθόλου δεν απασχολεί το συγκρότημα του Βαγγέλη Ντόβολη, που θα τα δώσει όλα για τους τρεις βαθμούς έτσι ώστε να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να οργανώσει φιέστα ανόδου στο αμέσως επόμενο ματς, αυτό με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας (29η αγωνιστική), πριν …ρίξει αυλαία την 30η αγωνιστική στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Δροσιά, το οποίο ενδέχεται να μην έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

«Καυτό» …φίνις για τίτλο και παραμονή!

 ΤΡΕΙΣ «ΣΤΡΟΦΕΣ» ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ»

 ΦΩΤΙΑ έχει πάρει το πρωτάθλημα της Α1 στις τελευταίες αγωνιστικές, όπου εύλογα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για τον πρωταθλητή και αυτούς που θα αποχαιρετήσουν την κορυφαία ευβοϊκή κατηγορία για την Α2 (οι δύο τελευταίοι κι αν υποβιβαστεί ο ΑΟΧ απ’ την Δ’ Εθνική, οι τρεις…). Για τον τίτλο θα μονομαχήσουν ως γνωστό η Κύμη με την Δροσιά, με το πλεονέκτημα (βαθμολογικό) να κατέχει η πρώτη, αλλά και το μεταξύ τους παιχνίδι να είναι στην έδρα της δεύτερης (μπορεί να «στραβοπατήσει» ο ΑΟΚ στις επόμενες δύο υποχρεώσεις του, για να έχει ενδιαφέρον το τελευταίο ματς;).

Εκτός με Ωρεούς ο Τουρέ του Ταμυναϊκου

ΔΥΟ μόλις ήταν οι αποβολές που απασχόλησαν την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, όσον αφορά στην περασμένη αγωνιστική (27η) στην Α1 κατηγορία της Εύβοιας. Και στους παραβάτες επιβλήθηκε η κατώτερη ποινή, δηλαδή μία αγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι αυτή θα την εκτίσουν το προσεχές Σάββατο (7/5), μετά και την αιφνίδια αναβολή της 28ης αγωνιστικής, που ήταν να διεξαχθεί προχθές Σάββατο (30/4).
Αυτή πάντως που έχει και μεγαλύτερη σημασία είναι η ποινή του Τουρέ του Ταμυναϊκού, ο οποίος -αν και αδιάφορος- παίζει σε άκρως ενδιαφέρον ματς, που έχει να κάνει με την υπόθεση παραμονής, κόντρα στους Ωρεούς, απέναντι στους οποίους δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο έγχρωμος άσος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ Α1


ΠΕΝΑΛΤΙ Υ (Ε) - Κ (Ε)

Αρτάκη 4 (3)-1 (1)
Αυλωνάρι 3 (3)-5 (3)
Γυμνού 3 (1)-1 (1)
Δροσιά 5 (3)-2 (2)
Ερέτρια 1 (1)-3 (2)
Κριεζά 2 (2) -3 (2)
Ολυμπιακός Χ. 2 (2)-3 (3)
Προκόπι 1 (1) - 6 (4)
Προποντίδα 3 (2)- 2 (2)
Κύμη 3 (3)-0
Ωρεοί 4 (2)-3 (3)
Λήλας 1 (1)-2 (2)
Ταμυναϊκός 4 (4)-2 (2)
Αγ. Νικόλαος 3 (3)-1 (1)
ΑΕ Χαλκίδας 3 (3)-3 (3)
Αμαρυνθιακός 2 (1) – 1 (1)

ΑΠΟΒΟΛΕΣ Κ - Υ

Αιφνιδιασμός και αντίδραση, σενάριο ομαδικής διαφυγής!


Με δεδομένη πλέον την παρουσία του Ηρακλή Ψαχνών στους αγώνες μπαράζ, το ευβοϊκό ποδόσφαιρο, που χρόνια τώρα φαντάζει απέραντη ποδοσφαιρική έρημος, προβάρει τα γιορτινά του, έτοιμο να υποδεχθεί μετά από εικοσιπέντε χρόνια ένα μεγάλο γεγονός, το πιθανό ενδεχόμενο εισόδου ενός εκπροσώπου του στο πολύ ενδιαφέρον, ανταγωνιστικό και ευυπόληπτο πρωτάθλημα, που σήμερα το αποκαλούν Football League 2.
Ένα πραγματικό επίτευγμα που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων των Ευβοέων φιλάθλων στην πρωτεύουσα της Μεσσαπίας, τα Ψαχνά, αλλά και την έκπληξη και τον θαυμασμό της ποδοσφαιρικής κοινότητας και βέβαια των ανταγωνιστριών ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που ολοκληρώνεται την αυτή την εβδομάδα.

Μη σταματάς, μη σταματάς …«ημίθεε»!


Πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, στόχος ήταν η παραμονή του Ηρακλή στην κατηγορία. Με το πέρασμα του χρόνου, στόχος έγινε μία καλή πορεία, κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου στόχος έγινε η είσοδος στην πρώτη τριάδα που οδηγεί στα μπαράζ και μόλις μία αγωνιστική πριν το φινάλε ο Ηρακλής δεν σταματάει και έχει σαν στόχο την ...αποκλειστικότητα της 2ης θέσης. Την προσεχή Κυριακή (8/5) στα Μέγαρα κόντρα στον Βύζαντα το ματς είναι «τελικός», τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια… Στον Ηρακλή αρκεί και η ισοπαλία, ο Βύζας χρειάζεται μόνο τη νίκη.

2η θέση με ...αιτία!

Ο Ηρακλής Ψαχνών αποδεικνύεται «επαναστάτης» με αιτία, άρα και κατάληψη της 2ης θέσης δεν ...προσφέρεται για την τιμή των όπλων, αλλά για λόγο άκρως ουσιαστικό. Κι αυτό γιατί ο Ηρακλής κατακτώντας την 2η θέση την Κυριακή θα παρουσιαστεί στους

ΝΤΡΙΜΠΛΕΣ...

Να σκάσει ο …Ευρυσθέας!

Μέρα της αγροτιάς … Γιόρταζε και ο κάμπος των Ψαχνών. Στα Μέγαρα τί θα γίνει άραγε; Λέτε να γίνει το …απίστευτο, για να εορτάσουμε μία εβδομάδα αργότερα τον άπιστο Θωμά του Ευαγγελίου!
Ένας ημίθεος αρκεί για να βρεθεί μεταξύ εφικτού και ανέφικτου, στα μέτρα ενός ακόμη άθλου! Τα θαύματα τα κάνουν οι Θεοί …τους άθλους οι ημίθεοι!

Εκεί στου Νώντα…

ΝΤΡΙΜΠΛΕΣ....


Πολλά …καντάρια εμπειρίας και προσφοράς!

Ο Γιώργος Πίσχινας επέστρεψε και μάλιστα δριμύτερος και σε μεγάλη «φόρμα» από πολυήμερη αναγκαστική απουσία στο εξωτερικό και είναι στις επάλξεις (λύθηκαν και οι …απορίες μας) των δρώμενων της ΕΠΣΕ και του ποδοσφαίρου. Με τον άλλο σπουδαίο παράγοντα του παρελθόντος, Μιχάλη Εμμανουηλίδη (βραβεύτηκε το καλοκαίρι απ’ την ΕΠΣΕ), βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη (27/4) στον τελικό των Νέων, το οποίο φέτος ήταν αφιερωμένο στον αείμνηστο μεγάλο ποδοσφαιριστή και αδερφό του τελευταίου Νίκου Εμμανουηλίδη ή Τζόνυ, όπως ήταν γνωστός στην ποδοσφαιρική «πιάτσα». Και οι δύο αποτελούν παραγοντικά ένα σημαντικό κομμάτι των ανθρώπων που έχουν από διαφορετικά πόστα προσφέρει… Και πάντα …μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας.

Ευχές για …Ανάσταση

Το παιδί και το …σκυλί, όπως τα μάθεις…

Το θέμα αυτού του editorial μου προέκυψε ξαφνικά και ομολογώ απρόσμενα, τη στιγμή που η κύρια και καίρια θεματολογία των ποδοσφαιρικών και αθλητικών δρώμενων αυτής της περιόδου έχει να κάνει με την προσπάθεια των ομάδων, απ’ τον Ηρακλή Ψαχνών στο ποδόσφαιρο και τους χαλκιδέικους συλλόγους στο μπάσκετ και στις αντίστοιχες Γ’ Εθνικές μέχρι τα όσα συμβαίνουν (όχι και τόσο αισιόδοξα) σε πιο …τοπικό επίπεδο… Σίγουρα, όμως, το «ερέθισμα» που μου έδωσαν οι πιτσιρικάδες στους τελικούς του πρωταθλήματος Νέων της Εύβοιας την περασμένη εβδομάδα, αλλά και όσα «αλίευσα» εκεί από …άσχετη (έτσι ακριβώς) «πηγή» για γεγονότα που έχουν λάβει χώρα και έχουν μεγάλη συνειρμική σχετικότητα με όσα συνέβησαν από Ληλάντιους και Νεοχωρίτες, με προβλημάτισαν και με αναγκάσαν να κάνω «ντρίμπλα» με …ελιγμό στην επικαιρότητα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ....


Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΡΜΗ ΡΟΒΙΩΝ


ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΙΜΝΗΣ


τερμα τα γκαζια....


ΧΑΡΕΣ και ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΛΑΝΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ


ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΑ ΑΛΑΤΣΑΤΑ....


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α2 2ος ομιλος


Χαλκίδα-Αγωνιστικό

Χαλκίδα-Δήλεσι            1-0   
Θήβα-Χαλκίδα            2-0
Ενωση Μιδέας-Χαλκίδα        3-0
Χαλκίδα-Αίας Ασπροπύργου    2-0   
Χαλκίδα-Αστέρας Μαγούλας    1-4   
Αστέρας Δρεπάνου-Χαλκίδα    1-1
Χαλκίδα-Πανναυπλιακός        2-1   
Δάφνη Ερ.-Χαλκίδα        1-1
Χαλκίδα-Λουκισίων Α.Ο.        1-0   
Παναργειακός-Χαλκίδα        2-2
Χαλκίδα-Λουτράκι        2-0   
Βρασιές-Χαλκίδα        0-3
Πόρος-Χαλκίδα            1-0
Χαλκίδα-Παναρκαδικός        2-0   
Πέλοπας Κιάτου-Χαλκίδα        1-1
Χαλκίδα-ΑΕΚ Ερμιονίδας        1-0   
Δήλεσι-Χαλκίδα            0-3
Χαλκίδα-Θήβα            1-1   
Χαλκίδα-Ενωση Μιδέας        0-0   
Αίας Ασπροπύργου-Χαλκίδα    1-0
Αστέρας Μαγούλας-Χαλκίδα        0-1
Χαλκίδα-Αστέρας Δρεπάνου    3-0   
Πανναυπλιακός-Χαλκίδα        1-0
Χαλκίδα-Δάφνη Ερυθρών    0-1   
Λουκισίων Α.Ο.-Χαλκίδα        2-0
Χαλκίδα-Παναργειακός        0-2   
ΠΑΟ Λουτρακίου-Χαλκίδα    2-3
Χαλκίδα-Βρασιές            1-1   
Χαλκίδα-Πόρος            3-0   
Παναρκαδικός-Χαλκίδα        0-2
Χαλκίδα-Πέλοπας Κιάτου        -   
ΑΕΚ Ερμιονίδας-Χαλκίδα        -

Λουκισίων Α.Ο.- Αγωνιστικό

Πόρος-Λουκισίων Α.Ο.                                  2-0
Λουκισίων Α.Ο.-Παναρκαδικός                                3-0
Πέλοπας Κιάτου-Λουκισίων Α.Ο.             1-1
Λουκισίων Α.Ο.-Κρανίδι                                               0-0
Δήλεσι-Λουκισίων Α.Ο.                                                0-3
Θήβα-Λουκισίων Α.Ο.                                   1-0
Ενωση Μιδέας-Λουκισίων Α.Ο.                 2-0
Λουκισία-Αίας Ασπροπύργου                    3-1
Χαλκίδα-Λουκισίων Α.Ο.                             1-0
Λουκισίων Α.Ο.-Αστέρας Δρεπ.                                1-0
Πανναυπλιακός-Λουκισίων Α.Ο.                              1-0
Λουκισίων Α.Ο.-Δάφνη Ερυθρών             0-1
Λουκισίων Α.Ο.-Αστέρας Μαγ.                 0-0
Παναργειακός-Λουκισίων Α.Ο.                 0-0
Λουκισίων Α.Ο.-ΠΑΟ Λουτρακίου           3-2
Βρασιές-Λουκισίων Α.Ο.                              0-1
Λουκισίων Α.Ο.-Πόρος                                  0-1
Παναρκαδικός-Λουκισίων Α.Ο.                                0-0
Λουκισίων Α.Ο.-Πέλοπας Κιάτου             4-0
ΑΕΚ Ερμιονίδας-Λουκισίων Α.Ο.                               2-2
Λουκισίων Α.Ο.-Δήλεσι                                                5-0
Λουκισίων Α.Ο.-Θήβα                                   1-0
Λουκισίων Α.Ο.-Ενωση Μιδέας                 2-0
Ασπρόπυργος-Λουκίσια                                               1-3
Λουκισίων Α.Ο.-Χαλκίδα                             2-0
Αστέρας Δρεπάνου-Λουκισίων Α.Ο.       0-4
Λουκισίων Α.Ο.-Πανναυπλιακός                              1-0
Δάφνη Ερυθρών-Λουκισίων Α.Ο.             1-1
Μαγούλα-Λουκισίων Α.Ο.                          3-0
Λουκισίων Α.Ο.-Παναργειακός                 1-1
ΠΑΟ Λουτρακίου-Λουκισίων Α.Ο.           -
Λουκισίων Α.Ο.-Βρασιές                              -

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Δ ΕΘΝΙΚΗ

Θήβα-Αστέρας Μαγούλας                          1-1
Λουκισίων Α.Ο.-Παναργειακός                 1-1
Πέλοπας Κιάτου-Ασπρόπυργος                 3-1
ΑΕΚ Ερμιονίδας-Ενωση Μιδέας                2-5
Δάφνη Ερυθρών-ΠΑΟ Λουτρακίου            1-1
Πανναυπλιακός-Βρασιές                             3-0
Αστέρας Δρεπάνου-Πόρος                         1-4
Παναρκαδικός-Χαλκίδα                              0-2


 Α  2 Β ΟΜΙΛΟΣ

ΜΙΑΟΥΛΗΣ Φ.-ΚΑΡΥΣΤΟΣ              2-0
ΛΗΛΑΝΤΙΟ-ΠΙΣΣΩΝΑΣ                   2-1
ΔΥΣΤΟΣ-ΚΟΣΚΙΝΑ                            1-3
ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ – ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ       2-2
ΣΚΥΡΟΣ – ΝΕΟΧΩΡΙ                        5-0
ΜΑΡΜΑΡΙ – ΑΛΑΤΣΑΤΑ                    1-3
ΑΥΛΙΔΑ – Ε. ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ                  5-3