Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Όλα έτοιμα για τη συναυλία!

Μπαλάνος ο...15ος!

Τη συνεργασία του με τον Σταμάτη Μπαλάνο ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες η διοίκηση του Λήλα Βασιλικού, με τον Μπαλάνο να γίνεται ο...15ος φετινός προπονητής στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας, καθώς μόνο σε μία ομάδα παραμένει... ορφανός ο πάγκος και αυτή είναι η Ερέτρια η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρόεδρου της Αντρέα Αθανασόπουλου, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά τη γενική συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης(λογικά την επόμενη μέρα καθώς πιέζει και ο χρόνος). Ας ρίξουμε λοιπόν μία ματιά στους 15 "δεδομένους" προπονητές της επερχόμενης Α1 κατηγορίας, αναμένοντας στο ακουστικό μας και για τον...εκλεκτό της Ερέτριας!

ΔΡΟΣΙΑ: Μπασούκος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.: Ακριτίδης
ΑΡΤΑΚΗ: Τόγιας
ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ: Σταματίου
ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Μπρισίμης
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Ποδαράς
ΑΥΛΩΝΑΡΙ: Μπόκαρης
ΑΛΑΤΣΑΤΑ: Μάλλιαρης
ΙΣΤΙΑΙΑ: Σπίντζος
ΛΗΛΑΣ: Μπαλάνος
ΚΡΙΕΖΑ: Ρέτσας
ΚΑΣΤΕΛΛΑ: Κιαπέκος
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ: Σταματούκος
ΩΡΕΟΙ: Γουρνάς
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Καρβέλης
ΕΡΕΤΡΙΑ: ;

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Διοίκηση και... διαρκείας!

Μοιράστηκαν ρόλοι στην Χαλκίδα καθώς η νέα διοίκηση το απόγευμα της Τετάρτης συγκροτήθηκε σε σώμα, σηκώνοντας τα μανίκια και πιάνοντας άμεσα δουλειά(άλλωστε άμεσα κατάφερε να κλείσει την μεταγραφή του Νίκου Ιορδανίδη). Το νέο Δ/Σ έχει ως εξής:

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ: Διακρίσεις για Ψαχνά και Αλιβέρι!

Ο σύλλογος Ψαχνών
Ο σύλλογος Αλιβερίου
Στη Χαλκίδα στο Κλειστό Κανήθου το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου διεξήχθη το 16ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων, Ανδρών-Γυναικών με τη συμμετοχή δύο συλλόγων της Εύβοιας με παράδοση στο άθλημα, των Ψαχνών και του Αλιβερίου.

Μπάσκετ: Σπίτι χωρίς Γιάννη...

Γέμισε...Γιάννηδες η ομάδα μπάσκετ της Κύμης η οποία προχώρησε σε 4 νέες μεταγραφές, εκ των οποίων οι τρεις είναι Γιάννηδες και πρόκειται για τους Γιάννη Χαράτση από τον Άρη Θηβών, Γιάννη Μητρόπουλο από τον Έσπερο Λαμίας και Γιάννη Τσίτση από την Έξω Παναγίτσα. Στο μεταξύ τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Κύμης θα αγωνίζεται και ο Σωκράτης Σπανός από τον Κρόνο. Προπονητής της ομάδας παρέμεινε ο Γιάννης Πανούσης. Η φετινή θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της Κύμης στην Α' ΕΣΚΑΣΕ και οι ιθύνοντες της ομάδας ευελπιστούν στο κάθε... φέτος και καλύτερα!

Καλή η Τούμπα, καλό το ΟΑΚΑ και το Καραϊσκάκη αλλά υπάρχει και...Χαλκίδα!

Από τους λίγους παλαίμαχους του ΑΟΧ που βρέθηκαν στη γενική συνέλευση της ομάδας(μπορεί και ο μοναδικός, αν εξαιρέσει κανείς την παρουσία του τεχνικού διευθυντή Παναγιώτη Σκόνδρα), ήταν ο Βλάσης Ταυλαρίδης, ο οποίος μετά τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό ζήτησε τον λόγο και τοποθετήθηκε για το σήμερα και το αύριο του ιστορικού συλλόγου.

ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ:Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση

"Καλορίζικη" ευχήθηκαν άπαντες στην πρώτη συνεδρίαση της νέας διοίκησης της ΕΠΣ Ευβοίας όπως αυτή προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της περασμένης Κυριακής στα πλαίσια της γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησε η τοπική διοργανώτρια αρχή. Η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα και έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γιάννης Παπακωνσταντίνου
Α' Αντιπρόεδρος: Γιώργος Πίσχινας
Β' Αντιπρόεδρος: Γιώργος Ψαθάς
Γεν.Γραμματέας: Κώστας Κιούσης
Ταμίας: Αντώνης Παπαδάκης
Αναπληρωτής γραμματέας: Χρήστος Τζανής
Αναπληρωτής ταμίας: Γιώργος Αλαφάκης
Μέλη: Θ.Αναγνωστάκης, Γ.Γεραντώνης, Γ.Διαμαντής, Τ.Τσεκούρας

ΑΟ Χαλκίς: Ιορδανίδη εσύ σούπερ σταρ!

Ο Νίκος Ιορδανίδης με τον πρόεδρο Β.Ταρνανά και τα μέλη της διοίκησης Δάσκο και Αρμόνη
Το είπε και το έκανε η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, η οποία με το καλημέρα έκανε το "κόλπο γκρόσο" και ενέταξε στο δυναμικό της ομάδας τον Νίκο Ιορδανίδη, μία μεταγραφή η οποία στέλνει προς πάσα κατεύθυνση το "ραβασάκι" ότι η Χαλκίδα φέτος δεν αστειεύεται και βάζει πλώρη για να γίνει...από το Καλοκαίρι το μεγάλο φαβορί στον 7ο όμιλο της Δ' Εθνικής.

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΑΟ Χαλκίς:Η στάχτη που πάει να γίνει φλόγα!


Το σύνθημα δόθηκε, ίσως περισσότερο δυνατά όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια, με ασπίδα ένα νέο ευρύ διοικητικό συμβούλιο αποφασισμένο να ταράξει τα ήρεμα νερά και να οδηγήσει τον ΑΟ Χαλκίς εκεί που του αρμόζει, με βήματα αργά αλλά σταθερά. Ο στόχος οριοθετήθηκε. Ποιος είναι; Η κατάκτηση του φετινού τίτλου στον 7ο όμιλο της Δ’ Εθνικής και η επιστροφή στη Γ’ Εθνική.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Σαν σήμερα...4 Ιουλίου 2004

4 Ιουλίου 2004 - 4 Ιουλίου 2011...πέρασαν 7 χρόνια από εκείνη τη μαγική βραδιά, όταν τα παλικάρια του Ότο Ρεχάγκελ σήκωναν το τιμημένο ψηλά στον ουρανό της Λισσαβώνας! Πριν 7 χρόνια, η Εθνική Ελλάδος στεφόταν πρωταθλήτρια Ευρώπης! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...ακόμα και αν μας κάνουν να πάψουμε να ελπίζουμε, δεν θα πάψουμε να θυμόμαστε! Γι' αυτό ευχαριστούμε για εκείνες τις στιγμές!

Σήμερα η γενική συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς

Σήμερα(4/7) στις 19:00 θα γίνει η γενική συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς στο ξενοδοχέιο LUCY, μία συνέλευση η οποία θα σηματοδοτήσει ουσιαστικά τη νέα εποχή των "νερατζούρι" αλλά και θα καθορίσει τις εξελίξεις, διοικητικές αλλά και μεταγραφικές στο Ευβοϊκό συγκρότημα.

ΕΠΣΕ: "Αυτοκρατορία" Παπακωνσταντίνου, "εκτός" ο Κουσκούτης!

Η διοίκηση Παπακωνσταντίνου μπορεί να έπαιζε μόνη της μπάλα στις χθεσινές αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Ευβοίας, πήρε όμως ψήφο εμπιστοσύνης από τα σωματεία της Εύβοιας. Συνολικά 93 σωματεία έδωσαν το παρών ενώ 88 ήταν τα έγκυρα ψηφοδέλτια. Από τους 13...τακτικούς υποψήφιους εκλέχθησαν οι 11 πρώτοι, ενώ ανάμεσα στους δύο που έμειναν τελικά εκτός Δ/Σ