Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ηρακλής Ψαχνών ηττήθηκε από τον Πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου με 2-0


Ο Ηρακλής Ψαχνών ηττήθηκε από τον Πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου με 2-0 με δυο γκολ που σημειώθηκαν στο Β' μέρος ενώ από το 34' ο Ηρακλής έπαιζε με 10 παίκτες.

Eίναι παιδιά του Νησιού που αγωνίζονται για την φανέλα

Συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΑΟ Σκύρου Δημ. Γιαλός στον Γιώργο Νικολάου στην εκπομπή Σκορ & Ρεκόρ για την φετινή πορεία των Νησιωτών μας.

O Ηρακλής δεν είναι μόνο ομάδα των Ψαχνών αλλά όλης της Εύβοιας.

Λίγο πριν τον αγώνα του Ηρακλή Ψαχνών στον Βόλο ο Γεν. Αρχηγός κ Κώστας Γκαλούφας μίλησε στον Γ. Νικολάου και την εκπομπή του Σκορ & Ρεκόρ για τα τελευταία νέα της ομάδας, ενώ ρωτήθηκε για τον εντός έδρας αγώνα του Ηρακλή με την Γλυφάδα που θα διεξαχθεί στο Δημ. γήπεδο Μαντουδίου. Υπάρχουν πολλοί φίλοι από την Βόρεια Εύβοια που έρχονται στο Ψαχνά για να δουν τον Ηρακλή κι έτσι αποφασίσαμε να τους τιμήσουμε με την διεξαγωγή του αγώνα στο Μαντούδι. Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο και καταλήγοντας είπε ότι ο Ηρακλής δεν είναι μόνο ομάδα των Ψαχνών αλλά όλης της Εύβοιας.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Πλούσιο θέαμα με πολλά γκολ και εναλλαγές στο σκορ.

Ρεπορτάζ:Γιώργος Διακομόπουλος
Πλούσιο θέαμα με πολλά γκολ και εναλλαγές στο σκορ απόλαυσαν χθες οι φιλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στη Δροσιά.Ενα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο βαση της απόδοσης των δυο ομάδων αφού είχαν απο ενα ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι κάθε άλλο παρα αδιάφοροι εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Απόλλωνα η Σκύρος που πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-0

Δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Απόλλωνα η Σκύρος που πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-0 ενώ είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Την ευκαιρία να πάρει την νίκη έχασε ο ΑΟ Κύμης


Την ευκαιρία να πάρει την νίκη έχασε ο ΑΟ Κύμης που ήταν καλύτερος από τον Δωτιέα, έχασε μεγάλες ευκαιρίες και τελικά στις καθυστερήσεις κατάφερε να ισοφαρίση το γκολ που δέχθηκε στο 8'.

Στάθηκε στο ύψος της απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο

Στο ματς ζωής και θανάτου η ομάδα της Εύβοιας στάθηκε στο ύψος της απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο αποζημιώνοντας τους φιλάθλους που επέλεξαν να περάσουν το πολύ όμορφο κυριακάτικο μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο της πόλης. 

Βαθμολογικό «οξυγόνο» στη μάχη της παραμονής στη Basket League πήρε ο Ίκαρος Χαλκίδας


Βαθμολογικό «οξυγόνο» στη μάχη της παραμονής στη Basket League πήρε ο Ίκαρος Χαλκίδας, επικρατώντας εντός έδρας με 81-74 των Τρικάλων στο ντεμπούτο του Θανάση Γιαπλέ στον πάγκο των γηπεδούχων.