Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΕΡΕΤΡΙΑ: Ανακοίνωσε την εκδήλωση για την παρουσίαση της ομάδας

"Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης της ομάδας, που θα γίνει την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 8:30 μμ στο Κτήμα Μπουρέλη στο 1ο χλμ Ερέτριας - Θεολόγου, στην Ερέτρια.
Σε μια λαμπερή βραδιά που θα έχει πολλά happening και εκπλήξεις, ο Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ θα παρουσιάσει την ομάδα και όλους τους συντελεστές της φετινής αγωνιστικής σεζόν.  Στην βραδιά εξέχουσα παρουσίαση θα έχουν οι μεγάλοι χορηγοί της ομάδας και όλα τα Μ.Μ.Ε. της Εύβοιας που στηρίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μια βραδιά γιορτής για την ιστορική ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς".

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Κληρώσεις και βραβεύσεις!

Ο Αύγουστος σιγά σιγά παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια και ο Σεπτέμβριος κάνει το απαραίτητο ζέσταμα για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Και Σεπτέμβριος σημαίνει...μπάλα, της σέντρας όμως, προηγούνται οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων. Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στην αίθουσα συνεδριακού κέντρου(Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας) στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της τοπικής διοργανώτριας αρχής παράλληλα με τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Α1 και της Α2 κατηγορίας. Στην εκδήλωση θα βραβευτούν και οι πρώτοι σκόρερ ττης περιόδου 2010-2011. Η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Β' και της Γ' τοπικής κατηγορίας θα γίνει την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΣ Ευβοίας.

Αξίζει να το δεις!

ΑΡΤΑΚΗ-ΚΥΜΗ
Πρόκειται για ένα αν μη τι άλλο...ελκυστικό φιλικό ανάμεσα στην περσινή πρωταθλήτρια Ευβοίας Κύμη και την φετινή...υποψήφια για τον τίτλο Αρτάκη. Το φιλικό θα γίνει στο γήπεδο της Αρτάκης την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Αέρας...αισιοδοξίας!

Σε πρότυπα επαγγελματικά που θα ζήλευαν και οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας,ο  Λήλας Βασιλικού πραγματοποίησε την Τετάρτη το απόγευμα την παρουσίαση της νέας ομάδας αλλά και της φανέλας για την περίοδο 2011-12.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Παρατηρητής στην Super League ορίστηκε ο Μπάμπης Καρατζάς!

Τα ονόματα των διαιτητών, των βοηθών και των παρατηρητών διαιτησίας ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για την Super League της περιόδου 2011-2012. Ανάμεσα στα 24 ονόματα των παρατηρητών είναι και αυτό του Ευβοιώτη πρώην διαιτητή(με πολυετή θητεία στην Α' Εθνική) Μπάμπη Καρατζά.

Μπαράζ; Άκυρο... Ανεβαίνουν και οι δύο!

Για το ερχόμενο Σάββατο είχε προγραμματιστεί ο αγώνας μπαράζ ΑΕΚ Ν.Πύργου-Εύριπος για ένα εισιτήριο ανόδου στην Α2. Τελικά το παιχνίδι αυτό δεν θα γίνει ποτέ, καθώς στην χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣ Ευβοίας αποφασίστηκε η αποβολή του Ευβοϊκού Γουβών λόγω μη πληρωμής των παραβόλων συμμετοχής του στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο(σ.σ. έχει οφειλές που δεν έχουν εξοφληθεί). Επομένως δεν θα γίνει μπαράζ και κατ επέκταση τόσο η ΑΕΚ Ν.Πύργου όσο και ο Εύριπος προβιβάζονται χωρίς κόπο και ιδρώτα στην παραπάνω κατηγορία.

ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Απέκτησε τον Φαρούκ!

Ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα στις Εθνικές κατηγορίες και που την περασμένη αγωνιστική περίοδο, τον θαυμάσαμε με τα χρώματα του Ηρακλή Ψ., στην Γ' Εθνική κατηγορία, ο μεσοεπιθετικός, Φαρούκ Αμπού Ελ Ελά, προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας των Λουκισίων! Χωρίς αμφιβολία η ομάδα του Γιάννη Καραμπά, ενισχύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό, στον χώρο του κέντρου και κύρια στον δημιουργικό τομέα! Ο 31χρονος άσος, μεστός πλέον ποδοσφαιρικά και με σπουδαίες εμπειρίες, αναμένεται να είναι από τα πρώτα ''βιολιά'' των ''πορτοκαλί'', στη δύσκολη -για όλες τις ομάδες- φετινή περίοδο. Αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, ο Στάθης Ευσταθίου και οι συνεργάτες του, στην διοίκηση των Λουκισίων, έχουν ενισχύσει και ενισχύουν το ''οπλοστάσιο'' της ομάδας, με μεταγραφές ουσίας, έτσι που να μπορέσει ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Καραμπάς, να συγκροτήσει και να παρουσιάσει, ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο, στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.
Πηγή: Αποστόλης Αποστολίδης(Αθλητική Εύβοια)

Εκεί που χτίζονται τα όνειρα!

Αντώνης Πριόνας
Στο Βέρμιο χτίζεται ο νέος Ηρακλής Ψαχνών, εκεί χτίζονται και τα όνειρά του για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Τα μηνύματα είναι άκρως αισιόδοξα, η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και ο Αντώνης Πριόνας που δεν φοβάται τις προκλήσεις δείχνει πανέτοιμος για να οδηγήσει το τρένο που λέγεται Ηρακλής Ψαχνών!

Άρωμα Βραζιλίας στα Ψαχνά!

Το ερχόμενο Σάββατο επιστρέφει από το Βέρμιο ο "πρέσβης" του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου Ηρακλής Ψαχνών, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει Β' Εθνικής. Το πλέον σίγουρο πάντως είναι ότι φέρνει μαζί του και...άρωμα Βραζιλίας μετά την απόκτηση του Ροντρίγκο Γκονζάλες από την Αναγέννηση Καρδίτσας και του Λουίς Άλβες από τον Ιωνικό.


Ένα όνομα, μία ιστορία!

Ο Νίκος Κούκης με τον δήμαρχο Παν.Θωμά
Ο Νίκος Κούκης, ιδρυτής και επί χρόνια πρόεδρος της ομάδας του Αυλωναρίου, είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς ανθρώπους στο ποδόσφαιρο της Εύβοιας. Εδώ και 4 χρόνια κάθε Αύγουστο, στα... πρόθυρα της έναρξης των πρωταθλημάτων, Αυλωνάρι, Νεοχώρι και Κύμη δίνουν ρανταβού στο γήπεδο του Αυλωναρίου σε ένα φιλικό τουρνουά για να τιμήσουν την προσφορά του Νίκου Κούκη.(Φωτό:Απ.Αποστολίδης).

Κριεζά-ΑΟ Χαλκίς 0-2: Χαλαρά...

Στα Κριεζά με την ομώνυμη ομάδα αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι ο ΑΟ Χαλκίς και επικράτησε 2-0 με γκολ των Καλογερόπουλου και Ιορδανίδη. Επόμενο φιλικό για τον ΑΟΧ, την ερχόμενη Κυριακή 28/8 στο δημοτικό στάδιο κόντρα στο Αιγάλεω.

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Φιλικό: Αρτάκη-Ατρόμητος(Κ21) 0-1

Την ήττα γνώρισε πριν από λίγο η Αρτάκη σε φιλικό παιχνίδι από την ομάδα Νέων του Ατρομήτου με 1-0 στο στάδιο "Νίκος Κίλιμπας".

ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Έκλεισε φιλικό με τους ερασιτέχνες της ΑΕΚ!

Φιλικό με τους ερασιτέχνες της ΑΕΚ θα δώσει η ομάδα των Λουκισίων την Κυριακή 28 Αυγούστου στο γήπεδο των Λουκισίων. Η ΑΕΚ έχει προπονητή τον Ντανιέλ Μπατίστα. Το φιλικό γίνεται στη μνήμη των αείμνηστων Κώστα Ντελή και Γιώργου Μπουλούκου.

Αντίο ζωή για Βόλο και Καβάλα!

Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα υποβιβάζονται στη Δ' Εθνική(αρχικά υποβιβάστηκαν στη Β' στη συνέχεια αθωώθηκαν και τώρα υποβιβάζονται στην Δ')! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οι δύο καλύτερες επαρχιακές ομάδες του περσινού πρωταθλήματος, ταξιδεύουν με προορισμό τον απόλυτο γκρεμό. Πριν από λίγη ώρα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού(ΕΕΑ) έλαβε την απόφαση-καταπέλτη για τον Βόλο και την Καβάλα, που χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, καθώς η αρμόδια επιτροπή αποφάσισε πως δεν έχει επέλθει καμία ουσιαστική μεταβολή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των δύο ομάδων μετά την τιμωρία των Αχιλλέα Μπέου και Μάκη Ψωμιάδη(μάλιστα το μεσημέρι γράφτηκε ότι το πλειοψηφικό πακέτο του Βόλου παίρνει στα χέρια του ο Βασίλης Καρράς!!!). Σύμφωνα με τον κανονισμό, την θέση τους στο επικείμενο πρωτάθλημα θα πάρουν από τη Β' Εθνική ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας! Να σημειωθεί ότι πιστοποιητικό συμμετοχής δεν πήρε ούτε η ΑΕΚ η οποία κλήθηκε μέσα στις επόμενες μέρες να προσκομίσει δύο έγγραφα που της ζητήθηκαν. Όπως καταλαβαίνει κανείς, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που αρχίζει(;) το Σαββατοκύριακο βρίσκεται στον αέρα.

Τουρνουά "Νίκος Κούκης": Επίδειξη δύναμης από την Κύμη!

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο κόουτς της Κύμης Β.Ντόβολης
Η Κύμη ήταν αυτή η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο 4ο τουρνουά "Νίκος Κούκης" που πραγματοποιήθηκε και το φετινό Καλοκαίρι στο γήπεδο του Αυλωναρίου, με τη συμμετοχή της ομώνυμης ομάδας και των γειτονικών σωματείων, της Κύμης και του Νεοχωρίου. Οι τρεις ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε "μισά" παιχνίδια διάρκειας 45 λεπτών, με την Κύμη να κάνει επίδειξη δύναμης και να φιλοδωρεί το Νεοχώρι και το Αυλωνάρι με 5 και 4 γκολ αντίστοιχα. Τα αποτέλεσματα: Κύμη-Νεοχώρι 5-0, Κύμη-Αυλωνάρι 4-0, Νεοχώρι-Αυλωνάρι 1-0.

ΑΡΤΑΚΗ: "Φιλοξενεί" τον Ατρόμητο!

Η Αρτάκη(από το fcartaki.blogspot.com)
Την ομάδα Νέων του Ατρομήτου(Κ21) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Νίκος Κίλιμπας η ομάδα της Αρτάκης, σε ένα πολύ δυνατό τεστ, στα πλαίσια της προετοιμασίας των ερυθροκίτρινων, οι οποίοι ενισχύθηκαν σημαντικά, με τις πιο ηχηρές μεταγραφές να ακούνε στα ονόματα Ηλίας Παπαϊωάννου(από τον ΑΟΧ) και Τζορτζ Μπόε(από την Κύμη). Όσον αφορά το σημερινό φιλικό το πλέον βέβαιο είναι ότι ο Βαγγέλης Τόγιας θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του, καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Α1 στο οποίο η Αρτάκη αναμένεται να διαδραματήσει ρόλο πρωταγωνιστικό.

Στον δρόμο από την Β' κατηγορία προς την Α2!

Έχει μπαράζ 27 Αυγούστου! Δύο ομάδες, ένα εισιτήριο ανόδου. Ποιες είναι αυτές; Η ΑΕΚ Ν.Πύργου και ο Εύριπος, θα μονομαχήσουν στο νέο γήπεδο Προκοπίου για την άνοδο στην Α2 κατηγορία Ευβοίας. Το μπαράζ προέκυψε...εκτάκτως(η μη συμμετοχή ομάδων, όπως του ΠΑΟΚ και του Μιαούλη, άνοιξε το "παραθυράκι"), επομένως ο χρόνος μετράει αντίστροφα για ΑΕΚ Ν.Πύργου και Εύριπο. Μία από τις δύο θα...μετακομίσει στην Α2, η ηττημένη ομάδα θα παραμείνει στην Β' κατηγορία.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Επίσημη...παρουσίαση!

ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Ανεβάζει στροφές!

Με εντατικούς ρυθμούς και μέσα σε πολύ καλό κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία της Α.Ε. Ιστιαίας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν στην Α1 κατηγορία και των αγώνων κυπέλου. Το παρόν δίνουν κάθε μέρα όλοι οι παίκτες της ομάδας και κάτω από τις οδηγίες του Λάμπρου Σπίντζου κάνουν σκληρή και συστηματική δουλειά με σκοπό να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει για τη νέα χρονιά.
Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι φέτος η Α.Ε. Ιστιαίας έχει ενισχυθεί σημαντικά σε μεταγραφικό επίπεδο, αφού έχει αποκτήσει τους: Θανάση Λάντζο, Δημήτρη Σελίμη, Νίκο Σελίμη, Νίκο Καρακάξη, Σταύρο Κουρταλή και Ηλία Ιωσήφ απο τις Γούβες, Αχιλλέα Δαρζέντα και Σταύρο Δούμα από τους Ωρεούς, Γιάννη Βασιλείου από τον Α.Ο. Αιδηψού και Καλυβάτσι από τα Καμάρια.
Γ.Δραπανιώτης

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Ταυταρίδης-Τσιμιχόδημος στις ακαδημίες!

Λένε ότι οι ακαδημίες είναι το Α και το Ω σε μία ομάδα και έχουν δίκιο...Η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς προτίθεται να ρίξει το βάρος στους "μικρούς" και για το λόγο αυτό ανακοίνωσε την πρόσληψη δύο έμπειρων προπονητών, του Τάσου Ταυταρίδη και του Βασίλη Τσιμιχόδημου στους οποίους δόθηκε το χρίσμα της λειτουργίας των ακαδημιών. Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς εδώ και αρκετό καιρό είχε κάνει συζητήσεις με ομάδες της Α1 (Προποντίδα, ΟΣΦΧ, ΑΕΧ, Αλάτσατα), όμως δεν προχώρησε καμία από αυτές τις συνεργασίες, τουλάχιστον προς το παρόν.

*Η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς ανακοίνωσε επίσης ότι η εκδήλωση της παρουσίασης της φανέλας θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο κέντρο Ανδρούτσος στον Βατώντα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΣ!


Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Κοντεύει η σέντρα!

Το κύπελλο δεν είναι μόνο ο θεσμός των εκπλήξεων, είναι και ο θεσμός που πάντα ξεκινάει πιο νωρίς. Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στα γραφεία της ΕΠΣ Ευβοίας η κλήρωση της διοργάνωσης, με τις ομάδες να χωρίζονται σε τέσσερις ομίλους. Τα παιχνίδια της Α' φάσης θα γίνουν 3 και 4 Σεπτεμβρίου. Αυτά είναι τα εξής:

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: "Φιλικές" νίκες

Τα φιλικά προετοιμασίας ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα ο ΑΟ Χαλκίς, με τον Τάσο Τασιόπουλο να βγάζει τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική και φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, σε μία περίοδο...μονταρίσματος μιας εντελώς νέας ομάδας και σίγουρα το έργο του τεχνικού των "νερατζούρι" μόνο εύκολο δεν είναι, όμως το πρώτο δείγμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετικό. 
Ο ΑΟΧ στα δύο πρώτα φιλικά στο δημοτικό στάδιο της πόλης σημείωσε ισάριθμες νίκες, 3-1 την Προποντίδα και 1-0 την Προοδευτική(το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Παστός). Η συνέχεια των φιλικών για τον ΑΟΧ έχει ως εξής(τουλάχιστον τα παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί επίσημα). Την Τετάρτη 24/8 στο γήπεδο των Κριεζών Κριεζά-ΑΟΧ, την Κυριακή 28/8 στο δημοτικό στάδιο ΑΟΧ-Αιγάλεω και την Τετάρτη 31/8 στο δημοτικό στάδιο ΑΟΧ-ΠΑΟ Ρουφ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ:Ο κόσμος το' χει τούμπανο και η Football League κρυφό καμάρι!

Στιγμιότυπο από την "πρώτη" του Ηρακλή(Αθλητική Εύβοια)
Αυτή κι αν ήταν...καλοκαιρινή περιπέτεια για τον Ηρακλή Ψαχνών, τον οποίο σε λίγο καιρό όλη η ποδοσφαιρική Εύβοια θα καμαρώνει στη Β' Εθνική. Επίσημη απόφαση φυσικά δεν έχει βγει... διά στόματος Football League, αλλά "δε βαριέσαι, στην Ελλάδα είμαστε" θα μπορούσε εύκολα να πει κάποιος.

Αρχίζει το ματς!

Καλή ποδοσφαιρική σεζόν να έχουμε...Από σήμερα το evoikaspor.blogspot.com ανάβει και πάλι τις μηχανές για τη δική σας ενημέρωση γύρω από τα αθλητικά δρώμενα της Εύβοιας και όχι μόνο, σε μία εποχή ομολογουμένως δύσκολη για τη στρογγυλή θεά με τα όσα μύρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά και σε μία περίοδο λιτότητας για τις περισσότερες ομάδες που κινήθηκαν σε ρηχά νερά στο μεταγραφικό παζάρι.