Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Δ’ ΕΘΝΙΚΗ

η ΕΠΟΜΕΝΗ 29η αγωνιστική 10/4 (17:00)
ΛΟΥΚΙΣΙΑ – ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ
ΑΣΤ. ΜΑΓΟΥΛΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ
ΘΗΒΑ – ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ – ΠΟΡΟΣ
ΔΗΛΕΣΙ – ΑΕ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΑΣΤ. ΔΡΕΠΑΝΟΥ
ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ – ΒΡΑΣΙΕΣ
Ρεπό: ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Α1

η ΕΠΟΜΕΝΗ 26η αγωνιστική (9-10/4, 17:00)
9/4 ΔΡΟΣΙΑ – ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
9/4 ΚΥΜΗ – ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
9/4 ΑΡΤΑΚΗ – ΚΡΙΕΖΑ
9/4 ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ – ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ
9/4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.–ΕΡΕΤΡΙΑ(γήπ. Δημ.Χαλκίδας)
10/4 ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ
10/4 ΩΡΕΟΙ – ΑΥΛΩΝΑΡΙ (γήπ. Ν. Πύργου)
10/4 ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΚΟΠΙ

Α2

1ος ΟΜΙΛΟΣ

η ΕΠΟΜΕΝΗ 25η αγωνιστική (10/4, 17:00)
ΠΟΛΙΤΙΚΑ – ΑΤΤΑΛΗ
ΕΝ. ΔΙΡΦΥΩΝ – ΒΑΤΩΝΤΑΣ (γήπ. Πάλιουρα)
ΣΚΕΠΑΣΤΗ – ΤΡΙΑΔΑ (γήπ. Κεχριών)
ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ – ΙΣΤΙΑΙΑ (γήπ. Αγ. Αθανασίου)
ΠΙΣΣΩΝΑΣ – ΓΟΥΒΕΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΑ – ΚΑΘΕΝΟΙ
ΑΙΔΗΨΟΣ – ΚΑΣΤΕΛΛΑ

2ος ΟΜΙΛΟΣ

η ΕΠΟΜΕΝΗ 24η αγωνιστική (9-10/4, 17:00)
9/4 (13:00) ΔΥΣΤΟΣ - ΣΚΥΡΟΣ
9/4 ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ – ΝΕΟΧΩΡΙ
9/4 ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ– ΑΛΑΤΣΑΤΑ
9/4 ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ – ΑΥΛΙΔΑ
10/4 ΜΑΡΜΑΡΙ – Ε. ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (γήπ. Καρύστου)
10/4 ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ – ΚΑΡΥΣΤΟΣ (γήπ. Μονοδρίου)
10/4 ΛΗΛΑΝΤΙΟ – ΚΟΣΚΙΝΑ (γήπ. Αγ.Νικολάου)

Β’ ΕΠΣΕ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

η ΕΠΟΜΕΝΗ 25η αγωνιστική (9/4, 17:00)
ΠΑΠΑΔΕΣ – ΚΑΜΑΡΙΑ
ΑΓΙΟΣ – ΑΕΚ Ν. ΠΥΡΓΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ
ΕΡΑΠΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ Χ. (γήπ. Μουστάκα)
ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙ – ΚΗΡΙΝΘΟΣ
ΛΙΧΑΔΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ψ.
ΑΚ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΕΡΜΗΛΙΟΣ

2ος ΟΜΙΛΟΣ

η ΕΠΟΜΕΝΗ 25η αγωνιστική (9-10/4, 17:00)
9/4 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΠΡΑΣΙΝΟ
9/4 ΚΑΜΑΡΕΣ – ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (γήπ. Ενωσιακό)
10/4 ΕΥΒΟΪΚΟΣ Χ. – ΑΕΚ Χ. (γήπ. Κανήθου)
10/4 ΖΑΡΑΚΕΣ – ΕΦΗΒΟΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ
10/4 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ. – ΤΡΑΧΗΛΙ (γήπ. Ενωσιακό)
10/4 ΑΝΔΡΟΝΙΑΝΟΙ – ΕΥΡΙΠΟΣ (γήπ. Κύμης)
10/4 ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ - ΑΡΤΕΜΙΣ

Μικρά, αλλά …ΨΑΧΝΙΩΤΙΚΑ!

·       Την επόμενη Κυριακή 17 Απριλίου (των Βαϊων) έχει οριστεί η επόμενη αγωνιστική μετά τους αγώνες της Τετάρτης στην Γ’ Εθνική (10 μέρες αδράνεια), με τον Ηρακλή να φιλοξενεί πάλι τον Ασπρόπυργο. Έτσι, διακόπτεται το σερί των τριών αγωνιστικών που διεξάγονται Τετάρτη, ενώ η τελευταία αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαϊου (του Θωμά!) και περιλαμβάνει …ταξίδι στα Μέγαρα...
·       Όσον αφορά στη διαδικασία των πλέι – οφ για την άνοδο ενός τρίτου απ’ τη Γ’ στη Β’ Εθνική, είναι η εξής: Οι δεύτεροι και οι τρίτοι των δύο ομίλων παίζουν σε μίνι-πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών (εντός κι εκτός έδρας), με τους δεύτερους να ξεκινούν με αβαντάζ δύο βαθμών. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, μετρούν οι νίκες και κατόπι τα εκτός έδρας γκολ… Αχρείαστη να ‘ναι στον Ηρα και να ανέβει απευθείας, θα ήταν το καλύτερο φυσικά…
·       Μέχρι και πριμ μάθαμε ότι είχαν παρει από …καλοθελητές οι παίκτες της Χερσονήσου για να …φρενάρουν τον Ηρακλή. Αυτός, όμως, πηγαίνει με …σπασμένα τα φρένα!..

Α. Ο. ΧΑΛΚΙΣ 1967 «Η συγχώνευση…» …Μια πράξη ποδοσφαιρικής αιμομιξίας!

Δεν θα παραδεχόμουν εύκολα ότι ο τίτλος  προκαλεί και σοκάρει τούτη την εποχή, που ο εκχυδαϊσμός των πάντων και το πνεύμα ενός άκρατου σεξισμού έχει εισβάλει παντού, με την διάχυσή τους στις τοπικές κοινωνίες και σ’ όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας που καθοδηγεί και επιβάλλει η «media-κρατία». Είναι η κυρίαρχη αισθητική που αναπαράγεται, έχοντας σαν πρότυπο την γλώσσα της φυλακής, του στρατού, των γηπέδων…
Τιμώ και επαινώ δημόσια την συνδρομή των διοικητικών παραγόντων που σήμερα, σ’ ένα καταθλιπτικό περιβάλλον για τους παλιότερους αλλά και νεότερους, στέγουν και στέργουν τον πολυπαθή σύλλογο.
…Έφυγαν διάβασα νωρίτερα και πριν τη λήξη της αναμέτρησης στον τελικό Κυπέλλου με την Δροσιά οι Χαλκιδέοι φίλαθλοι!..
Α. Ο. «Χαλκίς»…

ΝΤΡΙΜΠΛΕΣ....

Ο αυτοκράτορας Φέφι…

…με νονό τον Γιάννη τον Καπνίση, δηλαδή ο Χρήστος Φεφέκος, αναφέρεται από κάποιους (ακόμα;) ότι ενδιαφέρεται λέει μαζί με άλλους να ασχοληθεί με την διοίκηση της ΕΠΣΕ. Αυτό αποτελεί ένα απ’ τα καλύτερα ανέκδοτα του μήνα, αστείο όπως αυτό που κυκλοφόρησε την Πρωταπριλιά στο διαδίκτυο (διάσπαση των  Γεραντώνη-Παπαδάκη και διεκδίκηση της διοίκησης με δικό τους συνδυασμό!), μιας και τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να ευδοκιμήσει, κάτι για το οποίο …το κόβω (ξέρετε εσείς!).

«Μεγάλωσα, κουράστηκα…»

…είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η απάντηση που δίνει ο επί 23 χρόνια πρόεδρος και 6 χρόνια γραμματέας της ΕΠΣΕ σε όποιον του μιλά για ποδόσφαιρο και επαναδραστηριοποίησή του! «Έχω αποξενωθεί, ενώ έχω κορεστεί και κουραστεί απ’ το ποδόσφαιρο. Δεν παρακολουθώ τίποτα και ασχολούμαι μόνο με την Μητρόπολη, τον δεσπότη και την Εκκλησία!» τονίζει ορθά – κοφτά, χωρίς να θέλει να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο, «για να μην παρεξηγηθώ» όπως λέει ο Φεφέκος, που στην περίπτωσή του «τα χρόνια πίσω δεν γυρνούν!»…

ΝΤΡΙΜΠΛΕΣ.....

Χριστοβασίλης έρχεται…

Χριστοβασίλης …και γιατί …«Χριστός και Παναγία»!
Βλέπετε τίποτε καλύτερο, ως πότε ο Ταρνανάς; Και αν κάνει και πίσω ο Μπούρικας; Άντε πάλι, Μετόχι, Στρόπωνες και Κοντοδεσπότι και μη χειρότερα!
Νεκροζώντανες καταστάσεις, όπου δεν θα ‘χουν τρόπο να κρυφτούν ο Εμμανουηλίδης, ο Αλεξάνδρου και οι μαχητές της γενιάς του Μαντζουράκη!

Απ’ τα βάθη των δεκαετιών

Υπήρχαν και κάποιοι ωραίοι φίλαθλοι – Απολλωνιστές στην εξέδρα του γηπέδου των Ψαχνών, με αρκετές δεκαετίες στην πλάτη τους, μεστωμένοι από χρονάκια και σιτεμένοι από κιλά, καλοζωϊσμένοι γενικά.. Έψαξα ανάμεσά τους να βρω τον Πασχάλη, τον Βερτσώνη, τον Μπεθάνη, τον Συμιγδαλά, τον Γιαννίμπα, τον Σκόρδα, τον Τακτικό… Χωρίς όμως επιτυχία…
Δίπλα μου ο Θανάσης ο Πετρογιάννης ρώταγε για τον Κώστα τον Αλαμάνο, τον πρόεδρο που συνεπαρμένος από «Συναπολλώνια» αισθήματα τροφοδοτούσε με ποδοσφαιρικό υλικό τους Ερετριείς!

Και τώρα οι δυο τους!


ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 3-1 ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ 
ΤΗΣ Α’ ΕΣΚΑΣΕ

 Το πολυαναμενόμενο ζευγάρι του τελικού άργησε μία βδομάδα να ξεκαθαρίσει, όμως έστω κι έτσι επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά και ο Έσπερος Λαμίας με το Σχηματάρι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό των πλέι-οφ.
Πιθανή ημερομηνία του πρώτου και ίσως τελευταίου τελικού το ερχόμενο Σάββατο, αφού ως γνωστόν μετρούν οι νίκες του πρωταθλήματος και ο Έσπερος ξεκινάει με ένα ισχυρό αβαντάζ, έχοντας φέρει ήδη την σειρά στο 2-0 και με τον τίτλο να κρίνεται στις τρεις νίκες.

Ομάδα οδοστρωτήρας!


ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΜΕ 51-65, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.

Το καλύτερο το φύλαγε για το τέλος φέτος η Παναγίτσα και με εκπληκτικό φίνις στη σεζόν καθαρίζει δίκαια και άνετα την υπόθεση παραμονή, κάτι που δικαιούταν εκατό τις εκατό βάσει της συνολικής εικόνας στο πρωτάθλημα.
Αυτή ήταν η δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Τσαούση, που συνοδεύτηκε κι από εντυπωσιακή εμφάνιση, κάνοντας επίδειξη δύναμης σε μία ισχυρή έδρα και κατακτώντας δίκαια το διπλό με 51-65, δίνοντας δωρεάν σεμινάρια στην άμυνα και έχοντας σωστές και ώριμες επιλογές στην επίθεση.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ....


Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΕΡΙ, ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ 82-71 ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ.

Μεγαλύτερος αντίπαλος από τον Εργοτέλη που επίσης ήθελε όσο τίποτα άλλο τη νίκη χθες, υπήρχε για τον Γυμναστικό κι αυτός δεν ήταν άλλος από την καταπολέμηση του δικού του κακού εαυτού, αλλά και του άγχους που ήταν σίγουρο πως θα τον διακατείχε.
Ο Λιόγας πέτυχε την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Γυμναστικού, με το τελικό 82-71, με το σκορ να μην αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, αφού το ματς πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι το τελευταίο 4λεπτο και χρειάστηκε ένα «τραβηγμένο» τρίποντο του Γεωργίου κι ένα δίποντο αμέσως μετά για να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων και να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συνέχεια στις ήττες!


Το αρνητικό σερί των αποτελεσμάτων τους συνέχισαν οι Αβαντίδες, καθώς γνώρισαν την ήττα, αυτή την φορά από την 6η στην βαθμολογία Καρδίτσα με 3-0 στο γήπεδο «Καλαμακίδη» της Κανήθου.
Οι φιλοξενούμενες ήταν καλύτερες καθ’ όλη την διάρκεια του ματς, καθότι πιο έμπειρες από τις Χαλκιδέες, που αγωνίστηκαν στην πλειοψηφία τους με κορασίδες κι έτσι κατάφεραν να πάρουν μία εύκολη νίκη.
Από τα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου η ομάδα της Καρδίτσας πίεζε ασφυκτικά τις γηπεδούχες κι έτσι στο 18’ άνοιξε το σκορ με την Στρετένοβιτς.

«Σάρωσε» τα μετάλλια ο «ιππόκαμπος»!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ για μία ακόμη χρονιά ήταν ο ΝΟ Χαλκίδας στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών, που διεξήχθησαν το πρ. Σαββατοκύριακο (19-20/3) στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας. Εκεί τα μικρά «δελφίνια» του Ομίλου κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ελπιδοφόρες εμφανίσεις για το μέλλον και να κατακτήσουν συνολικά 54 μετάλλια, εκ των οποίων 38 χρυσά, 9 αργυρά και 7 χάλκινα.

Αναλυτικά οι θέσεις που κατέκτησαν οι λιλιπούτειοι κολυμβητές και κολυμβήτριες του «ιππόκαμπου»:

Τρία χρόνια και …8 αγωνιστικές στον Ρότα του ΠΑΟ Κανήθου!

Πέραν των ποινικών δικαστηρίων που θα ασχοληθούν με την υπόθεση της επίθεσης και του σοβαρού τραυματισμού του ποδοσφαιριστή του Ελλησπόντου Αντώνη Παύλου, απ’ τον φερόμενο και καταγγελλόμενο ως δράστη παίκτη του ΠΑΟ Κανήθου Τόμας Ρότα, ποινή και μάλιστα παραδειγματική επέβαλε στον τελευταίο η αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΕ, η οποία να τονιστεί ότι επέβαλε την ποινή σύμφωνα με άρθρο των κανονισμών του ποδοσφαίρου (26, παρ. 4, περ. γ’ του Π.Κ.). Αυτή είναι αρχικά η ποινή αποκλεισμού για 8 αγωνιστικές (σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα), κάτι που σημαίνει ότι θα ολοκληρωθεί η ποινή του τον ερχόμενο Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη κι εν συνεχεία θα εκτίσει ποινή αποκλεισμού τριών χρόνων! 

Ποιοι απ’ τους οχτώ θα πάνε …τελικό;

Η …πιο μεγάλη ώρα, η ώρα της κρίσεως στην τελική διαδρομή των κορυφαίων πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣΕ έφτασε… Η ημιτελική φάση σε Νέους και Παίδες ξεκινά το προσεχές διάστημα και η αγωνία στις εν λόγω συναντήσεις για το ποια απ’ τα αξιόλογα συγκροτήματα της Εύβοιας θα βρεθούν στους μεγάλους τελικούς είναι στο …κόκκινο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ.... ΣΚΟΡΕΡ


ΠΕΝΑΛΤΙ Υ (Ε) - Κ (Ε)

Αρτάκη 4 (3)-1 (1)
Αυλωνάρι 3 (3)-5 (3)
Γυμνού 3 (1)-1 (1)
Δροσιά 5 (3)-2 (2)
Ερέτρια 1 (1)-3 (2)
Κριεζά 2 (2) -3 (2)

Θα τα πουν ενόψει …φινάλε

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τους εν ενεργεία διαιτητές ζήτησε απ’ την Ε.Δ. και θα έχει ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, αλλά και το υπόλοιπο συμβούλιο εν όψει των τελευταίων αγωνιστικών στα τοπικά πρωταθλήματα …και όχι μόνο. Η κρισιμότητα των αγωνιστικών είναι μεγαλύτερη απ’ ότι στο ξεκίνημα των «μαραθωνίων», μιας και υπάρχει το άγχος απ’ τις ομάδες για την επίτευξη των στόχων τους, κι αυτό που θα ζητήσει ο «ηνίοχος» στη Φριζή 14 είναι τεράστια προσοχή, αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό, όπως φυσικά και άμεση συνεργασία με τα μέλη της Ε.Δ., αλλά και αυτά της Ένωσης, σε οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί ή προκύψει. Η ομιλία και η συζήτηση με τους διαιτητές θα πραγματοποιηθεί άμεσα, πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα (11/4) στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ....


Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 0-1
ΒΥΖΑΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 3-0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 0-3
ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 1-0
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΠ. ΣΜΥΡΝΗΣ 2-0
ΠΑΟ ΡΟΥΦ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-0
ΧΑΝΙΑ – ΡΟΔΟΣ 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 55,
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 53,
ΒΥΖΑΣ 51, 

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ...

Ο Σύνδεσμος απέστειλε επιστολή στην ΑΕ Προποντίδας, σε συνέχεια δικών της
ανακοινώσεων.
Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής.
«Κύριε Πρόεδρε,
έχει παρέλθει ικανό χρονικό διάστημα (πλέον του 1 μήνα), από την χρονική στιγμή που εκδώσατε 2 ανακοινώσεις, αναφορικά με θέματα του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας. Είναι δεδομένο, δε, ότι δεν υπήρξε καμία συμπληρωματική πληροφορία ή αποσαφήνιση, από μέρους σας, σε σχέση με αυτές.
Με απόλυτο σεβασμό στον κάθε παράγοντα, που αγωνίζεται για την άθληση της νεολαίας και τους στόχους της ομάδας του και που, τρόπον τινά, ταυτίζεται με εσάς, αλλά και με αντίστοιχο σεβασμό στον κάθε αθλούμενο διαιτητή και στο ίδιο το άθλημα, θα επιθυμούσαμε περισσότερα δεδομένα, σε σχέση με τα γραφόμενα τους.
Θεωρώντας προφανές ότι όλοι ενδιαφερόμαστε για την καλυτέρευση του
ποδοσφαίρου, σε όλα τα επίπεδα, θα σας ζητούσαμε, είτε με αυτοπρόσωπη
παρουσία σας στα γραφεία μας, είτε δια του τύπου, ανάλογα με την επιθυμίας σας,
να μας δώσετε πιο σαφή περιγραφή για τα παρακάτω, που περιλαμβάνονται στις
ανακοινώσεις σας:

Μ. Σέγκος: «Το ματς της χρονιάς με Πλατανιά!»



Στην φετινή πρωτόγνωρη προσπάθεια του Ηρακλή στην Γ’ Εθνική, στο νικηφόρο παιχνίδι στην Χερσόνησο, στο ερχόμενο με τον Πλατανιά, το οποίο χαρακτηρίζει «ματς της χρονιάς», αλλά και στη συνέχεια και στο …μυστικό της φετινής πετυχημένης πορείας του Ηραακλή αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο διαδικτυακό ενημερωτικό σάιτ Golden3 o αρχηγός και δεινός σκόρερ του «ημίθεου» Μάριος Σέγκος.
Για τον αγώνα στην Χερσόνησο είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί κάποιοι να υποστήριζαν ότι στην ουσία η Χερσόνησος ήταν αδιάφορη, αλλά αυτό δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Έπαιξε για τη νίκη και μας δυσκόλεψε. Στο α’ μέρος χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά ευτυχώς στο β’ μέρος ήρθε γρήγορα το γκολ και μας έλυσε τα πόδια. Μας έφυγε το άγχος και έτσι παίξαμε ακόμα πιο καλά! Στο φινάλε ήρθε και το 0-2, για να κλειδώσουμε το τρίποντο»

Μικρά, αλλά …ΨΑΧΝΙΩΤΙΚΑ!

·   Την επόμενη Κυριακή 17 Απριλίου (των Βαϊων) έχει οριστεί η επόμενη αγωνιστική μετά τους αγώνες της Τετάρτης στην Γ’ Εθνική (10 μέρες αδράνεια), με τον Ηρακλή να φιλοξενεί πάλι τον Ασπρόπυργο. Έτσι, διακόπτεται το σερί των τριών αγωνιστικών που διεξάγονται Τετάρτη, ενώ η τελευταία αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαϊου (του Θωμά!) και περιλαμβάνει …ταξίδι στα Μέγαρα...
·   Όσον αφορά στη διαδικασία των πλέι – οφ για την άνοδο ενός τρίτου απ’ τη Γ’ στη Β’ Εθνική, είναι η εξής: Οι δεύτεροι και οι τρίτοι των δύο ομίλων παίζουν σε μίνι-πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών (εντός κι εκτός έδρας), με τους δεύτερους να ξεκινούν με αβαντάζ δύο βαθμών. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, μετρούν οι νίκες και κατόπι τα εκτός έδρας γκολ… Αχρείαστη να ‘ναι στον Ηρα και να ανέβει απευθείας, θα ήταν το καλύτερο φυσικά…

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ


                      Βαθ.       28η                       29η                         30η

Παναχαϊκή    52      Απόλλων                Χερσόνησος*                 Πλατανιάς
Ηρακλής Ψ.  50      Πλατανιάς             Ασπρόπυργος                 Βύζας*
Πλατανιάς    49      Ηρακλής Ψ.*         Κόρινθος                         Παναχαϊκή*
Ρόδος           49      Χανιά*                   Αγ. Παρασκευή*(0-3)      Πανηλειακός
Βύζας Μεγ.  48       Παναιγιάλειος       Αίας Σαλ.*                      Ηρακλής Ψ.
Κόρινθος      44       Χερσόνησος         Πλατανιάς*                     Ασπρόπυργος
Απόλλων      44        Παναχαϊκή*            Ρουφ Αγ.                        Παρασκευή*(0-3)

Με * οι εκτός έδρας αγώνες.