Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΣ τα σημερινα αποτελέσματα



A2 - 1ος όμιλος 19η αγωνιστική
11-2-12 15,30 ΚΑΘΕΝΟΙ ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ 3-0
11-2-12 15,30 ΑΚΑΔ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΤΡΟΜ. ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ 3-0
11-2-12 15,30 ΑΤΤΑΛΗ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΑΝΕΒ.
11-2-12 15,30 ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠ. ΑΕΚ Ν. ΠΥΡΓΟΥ ΑΝΕΒ




ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ...

 Λογω ακαταλληλότητας των αγωνιστικών χώρων εξ αιτίας των χιονοπτώσεων η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ αποφάσισε την αναβολή των πιο κάτω αγώνων

ΑΤΤΑΛΗ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 
ΠΡΟΚΟΠΙ-ΑΕΚ Ν. ΠΥΡΓΟΥ

ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΒΑΤΩΝΤΑΣ

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ-ΑΓΙΟΣ

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΜΑΝΤΟΥΔΙ

ΠΗΛΙ-ΛΙΜΝΗ

ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙ-ΒΟΥΤΑΣ

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ-ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ-ΜΕΤΟΧΙ Κ.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ευθύνες η κατάκτηση του πρωταθλήματος

Το θέμα είναι αρκούντος σοβαρό κι από τώρα θα πρέπει να απασχολεί τους διοικούντες τον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου, που πήρε φόρα-και καλά έκανε-και χτυπάει πρωτάθλημα. Δηλαδή λίγο ακόμη να ανοίξει η ψαλίδα στην κορυφή και μην τους είδατε τους Μπουρτζιώτες. Δικαίωμά τους είναι βέβαια, όπως και κάθε ομάδας να βάζουν στόχους και να τους κατακτούν, όπως δικαίωμά τους είναι να αναλαμβάνουν και τις υποχρεώσεις που δημιουργεί η επικείμενη άνοδος. Γιατί άλλο Α1, άλλο Περιφερειακό. Το ερώτημα είναι να παραμείνει δηλαδή το ίδιο όπως κάθε φορά που ένα μικρό σωματείο δεν μπορεί να υποστηριχθεί πληθυσμιακά.

Γύρω-γύρω όλοι…

«Βόλτα» έφερναν τα γήπεδα οι αρμόδιοι των δύο ομάδων για να συμφωνήσουν τελικά να γίνει το παιχνίδι στο Βασιλικό! Την απόφαση έλαβαν τη νύχτα της Παρασκευής στο γραφείο του Δημάρχου της Χαλκίδας Θαν. Ζεμπίλη, αφού οι προσπάθειες για Ενωσιακό και Αρτάκη απέτυχαν λόγω αντιδράσεων…
Για μεν το Ενωσιακό υπήρχαν αντιρρήσεις από τους παράγοντες του Ηρακλή λόγω του πλαστικού τάπητα και της Αρτάκης λόγω των αντιρρήσεων του Μπλέτσα!
Λίγο ακόμη και θα έφταναν στην Θήβα…

Περί κοινοκτημοσύνης των γηπέδων

Θα ‘πρεπε να έχει γίνει εξ αρχής κατανοητό, να εμπεδωθεί δηλαδή απ’ όλους τους συλλόγους και τους εμπλεκόμενους με την χρήση των Δημοτικών αθλητικών χώρων, παράγοντες, ότι τα κλειστά γήπεδα, τα γήπεδα ποδοσφαίρου, η πισίνα κι ότι χρησιμοποιείται για την εκγύμναση, την άθληση και τους αγώνες, ανήκει στους πολίτες του Δήμου Χαλκιδέων. Από εκεί και πέρα υπάρχει ο προγραμματικός παράγοντας που ρυθμίζει τις ώρες προπόνησης και άθλησης, όπως και τις ώρες και μέρες των συναντήσεων. Αυτό δεν το κατάλαβαν φαίνεται οι άνθρωποι του ΑΠΚΟ και θεωρούν ότι το κλειστό της Δροσιάς ανήκει μόνον στους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους της Δημοτικής Ενότητας κι αντέδρασαν, έχοντας παρωχημένες αντιλήψεις περί εντοπιότητας.

Τα χωνευτήρια της διαιτησίας!

Το τυπικό-θεωρητικό μέρος του δεκαπενθήμερου της εκπαίδευσης-και ενδεχομένως επιμόρφωσης-των νέων διαιτητών πέραν του ότι προκαλεί με το βραχύχρονο της διάρκειας του, δίνει παράλληλα και λαβή σχολίων με το συνοπτικό της διαδικασίας του, η οποία κάθε άλλο παρά πιστοποιεί ότι οι νεοσσοί της σφυρίχτρας θεωρούνται έτοιμοι ώστε να ξεκινήσουν να διευθύνουν αγώνες.
Επειδή από την θεωρία στην πράξη το διάστημα της πρακτικής δοκιμασίας που παρεμβάλλεται ενδέχεται να αποβεί έως και καταστρεπτικό, τόσο για το άθλημα όσο και για τους απροετοίμαστους να υπηρετήσουν το σχήμα σε επίσημες συναντήσεις, έχουμε την άποψη πως για κανέναν λόγο και με κανέναν τρόπο οι ήσσονες βαθμίδες τόσο των τοπικών όσο και του περιφερειακού πρωταθλήματος δεν θα έπρεπε να αντικαθιστούν την πειραματική φάση της πρακτικής εξάσκησης.

Στενάζουν οι ομάδες από τα χαράτσια του Οργανισμού Αθλησης του Δήμου Χαλκιδέων

Τελικά και σε αυτή την πόλη την κακοδιαχείριση των Διοικούντων καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες και εν προκειμένω τα ερασιτεχνικά σωματεία που χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις εγκαταστάσεις του Δήμου Χαλκιδέων!! Πρόσφατα, η ΑΓΕΧ έλαβε από το Δήμο ένα έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο, οφείλει να πληρώνει κάθε μήνα 1.700 ευρώ(!!) προκειμένου να χρησιμοποιεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στις 25 Μαρτίου ο τελικός

Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΣ Εύβοιας ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου. 
Ο κάτοχος του τίτλου ΑΟΧ θα αντιμετωπίσει τα Λουκίσια στον τελικό που θα γίνει στο Ενωσιακό γήπεδο στις τέσσερις το απόγευμα.

η Δ' ΕΘΝΙΚΗ

12/02

Θήβα-ΑΟ Κύμης
12/02
15:00
Λουκισίων Α.Ο.-Ασπρόπυργος
12/02
15:00
Παναργειακός-Μανδραϊκός
12/02
15:00
Πόρος-Δάφνη Ερυθρών
12/02
15:00
Ατρόμητος Χιλιομοδίου-Χαλκίδα
12/02
15:00
Ενωση Ερμιονίδας-Πανναυπλιακός
12/02
15:00
Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα-Κόρινθος

Νέο... λουκέτο στα πρωταθλήματα

Το ΔΣ της Football League συνεδρίασε επί τρεις ώρες αποφασίστηκε να συνεχιστεί η αναστολή στη Β' και Γ' Εθνική. Επειτα από συνεδρίαση που είχε αρκετές διαφωνίες και εντάσεις, κρίθηκε αναγκαίο να μπει νέο... λουκέτο στο πρωτάθλημα, από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί άκρη ούτε με τον ΟΠΑΠ αλλά ούτε και με το ασφαλιστικό. Συνεπώς, μέχρι να βρεθεί λύση, τα πρωταθλήματα Β' και Γ' Εθνικής δεν θα αρχίσουν.

η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ





Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Α1 Κατηγορία 20 αγωνιστική


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΕΥΣ Σ.Φ.Χ. – ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ  0-1
ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ – ΦΣ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ  2-1
ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ – ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ - (Αναβολή)
ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ – ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ 1-1
ΑΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ  3-1
ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ – ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-1
ΑΟ ΩΡΕΩΝ – ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ & ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - (Αναβολή)
ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ – ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ  4-2

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Α2 ΕΠΣΕ/1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ/Α8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Αλλάζουν πολλά στα 7 υπόλοιπα ματς!

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ
Χωρίς εκπλήξεις, αλλά με πέντε εκτός έδρας νίκες των φιλοξενούμενων ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική στον πρώτο όμιλο (Βόρειο) της Α2 Κατηγορίας. Το σκορ της ημέρας πέτυχε ο Αστέρας Βατώντα στο γήπεδό του, όπου συνέτριψε (5-0) την ανήμπορη να αντιδράσει αγωνιστικά και βαθμολογικά, Άτταλη.
 Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε τον ΠΑΟ Πολιτικών ο ισχυρός Παντριαδικός στην έδρα του, πιστοποιώντας ακόμη περισσότερο την υποψηφιότητά του για τον τίτλο, παρότι ο κύριος ανταγωνιστής του έχει έναν αγώνα λιγότερο. Η Δόξα Προκοπίου με 17 παιχνίδια νίκησε εκτός έδρας την Σκεπαστή και περιμένει μάλλον του διαδικαστικού χαρακτήρα ματς με την Άτταλη για να ισοβαθμήσει στο ρετιρέ.

Α2 ΕΠΣΕ/2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ/17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Πέρασε τρίτο το Ληλάντιο!

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ
Κι ενώ η ΑΕΚ Χαλκίδας φαίνεται να έχει πειστεί πως το παιχνίδι που επιγράφεται Α2 είναι χαμένο κι έχει συγκεντρώσει σε 17 παιχνίδια μόνον έξι βαθμούς, το Ληλάντιο κερδίζει συνεχώς έδαφος, εκμεταλλευόμενο τις συνεχείς αποτυχίες του Α.Ο. Σκύρου.
Στους 36 βαθμούς η νεανική ομάδα, λοιπόν, του Ληλαντίου, ετοιμάζεται από τώρα να υποδεχθεί τον Δύστο, στο πιο κρίσιμο έως τώρα παιχνίδι της φετινής του προσπάθειας. Αντίθετα οι Νησιώτες υποδέχονται τον Ελλήσποντο και στην έδρα τους αναμένουν να κερδίσουν όσο περισσότερο απ’ το χαμένο έως τώρα έδαφος.

ΑΕΚ Ν. ΠΥΡΓΟΥ – ΑΚΑΔ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ 1-2 Πολύτιμο διπλό για την Ακαδημία

Πολύτιμο τρίποντο απέσπασε το Σάββατο η Ακαδημία Ιστιαίας παίζοντας εκτός έδρας με την ΑΕΚ Ν. Πύργου. Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο 25λεπτο κατάφεραν να γυρίσουν το παιγνίδι και να πάρουν τελικά τη νίκη στην επανάληψη.
Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν για την επιτυχία ενός τέρματος που θα τους έδινε άλλον αέρα για την συνέχεια.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ – ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 2-1 Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ
Πολύ καλό παιγνίδι έγινε το Σάββατο στην Ν. Λάμψακο ανάμεσα στον Ελλήσποντο και τον Αμαρυθνιακό. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιγνιδιού, έχασαν ευκαιρίες αλλά δυσκολεύτηκαν στην επιτυχία τέρματος, κάτι που σημάδεψε το παιγνίδι, κρατώντας τους φιλοξενούμενους μέσα σε αυτό μέχρι το τέλος.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα του Αμαρυνθιακού, η οποία είχε την πρωτοβουλία, έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να επιτύχει τέρμα.

ΔΥΣΤΟΣ – ΣΚΥΡΟΣ 2-0 Κράτησε την πρωτιά ο Δύστος

ΔΥΣΤΟΣ
Σε ένα παιγνίδι που «μύριζε» έκπληξη, η ομάδα του Δύστου δεν επέτρεψε σε καμία περίπτωση να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά της και κατάφερε να νικήσει την φιλόδοξη Σκύρο με σκορ 2-0.
Η ομάδα της Σκύρου παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με σαφή αμυντικό προσανατολισμό και πρώτο στόχο να κρατήσει το «0» στην άμυνα και στην συνέχεια, εφόσον προκύψει κάτι καλό από τις αντεπιθέσεις να επιδιώξει κάτι καλύτερο από την ισοπαλία.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 3-2 Πύρρεια νίκη ο Ταμυναϊκός!

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ
Περιπετειώδης η νίκη του Ταμυναϊκού το περασμένο Σάββατο μέσα στο «Τσαρπάλειο», αφού βρήκε μεγάλη αντίσταση και πολλές αντιδράσεις από τη νεοφώτιστη, αλλά αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα, Καστέλλα. Ύστερα από ένα άγονο και μη παραγωγικό πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Κιαπέκου είχαν μάλιστα και το γκολ απ’ τα αποδυτήρια, αφού ύστερα από μία περιπετειώδη φάση στην εστία του Ποδαρά, πριν συμπληρωθεί το 46’ ο Τσιβίκας άνοιξε το σκορ, 0-1.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΩΡΕΟΙ 1-1 Απόδραση…

Απόδραση έκανε η ομάδα των Ωρεών από την Δροσιά, κάνοντας την έκπληξη και παίρνοντας στις αποσκευές της τον βαθμό της ισοπαλίας από τον τοπικό ΑΠΚΟ Δροσιάς.
Το παιχνίδι είχε την εξής εικόνα: Η Δροσιά πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, με πολύ κατοχή μπάλας και κατά διαστήματα, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι σε μία ομάδα των Ωρεών, που είχαν αμυντικό προσανατολισμό για να πάρουν ότι μπορούσαν από αυτό το παιχνίδι και στο τέλος τα κατάφεραν.

Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΑΛΑΤΣΑΤΑ 1-1 ...ο νόμος του ποδοσφαίρου

Δυστυχώς ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι αμείλικτος και όταν δεν μπορείς να στείλεις τη μπάλα στα δίχτυα δέχεσαι γκολ. Έτσι έγινε στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι της Α.Ε. Ιστιαίας με τα Αλάτσατα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, είχαν την υπεροχή, έχασαν δύο κλασικότατες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ και τελικά ισοφαρίστηκαν από μια στημένη φάση. 1-1 το τελικό σκορ του αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Εύβοιας.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΟΝΑ 0-3 Οριακό τρίποντο εκτός ο ΑΟΝΑ!

Με τον αέρα της υπεροχής ο Α.Ο. Ν. Αρτάκης μέσα στο «Νίκος Κούκης» δάμασε κάθε αντίσταση του αδύναμου να αντισταθεί Α.Ο. Αυλωναρίου, πετυχαίνοντας με άνεση τρία τέρματα σε αντίστοιχα οριακές στιγμές του παιχνιδιού.
Και λέμε οριακές επειδή σημαντικό ρόλο έπαιξε το δεύτερο τέρμα στο 52’ που σημειώθηκε από λάθος του τερματοφύλακα Χροναίου. Την στιγμή δηλαδή που οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση. Πέρα απ’ αυτό όμως ρόλο έπαιξαν και οι απουσίες των Θεοχάρη, Χριστοδουλόπουλου, Μαραγκού και Αργυρόπουλου.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ......


ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ – ΚΡΙΕΖΑ 1-1 Τσίμπησε την ισοπαλία στο 94’

ΚΡΙΕΖΑ
Σε όλη σχεδόν την διάρκεια του παιγνιδιού ο Όλυμπος Γυμνού βρισκόταν πίσω στο σκορ με αντίπαλο τα Κριεζά, όμως η εμμονή των παικτών του και η προσήλωση στον αγώνα  καρποφόρησαν στις καθυστερήσεις και έτσι κατάφεραν να πάρουν τον έναν βαθμό της ισοπαλίας από έναν ισχυρότατο αντίπαλο. Τα Κριεζά πήγαν στο Γυμνό το Σάββατο με σαφέστατο επιθετικό προσανατολισμό αποφασισμένα για το τρίποντο. Μάλιστα έδειξαν τις διαθέσεις τους από τα πρώτα λεπτά του αγώνα.

ΠΡΟΠΟΝΤΊΔΑ – ΛΗΛΑΣ 1-1 Έχασε ξανά έδαφος η Μπάρτσα

Άλλο ένα άτυχο αποτέλεσμα κατέγραψε η ομάδα της Προποντίδας αφού το Σάββατο παραχώρησε ισοπαλία στον Λήλα στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας. Για μια ακόμη φορά η ομάδα της Προποντίδας ξεκίνησε δυνατά το παιγνίδι, προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού φάνηκε να επαναπαύτηκε στο εύθραυστο σκορ και τελικά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία να αντιδράσουν και να πάρουν τον πολύτιμο, για την συνέχεια, βαθμό της ισοπαλίας. Ο αγώνας ξεκίνησε με την Προποντίδα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζει ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους στο πρώτο δεκάλεπτο προκειμένου να προηγηθεί στο σκορ.

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΠ. ΕΡΕΤΡΙΑΣ 0-1 Τρίποντο «έγραψε» ο Θωμόπουλος!

Ζευγάρωσε τις νίκες του ο Απόλλωνας Ερέτριας το περασμένο Σάββατο στο «Τσαλίκη-Παπίλα», αντιμετωπίζοντας το καλοδουλεμένο συγκρότημα του Γιώργου Δαύρη που στάθηκε και τυχερό και άτυχο. Τυχερό επειδή κάτω απ’ τα δοκάρια του υποστηρίχθηκε από έναν Σαλεμή πραγματικό κέρβερο (η καλύτερή του μέχρι στιγμής εμφάνιση) και άτυχο επειδή όλες οι προσπάθειές του-αντεπιθέσεις ή οργανωμένες-απέτυχαν την τελευταία στιγμή.

ΑΟΝΑ: Αλλαγή προπονητή

Παραιτήθηκε ο προπονητής της Αρτάκης Γρηγόρης Μάλλιαρης καθώς η ομάδα απέτυχε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του Ευβοϊκού Αγ. Νικολάου την περ. εβδομάδα και να τον πλησιάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας

Απίστευτη η νίκη του Ολυμπιακού ! Θα έχει συνέχεια;

Ποιος θα το πίστευε ότι, ο τελευταίος του βαθμολογικού πίνακα Ολυμπιακός Χαλκίδας θα μπορούσε να κερδίσει τον πρώτο και επίδοξο πρωταθλητή Ευβοϊκό Αγ.Νικολάου και μάλιστα μέσα στο Μπούρτζι; Και όμως αυτό το αποτέλεσμα έγινε πραγματικότητα το Σάββατο, όταν ο Ολυμπιακός, παίζοντας μάλιστα και με 9 παίκτες, νίκησε με σκορ 1-2 τον Ευβοϊκό και σηματοδότησε τις εξελελίξεις του πρωταθλήματος. Η νίκη αυτή του Ολυμπιακού έχει πολλαπλή σημασία. Το βασικότερο είναι ότι δίνει νέα τροπή στο πρωτάθλημα, καθώς, σε συνδυασμό με την νίκη της Αρτάκης στο Αυλωνάρι, η Αρτάκη μπαίνει ξανά στο παιγνίδι διεκδίκησης του τίτλου, αφού πλησιάζει τον Ευβοϊκό στους τρείς βαθμούς διαφορά και περιμένει το επόμενο στραβοπάτημα προκειμένου να ισοβαθμίσει στην κορυφή.

την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η 20η αγωνιστική της Α1

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΕ, θα διεξαχθεί εμβολιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Εύβοιας.
Ο λόγος της απόφασης είναι ότι φέτος και βάση της προκήρυξης της Δ' Εθνικής από την  ΕΠΟ, υπάρχει προθεσμία ολοκλήρωσης των τοπικών πρωταθλημάτων, αφού θα διεξαχθούν αγωνες μπαράζ για την άνοδο πρωταθλητών στη Δ' Εθνική.

οι ΑΓΩΝΕΣ της 20ης
ΕΥΒΟΪΚΟΣ -ΑΥΛΩΝΑΡΙ
ΑΡΤΑΚΗ-ΟΛΥΜΠΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΔΡΟΣΙΑ
ΚΡΙΕΖΑ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ
ΩΡΕΟΙ-ΙΣΤΙΑΙΑ
ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ
ΑΛΑΤΣΑΤΑ-ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΕΡΕΤΡΙΑ-ΛΗΛΑΣ

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.1-2 ΟΙ "ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ"....

Μεγάλη νίκη πέτυχε το Σάββατο στο Μπούρτζι ο Ολυμπιακός Χαλκίδας απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Α1’ Κατηγορίας της Εύβοιας, Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου με σκορ 1-2. Ο Ολυμπιακός που πήγε στο Μπούρτζι να πάρει ότι μπορούσε, πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη στην μαχητικότητα των παικτών του. Ο Ευβοϊκός που παρόλο αγωνιζόταν σχεδόν ένα ημίχρονο (από το 55’) με δύο παίκτες παραπάνω, δεν μπόρεσε να πάρει τελικά το ματς, το οποίο έχασε στο 92’ με γκολ του Βεζυρτζόγλου.

Α.Ο ΘΗΒΑ: Αποχώρησε από το πρωτάθλημα

Είναι λυπηρό αλλά αποτελεί πραγματικότητα. Ο Α.Ο Θήβας, μια ομάδα που έχει γράψει την δική της ιστορία στο ποδόσφαιρο, όχι μόνο της Βοιωτίας αλλά και Πανελλήνια, βρίσκεται στην άσχημη θέση να παραιτηθεί από το πρωτάθλημα της Δ Εθνικής Κατηγορίας. Ήδη μάλιστα η διοίκηση έχει ενημερώσει την διοργανώτρια αρχή και με τον κατηγορηματικό αυτό τρόπο, πέφτουν, τουλάχιστον για φέτος, τίτλοι τέλους στην παρουσία της ομάδας στους αγωνιστικούς χώρους. Τα προβλήματα στον Α.Ο Θήβας φάνηκαν από την αρχή της περιόδου και εστιάστηκαν κυρίως στην έλλειψη ενδιαφέροντος από πλευράς των παραγόντων να συμμετέχουν στο διοικητικό σχήμα και να προσφέρουν την βοήθεια που χρειαζόταν η ομάδα προκειμένου να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της στην Δ Εθνική.

ΚΥΜΗ – ΛΟΥΚΙΣΙΑ 0-0 Κόλλησαν στο «0»

Τελικά κανένα ευβοϊκό ντέρμπι εφέτος δεν έχει αναδείξει νικητή, αφού τόσο η Κύμη με τον Α.Ο.Χ έμειναν στο 1-1, όσο και τα Λουκίσια με τον Α.Ο.Χ έμειναν στο 0-0, οπότε, και το χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα στην Κύμη και τα Λουκίσια ακολούθησε την φετινή παράδοση, καθώς το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-0.
Το παιγνίδι ήταν συναρπαστικό στο πρώτο ημίχρονο, καθώς και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκορ. Η ομάδα της Κύμης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και πίεσε ασφυκτικά στο πρώτο 10λεπτο με στόχο να πετύχει ένα τέρμα.

ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.-Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ 0-0 Έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα!

Η έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων αυτή την Κυριακή τόσο για τον Ηρακλή Ψαχνών (διακοπή του πρωταθλήματος λόγω απεργίας των ποδοσφαιριστών) όσο και του Α.Ο. Χαλκίς (παραιτήθηκε η Θήβα από το πρωτάθλημα και δεν έγινε ο μεταξύ τους αγώνας), έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες σε ένα φιλικό παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο του Βασιλικού.
 Αξιοσημείωτο είναι ότι ούτε σε αυτό το παιχνίδι κατάφερε να σκοράρει ο Ηρακλής Ψαχνών παρά το γεγονός ότι ο Αντώνης Πριόνας πειραματίζεται, προκειμένου να βρει το κατάλληλο σχήμα στην επίθεση, το οποίο θα είναι αποτελεσματικό.

δειτε ΕΔΩ....


Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ....


ΔΙΑΒΑΣΤΕ...


ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣΕ

A1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ19η αγωνιστική
ΕΥΒΟΪΚ. Α.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. 1-2
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ ΚΡΙΕΖΑ 1-1
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ 3-2
ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-1
ΑΕΧ ΑΠΟΛΛ. ΕΡΕΤΡΙΑΣ 0-1
ΑΥΛΩΝΑΡΙ Ν. ΑΡΤΑΚΗ 0-3
ΔΡΟΣΙΑ ΩΡΕΟΙ 1-1
ΕΝ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΠΟΛ. ΑΛΑΤΣΑΤΑ 1-1
  

ΑΕΧ-ΕΡΕΤΡΙΑ