Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και οι αυριανοι αγώνες


A2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 2ος όμιλος 16η αγωνιστική
28-1-12 13.00 ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ ΣΚΥΡΟΣ 2-3







A1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 18η αγωνιστική
28-1-12 15,00 ΚΡΙΕΖΑ Ν. ΑΡΤΑΚΗ 1-1
28-1-12 15,00 ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 2-2
28-1-12 15,00 ΑΛΑΤΣΑΤΑ ΔΡΟΣΙΑ 1-2
28-1-12 15,00 ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1-1
28-1-12 15,00 ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 0-1




Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

αποτελεσματα Β' ΕΘΝΙΚΗΣ

Πανσερραϊκός-Φωκικός                               2-0
Καλλονή-Αναγέννηση Επανομής                 1-0
Βέροια-Θρασύβουλος Φυλής                       1-0
Πιερικός-Καλλιθέα                                       1-0
Βύζας Μεγάρων-Αγροτικός Αστέρας            2-1
Παναχαϊκή-Ηρακλής Ψαχνών                     1-0
Διαγόρας Ρόδου-Αναγέννηση Γιαννιτσών     0-0
Πλατανιάς Α.Ο.-Εθνικός Αστέρας                3-0
Πανθρακικός-Λάρισα                                    1-0

Λύτρωση με Κωνσταντινίδη για Παναχαϊκή

Σημαντική νίκη πήρε η Παναχαϊκή απέναντι στον αξιόμαχο Ηρακλή Ψαχνών και κατάφερε έτσι να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα αλλά και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις αμυντικά, αφού για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν δέχθηκε γκολ. Οι Αχαιοί στην πρεμιέρα του Βασίλη Βούζα στον πάγκο τους κράτησαν ανέπαφη την εστία τους στα Γιαννιτσά και στο πρώτο ματς του Έλληνα τεχνικού στην Πάτρα κατάφεραν έστω και δύσκολα να πάρουν τους τρεις βαθμούς.
Αντίθετα η ομάδα της Εύβοιας ενώ έδειξε αρκετά καλή εικόνα σε όλο το διάστημα του αγώνα, εμφάνισε ξανά επιθετικό πρόβλημα και δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ παρότι είχε καλές ευκαιρίες για εκτός έδρας ματς στην Αγυιά. Το συγκρότημα του Αντώνη Πριόνα γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του κι έτσι μπαίνει πλέον σε σοβαρές περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που αποτελεί και τον πρωταρχικό στόχο του Ηρακλή Ψαχνών.

Α2 ΕΠΣΕ/2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Παίζονται πολλά από εδώ και πέρα για τους πρώτους!

Η αναμφισβήτητη υπεροχή του Νηλέα Νεοχωρίου φάνηκε το περασμένο Σάββατο μέσα στο πολύ φιλόδοξο Ληλάντιο, όπου υπήρξε πρωταγωνιστής και απέσπασε το τρίποντο. Ύστερα απ’ αυτή τη νίκη το Νεοχώρι βάζει σοβαρά τις βάσεις για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του Νομού, ενώ με αντίπαλο το Παντείχι στην έδρα του αυτό το Σάββατο δεν αναμένεται να μετρήσει απώλειες. Χωρίς πρόβλημα και ο Δύστος υπέταξε την Αμάρυνθο και προετοιμάζεται για μία αμφιλεγόμενη έξοδο στα Κόσκινα. Η αξιόλογη γηπεδούχους αυτής της αγωνιστικής θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να αποφύγει την ήττα από έναν βαθμολογικά πολύ ανώτερο αντίπαλο. Το ματς είναι ντέρμπι και αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού θα επανακαθορίσει την σχέση του φιλοξενούμενου με την κορυφή, αλλά και των Κοσκίνων που παλεύουν να εξασφαλίσουν βαθμούς. (ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ)

Α2 ΕΠΣΕ/1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Ξέφυγε η Ένωση Διρφύων

Μόνο η Ένωση Διρφύων ωφελήθηκε βαθμολογικά κατά την διάρκεια της 16ης αγωνιστικής, αφού με το εκτός έδρας τρίποντο στον Βατώντα ξέφυγε οριστικά (17 β.) απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Όλοι οι άλλοι παρέμειναν ως έχουν στην σειρά με ισόβαθμους τους δύο πρώτους (Δ. Προκοπίου και Παντριαδικό 38 β.) και μόνη στην τρίτη θέση η Ακ. Ιστιαίας, που πήρε δύσκολη νίκη  απ’ την προτελευταία Άτταλη. 
Για μία ακόμη φορά και ο Ακράτητος έμεινε στην ουρά και στους 11 βαθμούς, ενώ μαζί με την Άτταλη ο Πισσώνας μοιράζεται την δεύτερη απ’ το τέλος θέση. (ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ)

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ολυμπιακός Χαλκίδας – Ωρεοί 2-1 Ανατροπή και ανάσα για Ολυμπιακό

Μεγάλη νίκη, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας πήρε την Κυριακή ο Ολυμπιακός Χαλκίδας απέναντι στους Ωρεούς, καθώς βρέθηκε από νωρίς να χάνει στο σκορ, στην συνέχεια όμως ανέτρεψε το αποτέλεσμα και πήρε τους τρεις βαθμούς που του επιτρέπουν να ελπίζει στον αγώνα του για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 0-1 Δεύτερη αγωνιστική χωρίς βαθμό...

Δεν κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Ιστιαίας να πάρει βαθμό. Αυτή τη φορά ηττήθηκε εντός έδρας από την πολύ καλή φέτος Προποντίδα με 0-1, σε ένα κακό από θέαμα παιχνίδι, που σημαδεύτηκε και από τη μετριότατη διαιτησία, του Στέλιου Φώτη.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΧ 2-2 και οι δύο χαμένοι....

Σε παιχνίδι για γερά νεύρα εξελιχθηκέ το ματς στο Δημοτκό Γηπέδο του Αλιβερίου άναμεσα στον τοπικό Ταμυναικό και την φιλοξενούμενη Α.Ε.ΧΑΛΚΙΔΟΣ.
Αμφότεροι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας,ζητούσαν το τριποντό της νικής για να ανασάνουν.

ΑΟΝΑ-ΚΑΣΤΕΛΑ 2-1 νίκη με ...άγχος!

Με το άγχος να βαραίνει τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Αρτάκης μετά το στραβοπάτημα στο Βασιλικό ξεκίνησε το παιχνίδι με την Καστέλλα, στην οποία ανήκει και η πρώτη φάση του παιχνιδιού.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΛΗΛΑΣ 3-1 Καθάρισε ο Σταματούκος!

Την επάνοδο στην ενεργό και νικηφόρα δράση σηματοδότησε για τον Όλυμπο η σημερινή αναμέτρηση με τον Λήλαντα στο γήπεδο της Γυμνού.
Παρότι οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του 90λεπτου η δεύτερη κίτρινη στο 51’ του Σέλι (επικίνδυνο παίξιμο), υπήρξε καταλυτική για την εις βάρος του Λήλαντα έκβαση του αγώνα.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2-0 Εξασφάλισε τη νίκη απ’ το 30’ !

Έπαιξε μόνον όσο χρειάστηκε ο ΑΠΚΟ Δροσιάς κι εξασφαλίζοντας ένα σίγουρο, όπως έδειξαν τα πράγματα σκορ 2-0 από το 30’, περιορίστηκε και πιέστηκε από τους φιλοξενούμενους σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Οι Ερετριείς υπήρξαν άστοχοι στην τελική τους προσπάθεια κι όσο κι αν πίεσαν με στόχο το γκολ δεν τα κατάφεραν. Να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας έπαιξε με βασικές ελλείψεις από το κέντρο και επάνω, πράγμα που χωρίς τους παίκτες-κλειδιά, δυσκόλεψε περισσότερο τα πράγματα.

Αυλωνάρι – Κριεζά 2-1 υποτίμησαν το Αυλωνάρι και το πλήρωσαν…

Μεγάλη νίκη επί των Κριεζών πέτυχε το Σάββατο εντός έδρας η ομάδα του Αυλωναρίου, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών (5 νίκες σε 7 αγώνες). Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες των Κριεζών είχαν το μυαλό τους περισσότερο στον αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας με την Αρτάκη, υποτίμησαν τον αντίπαλό τους και έχασαν …φυσιολογικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η τριάδα Βογιατζή, Κοτρόζου και Σεϊντόπουλου που αποτελεί την επιθετική γραμμή κρούσης του Αλωναρίου, λειτούργησε άψογα και έδειξε ότι μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα.

Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου – Αλάτσατα 3-1 Έπαιξε όσο χρειάστηκε....

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση ο πρωτοπόρος Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου κατάφερε να κερδίσει άνετα το Σάββατο στο Μπούρτζι την ομάδα των Αλατσάτων. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, πέτυχαν τα δύο πρώτα τέρματα και με την βοήθεια της τύχης, δεν επέτρεψαν σε καμία περίπτωση στα Αλάτσατα να τους απειλήσουν και έφτασαν άνετα στο τρίποντο διατηρώντας την διαφορά από τις ομάδες που τους ακολουθούν στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 κατηγορίας ΕΠΣΕ.

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 9-0 Σαν σε προπόνηση!

Μία καλή προπόνηση έκαναν οι παίκτες της Χαλκίδας απέναντι στον ουραγό της κατηγορίας Ασπρόπυργο, ο οποίος έχει ήδη χάσει το τρένο της παραμονής στην κατηγορία και αγωνίζεται με νεαρούς παίκτες, προετοιμάζοντας την παρουσία του για την επόμενη χρονιά.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η ομάδα του Α.Ο.Χ. επικράτησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες της έκαναν ότι ήθελαν και τελικά πέτυχαν τη νίκη με το ευρύ 9-0.

Μανδραϊκός – Λουκίσια 1-0 Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν…

Πάλεψε σκληρά η ομάδα των Λουκισίων για το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του ισχυρού Μανδραϊκού, δεν κατάφερε όμως να επιτύχει το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα έδινε στην ομάδα της Εύβοιας έστω και τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Μανδραϊκός, ο οποίος βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ελπίζει σε στραβοπάτημα της Κορίνθου προκειμένου να πάρει κεφάλι στον βαθμολογικό πίνακα, δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην έμπειρη ομάδα των Λουκισίων, που ήταν απειλητική έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Πόρος – Θήβα 0-1 Έκλεψε τη νίκη στο 86’

Μεγαλειώδη εμφάνιση πραγματοποίησε την Κυριακή η ομάδα της Θήβας η οποία πέρασε θριαμβευτικά από τον Πόρο κερδίζοντας με σκορ 0-1 την τοπική ομάδα  και βυθίζοντάς την στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα της Θήβας εμφανίστηκε ανανεωμένη μετά την κρίση που ξέσπασε την περ. εβδομάδα και με τον Γιάννη Παπαθεοδώρου στον πάγκο για πρώτη φορά, παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο ήταν αποφασισμένο για τη νίκη.

Κύμη – Ένωση Ερμιονίδας 1-2 Άτυχο αποτέλεσμα για την Κύμη

Μπήκε δυνατά η Κύμη στο παιγνίδι με την Ένωση Ερμιονίδας, έχασε δύο καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά χωρίς να επιτύχει τέρμα και στην συνέχεια δέχτηκε ένα γκολ από το πουθενά με αποτέλεσμα σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα να κυνηγά τους αντιπάλους της στο σκορ και στο τέλος να χάσει.

Φωκικός – Ηρακλής Ψαχνών 2-0 κακός και άστοχος!

Πολύ πιο δύσκολα απ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών ηττήθηκε την Κυριακή στο γήπεδο της Άμφισσας από την ομάδα του Φωκικού. Το αποτέλεσμα δεν δίνει σε καμία περίπτωση την μορφή του αγώνα, αφού οι παίκτες του Ηρακλή προσπάθησαν αρκετά, στάθηκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, παρά το γεγονός ότι δέχτηκαν γκολ νωρίς, και την ώρα που προσπαθούσαν για την ισοφάριση δέχτηκαν το δεύτερο τέρμα, το οποίο έβαλε οριστικό τέλος στα όνειρά τους για ένα θετικό αποτέλεσμα.

βαθμολογια Β ΕΘΝΙΚΗ


βαθμολογια Δ ΕΘΝΙΚΗ


βαθμολογια Α1 ΕΠΣΕ


βαθμολογια Α2 ΕΠΣΕ


βαθμολογια Β ΕΠΣΕ


βαθμολογια Γ ΕΠΣΕ


Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ Β&Δ ΕΘΝΙΚΗ

Β'ΕΘΝΙΚΗ
Θρασύβουλος Φυλής-Βύζας Μ.    1-0
Αγροτικός Αστέρας-Πανσερραϊκός    1-0
Εθνικός Αστέρας-Καλλονή        0-0
Λάρισα-Πλατανιάς Α.Ο.        0-1
Καλλιθέα-Βέροια            1-1
Πανθρακικός-Πιερικός        2-1
Αναγέννηση Επανομής-Διαγόρας Ρ.    6-0
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Παναχαϊκή    0-0
Φωκικός-Ηρακλής Ψαχνών        2-0

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣΕ

A1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ17η αγωνιστική
ΑΥΛΩΝΑΡΙ ΚΡΙΕΖΑ 2-1
Ν. ΑΡΤΑΚΗ ΚΑΣΤΕΛΛΑ 2-1
ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΑΤΣΑΤΑ 3-1
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 3-1
ΔΡΟΣΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2-0
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΕΧ 2-2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. ΩΡΕΟΙ 2-1
ΕΝ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΠΟΛ/ΝΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 0-1
  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ....


ΔΙΑΒΑΣΤΕ....