Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΙΣΤΙΑΙΑ: Έκανε τον αγιασμό



Αγιασμό ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, πραγματοποίησε η Α.Ε. Ιστιαίας, σήμερα Πέμπτη 21 Ιουλίου στο γήπεδο της πόλης στις 5.30 το απόγευμα. Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι παίκτες τις ομάδας, ο προπονητής και τα μέλη της Διοίκησης. Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Ιωάννης Καραγκούνης.
Στη συνέχεια ο προπονητής Λάμπρος Σπίντζος ανακοίνωσε και επίσημα στους ποδοσφαιριστές, ότι η προετοιμασία ξεκινά την Δευτέρα 25 Ιουλίου και ζήτησε συνέπεια και πειθαρχεία απ’ όλους, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα. 

Ο Πρόεδρος Λευτέρης Κατσαντώνης δήλωσε και αυτός με τη σειρά του, ότι θέλει σκληρή δουλειά και πειθαρχεία απ’ όλους και πως θα είναι πάντα δίπλα σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Γιάννης Δραπανιώτης

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

COPA AMERICA: Ουρουγουάη-Παραγουάη, το ζευγάρι του τελικού!

Η Ουρουγουάη με την Παραγουάη συνθέτουν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού στο Copa America που διεξάγεται στην Αργεντινή. Ο μεγάλος τελικός θα γίνει το Σάββατο 23 Ιουλίου(22:00) στο Μπουένος Άιρες. Στον 1ο ημιτελικό η Ουρουγουάη απέκλεισε το Περού(επικράτησε 2-0), ενώ στον 2ο ημιτελικό η Παραγουάη νίκησε στα πέναλτι 5-3 την Βενεζουέλα(κανονικός αγώνα και παράταση 0-0).

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Μεταγραφών...συνέχεια

Μετά την απόκτηση του Χριστόφορου Κουρούπη, ο Λήλας Βασιλικού απέκτησε και τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Κώστα Σφυρόπουλο, ο οποίος έχει καταγωγή από την Εύβοια αλλά τα τέσσερα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες της Κρήτης.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Διακρίσεις για τον ΑΚΟΧ

Στο Θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα του ΑΚΟΧ, το οποίο έλαβε χώρα στο δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου. Σε δύο τελικούς κατάφερε να προκριθεί και να κολυμπήσει ο Βασίλης Μόσχος ενώ πολύ καλή εμφάνιση και επίδοση έκανε και ο Τάσος Συρόγιαννης. Συμμετείχαν επίσης με πολύ καλές επιδόσεις οι Χαρίλαος Κατσικαβάλης, Γιώργος Ξανθόπουλος, Παναγιώτης Κατσικαβάλης, Γιάννης Ζούρος ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία της Παναγιώτας Πασσά η οποία κολύμπησε με τη μεγαλύτερη ηλικία και άφησε άριστες εντυπώσεις. Δεν κατάφερε να κολυμπήσει την τελευταία στιγμή ο Χρήστος Καρλατήρας ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο χέρι.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ: Εκδήλωση με βραβεύσεις!

Στιγμιότυπο από την περσινή εκδήλωση της ομάδας με τον Ηλία Κουτσουφλάκη να βραβεύει τον Γιώργο Πίσχινα για την προσφορά του στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο
Ο Α.Σ. Δόξα Προκοπίου συνεχίζει τις εορταστικές εκδηλώσεις, που άρχισαν τον Αύγουστο του 2010, με αφορμή τα 56 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας και το Σάββατο 6 Αυγούστου διοργανώνει στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στο Προκόπι εκδήλωση στην οποία θα γίνουν:
-Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το Χορευτικό Συγκρότημα Προκοπίου.
-Βραβεύσεις, όσων πρόσφεραν στην ομάδα και γενικά στο ποδόσφαιρο της περιοχής.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι από ζωντανή ορχήστρα με φαγητό και ποτό.
Γιάννης Δραπανιώτης

ΕΡΕΤΡΙΑ: Ζεσταίνει τις μηχανές!

Μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας με τον νέο προπονητή Γιάννη Φούρλη, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο της Ερέτριας βάζουν επί τάπητος τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος να παρουσιαστεί αγωνιστικά αξιόπιστος στο επόμενο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας(στη φωτό ο πρόεδρος Ανδρέας Αθανασόπουλος με τον Γιάννη Φούρλη).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Πασ...(τος) στην Γ' Εθνική με τέτοιες μεταγραφές!

Ένας παίχτης με πλούσια προϋπηρεσία στην Α' Εθνική με τη φανέλα του Λεβαδειακού εδώ και λίγες ώρες ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του ΑΟ Χαλκίς! Ο λόγος για τον 32χρονο αμυντικό Τάσο Παστό, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους "νερατζούρι" και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά όπλα στα χέρια του Τάσου Τασιόπουλου στην προσπάθεια της Χαλκίδας να επιστρέψει στην Γ' Εθνική. Ο Παστός την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Εθνικού στη Β' Εθνική, ενώ έχει αγωνιστεί στην ίδια κατηγορία και με τη φανέλα του Πιερικού! Άλλο ένα μεταγραφικό "μπαμ" λοιπόν για την Χαλκίδα, μετά και την απόκτηση του "πρωτοκλασσάτου" για τη Δ' Εθνική Νίκου Ιορδανίδη.
Στην Χαλκίδα υπέγραψε και ο 25χρονος μέσος από την Προοδευτική Έρβιν Μπιρμπίλης, ενώ από την περασμένη Δευτέρα... κάτοικος Χαλκίδας είναι και ο Ορέστης Νικολόπουλος από τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας.

Γ.Τρυφωνίδης

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Δ' Εθνική: Γρίφος με τους "μικρούς"

Σε νέα μετατροπή του ισχύοντος κανονισμού για τους "μικρούς" που πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια μίας αναμέτρησης, προχωράει η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τριμελής Επιτροπή ετοιμάζεται να συντάξει σήμερα νέα, συμπληρωματική διάταξη στο σχετικό σημείο της προκήρυξης, που εστάλη στις Ενώσεις την περασμένη Παρασκευή, στο οποίο θα αναφέρεται ότι τα σωματεία οφείλουν να έχουν στην ενδεκάδα τους καθ' όλη τη διάρκεια ενός αγώνα τέσσερις ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών και όχι τρεις! Με αυτό τον τρόπο η Επιτροπή πετάει το... μπαλάκι για τη σχετική απόφαση στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την ερχόμενη Παρασκευή, όπου είναι δεδομένο ότι θα τεθεί το ζήτημα των "μικρών". Ουσιαστικά, ο Γιώργος Σαρρής και οι συνεργάτες του (Γιάννης Παπακωνσταντίνου(πρόεδρος ΕΠΣ Ευβοίας), Μιχάλης Τζανόπουλος) επιδιώκουν να αποφύγουν τυχόν... μπελάδες που θα προκαλούσε η άσκηση ασφαλιστικών μέτρων από αντιπολιτευόμενες Ενώσεις, οι οποίες θα επιχειρούσαν να προσβάλλουν την ενέργεια της Επιτροπής αφενός να συντάξει και αφετέρου να δημοσιοποιήσει την προκήρυξη πριν την... ψήφισή της από τις ίδιες τις Ενώσεις κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ. Πάντως, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι οι "μικροί" στο νέο πρωτάθλημα θα είναι τρεις, αφού κάτι τέτοιο επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων της Δ' Εθνικής και, επομένως, των Ενώσεων της χώρας. Κατά τη σημερινή ημέρα απομένει να φανεί αν τελικά η Επιτροπή Πρωταθλήματος θα προχωρήσει στην προαναφερθείσα αλλαγή μέχρι... νεωτέρας.(πηγή:perifereiako.gr)

KYMH: Στου Αυγούστου το κύμα!

Συναυλία με τους Onirama διοργανώνει...προσεχώς η ομάδα της Κύμης στου... Αυγούστου το κύμα(πρόκειται για στίχο από το τραγούδι του δημοφιλούς συγκροτήματος με τίτλο "Αύγουστος"), μία συναυλία η οποία αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολύ κόσμου, γεγονός που μόνο χαμόγελα μπορεί να σκορπίσει στους ιθύνοντες της ομάδας!

Football League 2: Όλα σε θυμίζουν!

Σε αντίθεση με την βαθμολογία της Football League, η βαθμολογία της Football League 2 δεν επικυρώθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής, γεγονός που σημαίνει ότι ο Ηρακλής Ψαχνών συνεχίζει μέσα στο μπάχαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου να ελπίζει βάσιμα σε απευθείας άνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, δίχως αγώνες πλέϊ οφ. Εκτός αν οι (αν)αρμόδιοι κάνουν το... θαύμα τους και ορίσουν τα πλέϊ οφ της Γ' Εθνικής μέσα στον Αύγουστο. Πάντως για την ώρα, η ταμπέλα της Football League 2 στη σέντρα του γηπέδου των Ψαχνών έχει μείνει να θυμίζει την παρουσία του Ηρακλή Ψαχνών στο εν λόγω πρωτάθλημα, καθώς εκτός συγλκονιστικού απροόπτου, ο δρόμος που οδηγεί την Ευβοϊκή ομάδα στη Β' Εθνική, δείχνει να είναι δρόμος δίχως επιστροφή!
Γ.Τρυφωνίδης

FOOTBALL LEAGUE: Άντε και καλά...ξεμπερδέματα!




Μετά από 5 ώρες...επεισοδιακής συνεδρίασης η Footaball League αποφάσισε την επικύρωση της βαθμολογίας του απερχόμενου πρωταθλήματος και την άμεση διεξαγωγή των αγώνων πλέϊ οφ(ξεκινάνε μεθαύριο Παρασκευή 20 Ιουλίου και ρίχνουν αυλαία την 1η Αυγούστου). Στα πλέϊ οφ θα λάβουν μέρος ο ΟΦΗ(4 βαθμοί),ο  Λεβαδειακός(2 βαθμοί), η Δόξα Δράμας(1 βαθμός) και ο Διαγόρας Ρόδου(0 βαθμοί). Να σημειωθεί ότι ο Διαγόρας πήρε τη θέση των Τρικάλων που αποβλήθηκαν λόγω της εμπλοκής τους στην υπόθεση με τις πλαστές ενημερότητες, ενώ αντιμετωπίζουν και τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Οι 4 ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους από δύο φορές και τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Νέας Σμύρνης και της Φυλής. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες παίχτες των ομάδων! Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: "Βλέπει" ταλέντα ο Τασιόπουλος


Μπορεί να μην κουβαλάει την αίγλη του παρελθόντος ο ΑΟ Χαλκίς όμως η λογική λέει ότι πρέπει να αποτελεί την... ποδοσφαιρική επιθυμία των ταλέντων της πόλης και όχι μόνο, τουλάχιστον στα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα. Η σημερινή διοίκηση έχει αποφασίσει το αυτονόητο, να ρίξει δηλαδή το βάρος στους "μικρούς" και τις ακαδημίες και για τον λόγο αυτό, ο ΑΟ Χαλκίς έχει...προσκαλέσει για σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο, ποδοσφαιριστές από την Εύβοια μέχρι 20 ετών, προκειμένου να δοκιμαστούν παρουσία του νέου προπονητή της ομάδας Τάσου Τασιόπουλου, ο οποίος δεν αποκλείεται να γεμίσει με σημειώσεις το μπλοκάκι του.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Επιστροφή Κουρούπη στα... πάτρια εδάφη!

Ο Χριστόφορος Κουρούπης επιστρέφει στο Βασιλικό. Ο έμπειρος αμυντικός θα ενισχύσει σημαντικά τη φετινή προσπάθεια του Λήλα, ένας παίχτης ο οποίος ήταν στέλεχος της ομάδας η οποία πριν μερικά χρόνια επί θητείας στον προεδρικό θώκο του Αντώνη Αγραφιώτη, είχε αφήσει άφωνη την Ελλάδα με την άνοδο και την εξαιρετική πορεία στην Γ' Εθνική. Αν μη τι άλλο μία κίνηση, η οποία θωρακίζει την άμυνα του Λήλα σε μέγιστο βαθμό.

ΑΡΤΑΚΗ: Υπέγραψε ο Σπίνουλας, πήρε και Μαστροκώστα!

Σε ακόμα δύο μεταγραφές προχώρησε η ομάδα της Αρτάκης, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον Σταμάτη Σπίνουλα(φωτό από το fcartaki.blogspot.com, τη στιγμή που υπογράφει το νέο του συμβόλαιο) και τον Νίκο Μαστροκώστα από την Κύμη. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες ώρες η Αρτάκη θα ανακοινώσει μία ακόμα μεταγραφή που θα προκαλέσει άισθηση στα ποδοσφαιρικά στέκια του Νομού.

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Όχι αύριο...αλλά χθες!

Που να ήξεραν Βύζας και Ηρακλής στις 8 Μαϊου(φωτό από το μεταξύ τους παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής) ότι 2 μήνες μετά θα περίμεναν για να μάθουν αν θα γίνουν ή όχι τα πλέϊ οφ!!!
Ήταν 8 Μαϊου όταν η κανονική περίοδος της Γ' Εθνικής έριχνε αυλαία. Σήμερα είναι 19 Ιουλίου και στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι όμως οι (αν)αρμόδιοι ακόμα μιλάνε για πλέϊ οφ! Ο προπονητής του Βύζα Μεγάρων(αντίπαλος του Ηρακλή στα πλέϊ οφ) ο Αρμένιος Σεροπιάν ανακοινώθηκε για τα επόμενα τρία χρόνια από την Παναχαϊκή! Κι όμως οι (αν)αρμόδιοι ακόμα μιλάνε για πλέϊ οφ! Ανεβάστε τις ομάδες που ταλαιπωρείτε τόσο καιρό από τη Γ' στη Β' Εθνική, όχι αύριο, αλλά χθες!
Γ.Τρυφωνίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ:"Μετάθεση" λόγω ζέστης!

Ο Δημήτρης Ακριτίδης
Τη...μετάθεση της έναρξης της προετοιμασίας από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή τη Δευτέρα 1η Αυγούστου αποφάσισαν στον Ολυμπιακό Χαλκίδας από κοινού διοίκηση και Δημήτρης Ακριτίδης, λόγω του καύσωνα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες!

ΑΡΤΑΚΗ: Στα...ερυθροκίτρινα ο Κάραλης!

Η ομάδα της Αρτάκης είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Απόστολου Κάραλη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Δροσιά. Ο Κάραλης με σημαντική εμπειρία στην Α1 αλλά και σε μεγαλύτερες κατηγορίες αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον ΑΟΝΑ στην προσπάθεια των ερυθροκίτρινων να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα μεγάλα σαλόνια της Εύβοιας. Ο έμπειρος μέσος βρέθηκε στα γραφεία της Αρτάκης και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, παρουσία του προέδρου Βαλάντη Μπλέτσα.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Απέκτησε τον Ορέστη Νικολόπουλο

Στην δεύτερη μεταγραφή της προχώρησε η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς η οποία απέκτησε από τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας τον Ορέστη Νικολόπουλο. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε χθες στα γραφεία των "νερατζούρι" και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο Νικολόπουλος πανηγύρισε φέτος με τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας την άνοδο από το Περιφεραικό πρωτάθλημα στην football league 2, ξεκίνησε την καριέρα του στον Φωστήρα ενώ την περίοδο 2007-08 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αιγάλεω στη Β' Εθνική!

ΙΣΤΙΑΙΑ: Στα σαλόνια με καλό...μεταγραφικό κοστούμι!

Σε πρωταθλήτρια των θερινών μεταγραφών αναμένεται να αναδειχθεί η Α.Ε. Ιστιαίας, αφού μέχρι στιγμής, πέντε ποδοσφαιριστές έχουν και επίσημα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας, ενώ σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου Λευτέρη Κατσαντώνη, ακόμη επτά παίκτες αναμένεται μέσα σε σύντομα χρονικό διάστημα να φορέσουν την φανέλα της Ιστιαίας, για τη νέα χρονιά.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΔΡΟΣΙΑ: Κοντά με Μπόκαρη, μακριά με Παπαϊωάννου

Ο Βλάσης Μπόκαρης

Ο Ηλίας Παπαϊωάννου
Δύο πρωτοκλασσάτα ονόματα του περσινού ρόστερ της Χαλκίδας, δύο παίχτες με αξιοζήλευτη πορεία όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα, ο Βλάσης Μπόκαρης και ο Ηλίας Παπαϊωάννου, όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στους "νερατζούρι" και η Δροσιά έσπευσε να ανοίξει έναν κύκλο συζητήσεων μαζί τους στην προσπάθεια που κάνει να ενισχυθεί σημαντικά με μεταγραφές...αεροδρομίου όπως λέμε στην γλώσσα της Σούπερ Λίγκα! Σύμφωνα με πληροφορίες οι περσινοί δευτεραθλητές Ευβοίας και φιναλίστ του κυπέλου βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με έναν απ τους κορυφαίους αμυντικούς τον Βλάση Μπόκαρη, ενώ προς το παρόν υπάρχει οικονομικό χάσμα στην πρώτη προσέγγιση με τον Ηλία Παπαϊωάννου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Δροσιά θα εγκαταλέιψει έτσι εύκολα την προσπάθεια που κάνει να εντάξει στο δυναμικό της τον "Μίστερ γκολ" του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου!
Γ. Τρυφωνίδης

ΛΟΥΚΙΣΙΑ: "Ντύνουν" τον Ανέστη στα πορτοκαλί!

Ο Βασίλης Ανέστης(αριστερά) μετακομίζει από τα Ψαχνά στα Λουκίσια!

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα των Λουκισίων, καθώς με τους πορτοκαλί συμφώνησε και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο Βασίλης Ανέστης, ο οποίος μετά από περίπου μία δεκαετία θα αποχωριστεί τον...αγαπημένο του Ηρακλή Ψαχνών για να φορέσει τη φανέλα των Λουκισίων, υποσχόμενος στους φίλους της ομάδας να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, να ταλαιπωρεί δηλαδή τις αντίπαλες άμυνες και να στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα!

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Νέος προπονητής ο Γιώργος Δάβρης

Ο Γιώργος Δάβρης είναι εδώ και λίγες ώρες ο νέος προπονητής της ΑΕ Χαλκίδας. Μετά το"διαζύγιο" με τον Βαγγέλη Μπρισίμη η διοίκηση του Χαλκιδέϊκου συγκροτήματος δεν έχασε καιρό και άμεσα συμφώνησε με τον Γιώργο Δάβρη να...οδηγήσει την ομάδα στο δρόμο της επερχόμενης Α1 κατηγορίας.

ΕΡΕΤΡΙΑ: Η νέα διοίκηση

Την Παρασκευή 15-7-2011 και ώρα 20:30 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Απόλλωνα η πρώτη συνεδρίαση των νεοεκλεγέντων μελών του Δ.Σ. του Απόλλων Ερέτριας και συνήλθαν σε σώμα ως εξής:

1. Πρόεδρος: Αθανασόπουλος Ανδρέας
2. Αντιπρόεδρος: Τσώκος Ευάγγελος
3. Γεν. Γραμματέας: Κυριαζής Πέτρος
4. Ταμίας: Λαϊνά Αλεξάνδρα
5. Γενικός Αρχηγός: Ζαρκινός - Πλατής Ελευθέριος
6. Έφορος Γηπέδου: Δενδρινός Κώστας
7. Δημοσίων Σχέσεων: Σταματούκος Παναγιώτης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΓΚΟΣ "Υπηρετώ το τίμιο ποδόσφαιρο"

Κρεμάει προσωρινά τη σφυρίχτρα ο κορυφαίος Ευβοιώτης διαιτητής Γιώργος Σέγκος, μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση με τα "στημένα" και τη δίωξη που ασκήθηκε  εναντίον του από την Εισαγγελία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει ανάμειξη σε αυτόν τον κυκεώνα που έχει ξεσπάσει γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ίδιος έκανε την παρακάτω δήλωση, τονίζοντας ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μέχρι να αποδωθεί δικαιοσύνη και να αποδειχθεί ότι ουδεμία σχέση έχει με τις όποιες κατηγορίες ενδεχομένως να του αποδίδονται.

Πλάκα μας κάνετε;

Εξαντλείται η υπομονή των παιχτών του Ηρακλή Ψαχνών
Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Λεωνίδας Καμπάνταης περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο την κατάσταση που βιώνουν οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο για συμμετοχή στα πλέϊ οφ ανόδου τόσο της Β' Εθνικής όσο και της Γ' Εθνικής χαρακτηρίζοντάς την "χειρότερη από τσίρκο"!