Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Δίνουμε όλοι το παρόν


Ποδηλάτες Χαλκίδας
Υπήρξε μια σκέψη-ιδέα του David Merianos να κάνουμε μια ποδηλατοβόλτα με σκοπό να συγκεντρώσουμε χρήματα για τον μικρό Κων/νο από το Βασιλικό.
Προχωρούμε στην υλοποίηση αυτής της ιδέας και έτσι Κυριακή 2 Φεβρουαρίου δίνουμε ραντεβού στις 11:30 το πρωί στα αγάλματα στην παραλία Χαλκίδας.
ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!

Εμείς στην εξέδρα θέλουμε να είμαστε ΜΟΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑ



Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», ανακοινώνει πως όποιος επιθυμεί, να παρευρεθεί μαζί μας στον αγώνα Ίκαρος Χαλκίδας - Ολυμπιακός (Κυριακή 02/02) και να ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας μαζί με τους οργανωμένους (με συνθήματα), να είναι έξω απ' την κεντρική είσοδο του κλειστού Κανήθου στις 18:00 με 18:30. Οι οργανωμένοι και όσοι παρευρεθούν μαζί μας θα εισέλθουν στο κλειστό Κανήθου «ΔΩΡΕΑΝ»!

Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου 1 & 2 Φεβρουαρίου 2014

1 &2 Φεβρουαρίου 2014Foodball League II 20η αγωνιστική 
Ημερομ
ΩΡΑ
Διαγωνιζομενες ομάδες
αποτέλ
Π 31/1/14
18.00
Φωστήρας - Αστέρας Μαγ   TV

Κ 2/2/14
15.00
Παναχαϊκή - Ηρακλής Ψαχν

Κ 2/2/14
15.00
Αχαρναϊκός - Βύζας Μεγαρ.

Κ 2/2/14
15.00
Φωκικός - Ολυμπιακός Βολ

Κ 2/2/14
15.00
Επισκοπή - Γλυφάδα

Κ 2/2/14
15.00
Καλλιθέα - Παναιγιάλειος

Δ 3/2/14
14.00 
Χανιά - Πανηλειακός           TV





Στην εκπομπή Σκορ &ρεκόρ Φιλοξενούμενος τηλεφωνικά ήταν ο Αντιδήμαρχος Ληλαντίου κ Βασίλης Γουρνής και μίλησε στον Άγη Λαϊνιώτη και τον Γιώργο Διακομόπουλο για τα αθλητικά έργα που εξελίσσονται και αυτά που έχουν προγραμματιστεί. Η μεγάλη είδηση ήταν η ολοκλήρωση του κλειστού στο Ληλάντιο που σε λιγότερο από ένα χρόνο θα είναι έτοιμο, όπως δήλωσε ο κ Γουρνής.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καλωδιώσεις που θα επανατοποθετηθούν στο γήπεδο Βασιλικού που είχαν κλαπεί, ενώ ξεκίνησαν τα έργα για την τοποθέτηση πυλώνων φωτισμού στο γήπεδο Αγ. Νικολάου και στο γήπεδο της Λαμψάκου. Υπάρχει ακόμα αίτημα για την κατασκευή σκέπαστρων στο γήπεδο του Βασιλικού που εξετάζεται, ενώ θα προωθηθούν όσα αθλητικά έργα εγγραφούν στα τεχνικά προγράμματα την φετινή χρονιά.
Παρέπεμψε δε για περισσότερες λεπτομέρειες στον αρμόδιο κ Κωσταρά.




Στην απόκτηση και του 25χρονου τερματοφύλακα Φίλιππου Σαχσανίδη προχώρησε ο Ηρακλής Ψαχνών.
Ο ποδοσφαιριστής  έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Όφη και του Ασπρόπυργου ενώ την τελευταία αγωνιστική σεζόν αγωνιζόταν 
με τα χρώματα του Πανιωνίου.




Τον 20χρονο επιθετικό Γιάννη Ντινιωτάκη απέκτησε ο Ηρακλής Ψαχνών.
Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Κέρκυρα και τον Αστέρα Τρίπολης ενώ την τελευταία αγωνιστική σεζόν φορούσε την φανέλα του Παναρκαδικού.


Πηγή  Ψαχνιώτης
Π
Πηγή Ψαχνιώτηςηγή

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014















Άνετα όπως δείχνει καί το τελικό 53-71 ο νεοφώτιστος Α.Γ.Σ. ΛΙΜΝΗΣ επικράτησε τού Α.Ο. ΔΡΟΣΙΑΣ στο κλειστό της Χαλκίδας στην πρεμιέρα τού πρωταθλήματος της Γ'κατηγοριας της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.

Ομάδα ορκισμένη να παλέψει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες παρουσιάστηκε σήμερα στη Νάουσα ο Α.Ο Χαλκίς.
















Η ομάδα της Εύβοιας είχε να αντιμετωπίσει τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τον άσχημο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νάουσας.Αξίζει να σημειωθεί πως δύο φορές ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε το παιχνίδι γιατί η ορατότητα ήταν περιορισμένη από πυκνή ομίχλη,που επικρατούσε στο γήπεδο.

Μεγάλη νίκη του ΑΟ Κύμης μέσα στο Βελεστίνο




Σε ένα γήπεδο τέλμα που δυσκόλευε τις κινήσεις και των δύο ομάδων ο ΑΟ Κύμης πήρε σημαντική νίκη με γκολ στο 67' που πέτυχε ο Τσομπάνης. Συγκλονιστικός εξελίχθηκε ο αγώνας με την Κύμη να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ενώ ευκαιρίες είχε και ο Ρήγας Φεραίος