Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΛΗΛΑΣ


ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΛΗΛΑΣ


ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΛΗΛΑΣ


ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....


A2  - 2ος όμιλος 17η αγωνιστική
4-2-12 1,00 ΔΥΣΤΟΣ ΣΚΥΡΟΣ 2-0







A1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 19η αγωνιστική
4-2-12 3,00 ΕΥΒΟΪΚ. Α.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. 1-2
4-2-12 3,00 ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ ΚΡΙΕΖΑ 1-1
4-2-12 3,00 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ 3-2
4-2-12 3,00 ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-1
4-2-12 3,00 ΑΕΧ ΑΠΟΛΛ. ΕΡΕΤΡΙΑΣ 0-1
4-2-12 3,00 ΑΥΛΩΝΑΡΙ Ν. ΑΡΤΑΚΗ 0-3







A2  - 1ος όμιλος 18η αγωνιστική
4-2-12 3,00 ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 4-0
4-2-12 3,00 ΑΕΚ Ν. ΠΥΡΓΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 1-2
4-2-12 3,00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ ΑΤΤΑΛΗ 5-0
4-2-12 3,00 ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 2-3







A2  - 2ος όμιλος 17η αγωνιστική
4-2-12 3,00 ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 2-1
4-2-12 3,00 ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2-1







Β' 1ος όμιλος 17η αγωνιστική  
4-2-12 3,00 ΒΟΥΤΑΣ ΟΠΑ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ 2-2







Β' -2ος όμιλος 18η αγωνιστική
4-2-12 3,00 ΑΝΔΡΟΝΙΑΝΟΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 1-0
4-2-12 3,00 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚ. 4-0







Γ' -1ος όμιλος 16η αγωνιστική
4-2-12 3,00 ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΕΡ. ΣΤΑΥΡΟΣ διεκοπη

ΤΙ "ΠΑΙΖΕΙ" στα γήπεδα....


ΣΑΒΒΑΤΟ  


A2  - 2ος όμιλος17η αγωνιστική
4-2-121,00ΔΥΣΤΟΣ ΣΚΥΡΟΣ ΔΥΣΤΟΥ







A1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ19η αγωνιστική
4-2-123,00ΕΥΒΟΪΚ. Α.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4-2-123,00ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ ΚΡΙΕΖΑ ΓΥΜΝΟΥ
4-2-123,00ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
4-2-123,00ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Δ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
4-2-123,00ΑΕΧ ΑΠΟΛΛ. ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΤΣΑΛΙΚΗ
4-2-123,00ΑΥΛΩΝΑΡΙ Ν. ΑΡΤΑΚΗ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ




Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Η οδός η άγουσα!

Προσθήκη λεζάντας
Από τις στάχτες του δείχνει να ξαναγεννιέται το πόλο του Ν.Ο.Χ. και βέβαια κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι όλα πρέπει να ξαναστηθούν απ’ την Αρχή και προπαντός το κάθε βήμα να γίνεται προσεκτικά και με περίσκεψη. Επειδή η ιστορία βοηθάει την μνήμη να ‘ναι σε εγρήγορση, επειδή οι επιτυχίες του παρελθόντος είναι βαθιά χαραγμένες στην συνείδηση, το ήθος και η αγάπη όσων πασχίζουν τώρα γι’ αυτήν την αναγέννηση tabularasa θα γίνει η οδός η άγουσα για να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον κι εκείνων που στο πρόσφατο παρελθόν έφτασαν την τοπική υδατοσφαίριση στο απόγειό της.

Ρίσκο το Ενωσιακό για Α.Ο.Χ.

Δίκοπο μαχαίρι η αλλαγή έδρας του Α.Ο.Χ. και μάλιστα σε αυτή την κρίσιμη, την πιο κρίσιμη ίσως καμπή του πρωταθλήματος. Οι λίγοι φίλοι της ομάδας που διαμόρφωναν ένα κάποιο κλίμα και μετέδιδαν απ’ την εξέδρα μηνύματα αισιοδοξίας και αγωνιστικότητας στο σύνολο τώρα θα το σκέφτονται πολύ να φτάσουν στην άλλη άκρη της ευρύτερης περιοχής Χαλκίδας για να συμπαρασταθούν στην ομάδα. 

Ελπίζει στην δευτεροβάθμια!

Σε δύο ταμπλό σημάδεψε η διοίκηση του Α.Ο. Κριεζών τα τρωτά της πρωτοβάθμιας απόφασης της ΕΠΣΕ κι ελπίζει, όσο γίνεται να ελπίζει, να πετύχει αν όχι απαλλαγή, τουλάχιστον μείωση της ποινής που βάσει του Κ.Α.Π. υπήρξε καταπέλτης για το σωματείο.

Κακοτοπιές ένδον!

Έπρεπε να απομακρυνθεί, με τον τρόπο που απομακρύνθηκε ο Τσαούσης από την Ε. Παναγίτσα για να στρώσουν τα πράγματα; Το ερώτημα αυτό γυρνά και ξαναγυρνά στο μυαλό παικτών και διοίκησης, τώρα που η ομάδα ήρεμη και απαλλαγμένη απ’ τα άγχη της παραμονής, επαναπροσδιορίζει την θέση της στον χώρο του μπάσκετ.

Απ’ το κακό μάτι!

Από νίκη σε νίκη πετάει ο Γυμναστικός κι από επιτυχία σε επιτυχία. Με τα μετρημένα οικονομικά που δεν περισσεύουν για τις αλόγιστες πολυτέλειες και τις ίντριγκες του παρελθόντος που μόνον κακό έκαναν στην ομάδα, με τους παίκτες διαλεγμένους προσεκτικά και με μία τεχνική ηγεσία που αρέσκεται στο να δουλεύει μεθοδικά παρά να μιλά και να κάνει δηλώσεις, το ευβοϊκό συγκρότημα οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος επάξια.

Τα βασικά ερωτήματα

Η κατρακύλα, ή όπως πιο κομψά λέγεται η ύφεση στο αγωνιστικό τμήμα του Α.Ο. Αλατσάτων δεν είναι φαινόμενο που γεννήθηκε ξαφνικά κι από την μία στιγμή στην άλλη. Και δεν  χρειάζεται να ψάχνουν τις αιτίες οι ενδιαφερόμενοι δεξιά κι αριστερά και να αναρωτιούνται. 

Ουδεμία ανησυχία στο ποτάμι!

Θα πάρει καιρό να βρει τις αγωνιστικές ισορροπίες του το αγωνιστικό δυναμικό του Λήλαντα κι ως τότε αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της θα τις έχει η ομάδα. Αυτό το ξέρει πρώτος και καλύτερος απ’ όλους ο Τσιμιχόδημος και δεν ανησυχεί, αφού ξέρει με τι προετοιμασία ξεκίνησε η ομάδα.

Απ’ τα τερτίπια μόνον της σφυρίχτρας

Το συναινετικό, έστω και φαινομενικά, κλίμα που επικρατούσε εξ αρχής του πρωταθλήματος μεταξύ των Ερετριανών και των πρωτοπόρων του Αγ. Νικολάου, πρέπει πάση θυσία να διατηρηθεί και δεν επιτρέπεται τα τερτίπια ή οι αδυναμίες του οποιουδήποτε Λάμπρου και των βοηθών του να γίνουν αφορμές έντασης και αντιδικίας. 

Αναπόφευκτη σύγκριση!


Δόξα και ιστορία δένουν απόλυτα με την προσπάθεια που γίνεται χρόνια τώρα στο Προκόπι, προκειμένου η ομάδα να κρατηθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να διεκδικεί πράγματα εφικτά αναλόγως των δυνατοτήτων τους. Όσοι παρακολουθούν βέβαια το ποδόσφαιρο στη βορειοκεντρική Εύβοια δεν γίνεται παρά να έχουν μπει στον πειρασμό της σύγκρισης της Δ. Προκοπίου και των άλλων ομάδων της ευρύτερης περιοχής.

Ανεγκέφαλοι ψιθυριστές


Αν η κακή εμφάνιση στον Θρασύβουλο έδωσε λαβή για σειρά μεμονωμένων σχολίων στα γνωστά στέκια της αμείλικτης ψαχνιώτικης κριτικής, η ήττα στον Φωκικό αναθέρμανε σε επικίνδυνο βαθμό τις επικρίσεις που έφτασαν σε σημείο να αμφισβητούν και τα δεδομένα αποδεκτά. Το τι δεν ακούστηκε την εβδομάδα που πέρασε. Απ’ το ότι οι μεταγραφές εξ αρχής υπήρξαν δαπανηρές στην ακαταλληλότητά τους έως και την τακτική Πριόνα που δεν τροφοδοτεί τους επιθετικούς ώστε να σκοράρουν. Οι εκτός νυμφώνος-επιλογής τους να μένουν εκτός-επικριτές κάθε θετικού βήματος της ομάδας τους εκτός μεμψιμοιρίας έχουν να επιδείξουν και απροκάλυπτο φθόνο.

Αναζητώντας την καλή μας πίστη.

Οι συνθήκες, έτσι όπως διαμορφώθηκαν σήμερα από την κτηνωδία των κερδοσκόπων του αθλητισμού κι απ’ όλον αυτόν τον παρασιτισμό που γέννησε η ροπή προς το εύκολο κέρδος, κατάφερε καίριο χτύπημα στην μαζική έφεση προς την αγάπη για τον αθλητισμό. Ο βασιλιάς των σπορ, το δημοφιλέστερο των αθλημάτων έχει τρωθεί από την ίδια του την μαζικότητα που έπαψε να ελέγχεται, που ξέφυγε απ’ τους στόχους του θεάματος και που έγινε σε τελική ανάλυση το άλλο πρόσωπο του κέρδους.

Χαλκίδα: Κόλπο γκρόσο με Καφαντάρη

Μια σπουδαία μεταγραφή για τα δεδομένα της κατηγορίας ολοκλήρωση η Χαλκίδα. Ο ΑΟΧ μια μέρα μετά την απόκτηση του Τοπαλίδη, έδωσε τα χέρια και με τον Μιχάλη Καφαντάρη, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον Πανηλειακό. Ο έμπειρος επιθετικός με θητεία σε Κόρινθο, Βύζαντα Μεγάρων και Καλλιθέα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη. Ο ΑΟΧ απέκτησε ακόμη και τους Κώστα Ανδρούτσο (17 ετών τερματοφύλακας), Βασίλη Πετσή (20 ετών αμυντικός).

Λουκίσια: Μεταγραφές και αποδεσμεύσεις

Τα Λουκίσια προχώρησαν σε τρεις μεταγραφές και ισάριθμες αποδεσμεύσεις. Συγκεκριμένα η ομάδα της Εύβοιας πήρε τους Γκαράνη από Θήβα, Πάλα από Κοζάνη και Τσατσαρώνη από Δάφνη Ερυθρών. Αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησαν οι Παπαδόπουλος, Σκριβάνος και Φαρούκ. Μάλιστα ο τελευταίος θα συνεχίσει στη Β' Εθνική στον Βύζαντα Μεγάρων.

Λουκίσια: Το βλέμμα στο ντέρμπι

Στα Λουκίσια παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει έχει στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι με την Κύμη. Ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Κάλτσας είναι αισιόδοξος πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. Αξίζει να σημειώσουμε πως θα παραμείνει στο πόστο για δυο ακόμη χρόνια ο φροντιστής Ντανιέλ Ντανιέλο.

ΓΣΧ "Δημιουργία εντυπώσεων" .....


Η Χαλκίδα δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εργοτέλης χθες και στην οποία ασκεί δριμεία κριτική στη διαιτησία του μεταξύ τους αγώνα. Η διοίκηση των "μπλε" πέρασε στην αντεπίθεση εκδίδοντας η ίδια ανακοίνωση, η οποία και αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θήβα: "Λυπηρό αλλά αναπόφευκτο"

Η Θήβα όπως είναι γνωστό αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα και ενημέρωσε και την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της ομάδας της Βοιωτίας Θανάσης Βυλλιώτης  ξεκαθάρισε πως έγινε κακός προγραμματισμός το καλοκαίρι και η ομάδα φεύγει από το πρωτάθλημα έχοντας δαπανήσει 100.000 ευρώ. "Υπάρχει απαξίωση για την ομάδα στην πόλη και στις όποιες προσπάθειες κάναμε ήταν όλοι μακριά. Είναι λυπηρό αυτό που γίνεται αλλά αναπόφευκτο την παρούσα στιγμή. Η ομάδα θα στηθεί το καλοκαίρι με παιδιά από την περιοχή και εγώ θα βοηθήσω τη νέα διοίκηση. Δεν θα είμαι απέναντι σε αυτοί όπως ήταν μερικοί σε εμάς" είπε ο Βυλλιώτης.

Χαλκίδα: Φιλικό με Ηρακλή Ψαχνών

Τους τρεις βαθμούς της νίκης θα πάρει την Κυριακή ο ΑΟ Χαλκίς, χωρίς να πραγματοποιηθεί ο αγώνας με αντίπαλο τον ΑΟ Θήβας. Όπως είναι γνωστό η ομάδα της Βοιωτίας, αποχώρησε οριστικά από το πρωτάθλημα και έτσι ο ΑΟΧ θα πάρει το τρίποντο. Προκειμένου να μην μείνει η ομάδα χωρίς ματς, κλείστηκε φιλικό με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών για την Κυριακή το απόγευμα.

Δ ΕΘΝΙΚΗ

05/02
15:00
Παναργειακός-Πόρος
05/02
15:00
Χαλκίδα-Θήβα
05/02
15:00
Δάφνη Ερυθρών-Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα
05/02
15:00
Κόρινθος-Πανναυπλιακός
05/02
15:00
Ασπρόπυργος-Ενωση Ερμιονίδας
05/02
15:00
Μανδραϊκός-Ατρόμητος Χιλιομοδίου
05/02
15:00
ΑΟ Κύμης-Λουκισίων Α.Ο.

Ηρακλής Ψαχνών: Με τις... ευλογίες Πριόνα πήρε Μερακλή

Αρκετοί παίκτες πέρασαν από το μικροσκόπιο του τεχνικού του Ηρακλή Ψαχνών Αντώνη Πριόνα, όμως ένας υπό δοκιμή του έκανε το κλικ. Ετσι, μετά από εισήγησή του, η ομάδα της Εύβοιας απέκτησε τον 18χρονο αμυντικό Δημήτρη Μερακλή. Ο νεαρός στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης.

Θετικά τα μηνύματα για τον ΟΠΑΠ

Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα χρηματοδοτήσει ο ΟΠΑΠ τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως στη Football League και στη Football League 2 κρέμονται από τα... χείλη του ΟΠΑΠ, μιας και σε αυτές τις κατηγορίες τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. 

η αγωνιστική του ΣαββατοΚύριακου





Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΑΥΛΙΔΑ – ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 2-2 Έμεινε μακριά από την Σκύρο

Η ισοπαλία της Αυλίδας στην έδρα της κόντρα στον Ελλησποντο, την απομάκρυνε από την κορυφή, σε συνδυασμό με το νικηφόρο αποτέλεσμα της Σκύρου μέσα στην Αμάρυνθο. Αντίθετα, ο Ελλήσποντος έκανε ένα σημαντικό βήμα απομάκρυνσης από τους διώκτες του στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία.
Η ομάδα της Αυλίδας ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, είχε τα ηνία του αγώνα, κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές αλλά και τις δύο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, την τελευταία μάλιστα ένα λεπτό πριν την λήξη του αγώνα, ώστε να μην αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Αυλίδας.

ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ – ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 0-6 Φουλ για πρωτάθλημα

Την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ο Παντριαδικός περνώντας σαν σίφουνας από την έδρα της Ένωσης Διρφύων φιλοδωρώντας την με έξι γκολ .
Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, οι οποίοι γνώριζαν ότι έχουν ελάχιστες πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους πρωτοπόρους, πάλεψαν το παιγνίδι μόνο στο πρώτο 20λεπτο, ενώ στην συνέχεια, όταν άνοιξε ο χορός των γκολ, περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΣΚΥΡΟΣ 2-3 Επιστροφή στις νίκες για την Σκύρο

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ισοσκέλισε η Σκύρος την ισοπαλία της περ. εβδομάδας στην έδρα της, αφού πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Αμαρυνθιακού, ο οποίος αγωνίζεται για την σωτηρία του στην Α2 κατηγορία.
Το παιγνίδι ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο για την ομάδα της Αμαρύνθου, αφού η βαθμολογική της θέση δεν της επιτρέπει απώλειες βαθμών στην έδρα της.

ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ 2-1 Βήμα σωτηρίας στο 89’

Μεγάλο βήμα για την σωτηρία του έκανε το Σάββατο ο ΠΑΟ Πολιτικών, που κατέφερε ένα λεπτό πριν την λήξη του αγώνα να πετύχει το πολύτιμο γκολ και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Αστέρα Βατώντα.
Οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την σωτηρία τους και πριν τον αγώνα ο Βατώντας βρισκόταν ψηλότερα από τον ΠΑΟ Πολιτικών στον βαθμολογικό πίνακα με διαφορά δύο βαθμών. 

Α2 ΕΠΣΕ/16Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ/2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Στους +3 βαθμούς η ψαλίδα της κορυφής!

Κατά τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα του Δύστου ο Νηλέας Νεοχωρίου, αφού η ισοπαλία των δεύτερων στα Κόσκινα απομάκρυνε στους +3 τους πρωτοπόρους.
Επίσης σπουδαία νίκη εκτός έδρας πέτυχε και το Ληλάντιο στην Κάρυστο κι ανέβηκε στην 4η θέση, απέχοντας μόνον έναν βαθμό από την ισχυρή Σκύρο.
Εύριπος και Μαρμάρι πέτυχαν νίκες χρυσάφι, εκτός με Κονίστρες και ΑΕΚ Χαλκίδας αντίστοιχα, ενώ η Αυλίδα παραχώρησε ισοπαλία στον Ελλήσποντο.

Α2 ΕΠΣΕ/17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ/1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Δυναμώνουν οι κόντρες στον Βορρά!

Μόνος πρώτος βρέθηκε ο Παντριαδικός, αφού η Δόξα Προκοπίου αναγκάστηκε να αναβάλλει το παιχνίδι της στο γήπεδο της Άτταλης. Βέβαια, η ομάδα του Β. Ζέρβα κατάφερε στο γήπεδο της Στενής να ανταποδώσει την φιλοξενία της Ένωσης Διρφύων με μισή ντουζίνα γκολ, πράγμα που δείχνει την σοβαρή προσπάθεια των φιλοξενούμενων σε ότι αφορά την υπόθεση τίτλος.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΚΥΜΗ 0-6 Χωρίς πρόβλημα η Κύμη σάρωσε τον Ασπρόπυργο

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η ομάδα της Κύμης πέρασε από την έδρα του Ασπροπύργου τον οποίο φιλοδώρησε με πέντε τέρματα. Υπενθυμίζουμε ότι οι γηπεδούχοι οι οποίοι δεν έχουν καμία ελπίδα σωτηρίας, παίζουν με τους νεαρούς ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που διαθέτουν και αποτελούν εύκολη λεία για όλους τους αντιπάλους τους, καθώς την περ. Κυριακή φιλοδωρήθηκαν με 9 τέρματα από τον Α.Ο.Χ

ΛΟΥΚΙΣΙΑ-Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ 0-0 Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις!

Από ένα ημίχρονο είχαν χθες στα παγωμένα Λουκίσια η τοπική ομάδα των Λουκισίων με τον Α.Ο.Χ. Το τοπικό ντέρμπι της Εύβοιας για την Δ. Εθνική έληξε ισόπαλο με 0-0.
Και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Στο πρώτο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα της Χαλκίδας ήταν καλύτερη από τα Λουκίσια, ενώ στην επανάληψη τα Λουκίσια ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο τέλος θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από αυτό. Κατά γενική ομολογία το αποτέλεσμα όμως κρίνεται δίκαιο.

Ηρακλής Ψαχνών – Πανσερραϊκός 0-0 Τελικά η ισοπαλία ήταν ...επιτυχία!

Αποδίδοντας κακό ποδόσφαιρο τόσο ο γηπεδούχος Ηρακλής Ψαχνών όσο και ο φιλοξενούμενος Πανσερραϊκός έμειναν την Κυριακή στο 0-0 στο μεταξύ τους παιγνίδι, το οποίο έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Η ομάδα του Αντώνη Πριόνα παρουσιάστηκε για μια ακόμη φορά «χλωμή» και χωρίς σαφή επιθετικό προσανατολισμό στον αγωνιστικό χώρο, συνεχίζοντας τις μέτριες εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών.

Πρωταθλήματα τέλος στις 13 Φεβρουαρίου?

Με διακοπή του πρωταθλήματος της Β αλλά και της Γ Εθνικής απειλεί η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου εξ αιτίας του οικονομικού αδιεξόδου που έχουν περιέλθει οι ομάδες οι οποίες από τον Μάϊο δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από οποιαδήποτε πηγή.
Είναι προφανές ότι αρκετές ομάδες της Εύβοιας οι οποίες αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες, όπως είναι ο Ηρακλής Ψαχνών αλλά και οι ΑΟΧ, Α.Ο Λουκισίων, Κύμη, χρειάζονται αρκετά χρήματα προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα έξοδα και να καταφέρουν να εξυπηρετήσουν στοιχειωδώς τις υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματα.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

αποτελεσματα Β' ΕΘΝΙΚΗΣ

Ηρακλής Ψαχνών – Πανσερραϊκός 0-0
Καλλιθέα – ΑΕΛ 1-0
Αν. Επανομής – Πλατανιάς 0-0
Εθνικός Αστέρας – Πανθρακικός 0-2
Θρασύβουλος – Πιερικός 2-1
Φωκικός – Βύζας Μεγάρων 1-0
Διαγόρας – Παναχαϊκή 0-4
Αν. Γιαννιτσών – ΑΕΛ Καλλονής 2-1
Αγροτικός Αστέρας – Βέροια 1-2

Δ ΕΘΝΙΚΗ – 7ος ΟΜΙΛΟΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 Πανναυπλιακός-Δάφνη Ερυθρών
2-2
Θήβα-Μανδραϊκός
0-1
Λουκισίων Α.Ο.-Χαλκίδα
0-0
Ατρόμητος Χιλιομοδίου-Πόρος
4-0
Ασπρόπυργος-ΑΟ Κύμης
0-6
Ενωση Ερμιονίδας-Κόρινθος
0-1
Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα-Παναργειακός
2-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ....


ΔΙΑΒΑΣΤΕ....


ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣΕ