Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

«Ένας για όλους και όλοι για …έναν!»

ΕΠΑΝΟΔΟ στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο της Εύβοιας επιδιώκει σταδιακά πλέον ο Ακράτητος Κεχριών, ο οποίος στις αρχές της περασμένης δεκαετίας πρωταγωνιστούσε στα «σαλόνια» της Α1, κάνοντας ξαφνικά το «άλμα» στους στόχους και τις επιδιώξεις του, που έφταναν ακόμα και σε άνοδο στην Δ’ Εθνική! Τα χρόνια πέρασαν, τα πράγματα έχουν αλλάξει για τα καλά στο σύλλογο των Κεχριών, του οποίου το ρόστερ αποτελείται από δύο έμπειρους παίκτες(Κ. Χαντζής, Κ. Γερογιάννης), ένα γκρουπ παικτών ηλικίας 27-28 χρονών, ενώ οι υπόλοιποι και περισσότεροι είναι πιτσιρικάδες.

Τα τελευταία χρόνια κι από τότε που έχασε το μπαράζ παραμονής στην Β’ ΕΠΣΕ (πρώην Α2) απ’ την Αυλίδα, έχει «κατασκηνώσει» στην τρίτη τη τάξει ευβοϊκή κατηγορία. Το κυριότερο πρόβλημα που υπήρξε φέτος είχε να κάνει με τις αναγκαστικές απουσίες απ’ τις προπονήσεις αρκετών παιδιών που δεν ζουν μόνιμα στο χωριό (φοιτητές κλπ.), ενώ εν όψει μπαράζ το μοναδικό «ερωτηματικό» ακούει στο όνομα Βαγγέλης Τζανής. Αυτός αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς (πιθανότατα θα χρειαστεί λαπαροσκόπηση) και είναι αμφίβολος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Αυτές για το μπαράζ …και όχι μόνο, μας έκαναν ο αρχηγός της ομάδας (14 χρόνια στο σύλλογο γαρ) 26χρονος αμυντικός χαφ Νίκος Τσούπρος, ο οποίος όπου χρειαστεί έχει και ρόλο …προπονητή και το «γενικό κουμάντο» στη διοίκηση των «πρασίνων» Άρης Τσούπρος…



Νίκος Τσούπρος (αρχηγός ομάδας):
«Πιστεύω στις δυνατότητές μας, σε εμάς και τους νεαρούς ταλαντούχους που έχουμε, ότι μπορούμε ακόμα και σε ένα παιχνίδι να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Όπλο μας είναι ότι όλοι είμαστε μια οικογένεια και κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Τις προπονήσεις τις κάνουμε μόνοι μας και τα πηγαίνουμε αρκετά καλά… Φέτος κάναμε κακό ξεκίνημα και στη συνέχεια πηγαίναμε για την σωτηρία, αλλά ενισχυθήκαμε με τον Κώστα Γερογιάννη απ’ την Σκεπαστή (και παλιότερα στον Ακράτητο), του οποίου η βοήθεια ήταν μεγάλη, κι έτσι καταφέραμε να κάνουμε εξαιρετική πορεία στον β’ γύρο, με μόλις μία ήττα και μία ισοπαλία! Όσον αφορά στον αντίπαλό μας, δεν γνωρίζουμε ιδιαίτερα πολλά πράγματα για το Καλοχώρι/Παντείχι, το είδαμε πρόσφατα στο 8-2 επί της Άρτεμις Αγ. Γεωργίου. Παρ’ ότι οι αντίπαλοι, που έμειναν και με δέκα, δεν βοήθησαν να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα, κάποια στοιχεία που θέλαμε τα είδαμε… Τι άλλο να πω, ένα παιχνίδι είναι και όλα είναι πιθανά να συμβούν, σίγουρα θα πάει στη δύναμη κι εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος, που αν αυτοί είμαστε τελικά εμείς, θα ήταν το …ιδανικό!»

Άρης Τσούπρος (γεν. αρχηγός)
«Η φετινή προσπάθεια και πορεία μας στηρίχθηκε απ’ τα παιδιά του χωριού μας και σ’ αυτά αξίζουν τα περισσότερα εύσημα. Δεν είχαμε σκοπό την άνοδο στην Α2, έτυχε αυτός στην πορεία, καθώς βοήθησε τα μέγιστα το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Έτσι, στον β’ γύρο χάσαμε μόλις ένα παιχνίδι και αυτό μας οδήγησε στο μπαράζ.
Σ’ αυτό θα δούμε τι θα γίνει. Είναι δύσκολο να κάνεις προγνωστικά. Τι να πούμε; Ας κερδίσει ο καλύτερος. Το Καλοχώρι, όπως το είδαμε, διαθέτει καλή και δεμένη ομάδα, με επιθετικούς προσανατολισμούς. Εμείς απ’ την άλλη έχουμε πολύ καλή λειτουργία στον χώρο του κέντρου και νομίζω ότι είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τη νίκη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου