Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΓΗΠΕΔΑ

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ-ΔΙΡΦΥΩΝ

Εγγυάται η δημοτική αρχή!..
Προχωρούν, από εδώ και στο εξής, οι ανακατασκευές και ανακαινίσεις των γηπέδων Μεσσαπίων και Διρφύων και συγκεκριμένα της Καστέλλας, της Άτταλης, της Στενής και της Μακρυκάπας. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον δήμαρχο Μεσσαπίων - Διρφύων, Γιάννη Μπουροδήμο, μας διαβεβαίωσε ότι οι εργασίες στα γήπεδα θα προχωρήσουν άμεσα.
Στο δημοτικό συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τρίτη (7/6), βρέθηκε λύση για το γήπεδο της Καστέλλας, με την ανταλλαγή οικοπέδων και έτσι η ομάδα από εδώ και πέρα έχει το χώρο για τις απαραίτητες διαστάσεις (105Χ67). Το μόνο που περιμένει είναι η εκταμίευση των 250.000 ευρώ που υπάρχουν στον κωδικό της προηγούμενης νομαρχιακής αυτοδιοίκησης. Όταν αυτά θα εγκριθούν από την Επίτροπο, τότε θα δρομολογηθούν και οι εργασίες.
Η κατασκευή γηπέδου στην Άτταλη είναι και αυτή στα άμεσα σχέδια του Δήμου. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Μπουροδήμο, έχει βρεθεί ο χώρος και μέσα στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει η κατασκευή του.
Επίσης, στο γήπεδο της Στενής όπου θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η ομώνυμη ομάδα, θα γίνουν βελτιώσεις στα αποδυτήρια και γενικά στους χώρους του.
Τέλος, στο γήπεδο της Μακρυκάπας θα γίνει ανακαίνιση του χλοοτάπητα. Οι εργασίες, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα έχουν ολοκληρωθεί τη νέα σεζόν και τα γήπεδα θα είναι έτοιμα προς χρήση. Για να δούμε…

ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ…

Βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα!

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν οι εργασίες στο γήπεδο της Κύμης είναι σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Παναγιώτη Θωμά…
Στο πρόβλημα που είχε υποστεί τον τελευταίο καιρό το γήπεδο με τις απανωτές καθιζήσεις του εδάφους φαίνεται πως βρέθηκε η λύση.
Έτσι, τις επόμενες μέρες, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες που θα περιλαμβάνουν αναδιαμόρφωση του γηπέδου και κατασκευή κερκίδων. Ο πρόεδρος του ΑΟΚ, δήλωσε πως τη νέα χρονιά θα έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του γηπέδου κι έτσι η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στην έδρα της.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ …ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Στην αναμονή το γήπεδο της Αυλίδας!

Στον αέρα συνεχίζουν να βρίσκονται οι εργασίες στο γήπεδο της Αυλίδας. Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο φύλλο μας, η τοπική ομάδα είχε εφησυχαστεί από την δέσμευση της Περιφέρειας για την ολοκλήρωση των εργασιών, κάτι που όμως ποτέ δεν έγινε λόγω έλλειψης χρημάτων.
Η ίδια κατάσταση επικρατεί και τώρα, καθώς η επανέναρξη των εργασιών εξακολουθεί να βρίσκεται στο «ντουλάπι».
Σε επικοινωνία που είχαμε με τους ανθρώπους του συλλόγου για να μας ενημερώσουν για κάποια θετική εξέλιξη, μας είπαν πως δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμα και πως ίσως σε 15 μέρες από τώρα θα παρθεί κάποια απόφαση για την τύχη του γηπέδου.
Η Αυλίδα αγωνίστηκε την φετινή χρονιά στο γήπεδο της Δροσιάς και αν κάτι δεν αλλάξει σύντομα, τότε και τη νέα σεζόν θα αναγκαστεί για ακόμα μία φορά να «ξενιτευτεί»…


ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ…

Περιμένουν τους εργολάβους!..

Σε καινούργιο χλοοτάπητα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η Αναγέννηση Μαντουδίου.
Η ομάδα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα φέτος με το (κατά …τόπους) κατεστραμμένο χορτάρι και όλα δείχνουν πως την ερχόμενη σεζόν στην Β’ ΕΠΣΕ πλέον, ο «πονοκέφαλος» για την τύχη του γηπέδου της θα έχει πια περάσει.
Όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία και το μόνο που περιμένουν οι άνθρωποι του συλλόγου είναι προσφορές από εργολάβους για την ανάθεση του έργου.
Πάντως, άπαντες εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως τη νέα χρονιά το γήπεδο θα έχει ολοκληρωθεί και ο χλοοτάπητας θα είναι έτοιμος για χρήση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου