Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Βραδιά βραβεύσεων και αναμνήσεων από τη Δόξα Προκοπίου




Ο Δήμαρχος Ανέστης Ψαρρός βραβεύει τον Πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιάννη Παπακωνσταντίνου

  Σε μία άκρως συγκινητική και πολύ όμορφη αθλητική – πολιτιστική βραδιά, που έγινε προχθές Σάββατο 6 Αυγούστου στο Προκόπι, η Δόξα Προκοπίου τίμησε και επιβράβευσε, όσους πρόσφεραν και όσους συνεχίζουν να προσφέρουν στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο.

Η Εκδήλωση άρχισε λίγο μετά της 9.00 το βράδυ στην Πλατεία Ηρώων. Την εκδήλωσε άνοιξε το εντυπωσιακό χορευτικό συγκρότημα του χωριού (υπό ίδρυση), όπου παρουσίασε ένα πλούσιο πρόγραμμα με χορούς της Εύβοιας και της Μικράς Ασίας.
Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας βραβεύουν τον Πρόεδρό τους Ηλία Κουτσουφλάκη
ο Κ. Ντάλας
Στη συνέχεια το λόγω πήρε ο Πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Κουτσουφλάκης και άρχισε την διαδικασία των βραβεύσεων. Για την προσφορά τους στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο και στην ομάδα τιμήθηκαν, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο αείμνηστος Κώστας Παπαντώνης (την πλακέτα παρέλαβε ο ανιψιός του Γιάννης), ο Αρχηγός των παλαίμαχων του Α.Ο. Χαλκίς Σταύρος Μαστραντωνάς, ο π. Δημήτριος Πατεράκης, ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπροστασία Προκοπίου για το πλούσιο κοινωνικό του έργο στην περιοχή, ο αειθαλής παράγοντας της Α.Ε. Ιστιαίας Κώστας Ντάλας, και οι ομάδες Ερμής Πηλίου και Αναγέννηση Μαντουδίου, για την άνοδό τους στη Β’ κατηγορία. 
ο Αναγνώστου
Επίσης βραβεύτηκαν, οι χορηγοί της ομάδας, καθώς παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας, όπως ο διαιτητές Μπάμπης Γκρινιάρης ως παλιός ποδοσφαιριστής της Δόξας και ο Θανάσης Αναγνώστου, ως προπονητής. Τέλος οι παίκτες της ομάδας βράβευσαν και αυτοί με τη σειρά τους των Πρόεδρό τους Ηλία Κουτσουφλάκη.
ο Μαστραντωνας
Μπάμπης Γκρινιάρης
Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι, από πενταμελή βορειοευβοιώτικη ορχήστρα, ο οποία ξεσήκωσε μοναδικά, με παραδοσιακά λαϊκά, ρεμπέτικα, δημοτικά και νησιώτικα άσματα τους παρευρισκόμενους, σ’ ένα ξέφρενο γλέντι, που κράτησε μέχρι πρωίας.
Τέλος αξίζει να σημειώσουμε, ότι όλοι εντυπωσιάστηκαν, από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό της ομάδας, που προβάλλονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσε σε σλάιντς, ξυπνώντας πληθώρα αναμνήσεων, σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της περιοχής.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Προκοπίου Δημήτρης Βετσονούρης βραβεύεται από τη Δόξα
 Γιάννης Δραπανιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου