Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ:Σαν στο σπίτι σου!

Ουσιαστικά δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι του ο Ολυμπιακός Χαλκίδας, καθώς και το ματς κυπέλλου με τα Αλάτσατα πριν μία εβδομάδα το έδωσε στο δημοτικό στάδιο αλλά και το επερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τον ίδιο αντίπαλο θα το δώσει πάλι στο δημοτικό στάδιο, ενώ αρχικά είχε οριστεί το γήπεδο των Φύλλων. Για να μην τα πολυλογούμε, ο Οργανισμός Άθλησης Χαλκίδας υποχώρησε στις πιέσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Χ., οι οποίοι την περασμένη Τρίτη διαμήνυσαν στον Δήμαρχο Θανάση Ζεμπίλη πως αν ο Ολυμπιακός Χ. δεν αγωνίζεται στα επίσημα ματς στο δημοτικό στάδιο δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 που αρχίζει την Κυριακή. 
Θυμίζουμε ότι ο ΟΑΧ είχε ορίσει πριν λίγες μέρες ως έδρα του Ολυπμιακού Χ. το γήπεδο των Φύλλων, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. 
Τελικά ύστερα από διαβουλεύσεις και αντιπαραθέσεις, η κ.Λίλιαν Ζλακώνη το βράδυ της Πέμπτης(15/9) ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ολυπμιακού Χ. ότι το ιστορικό σωματείο θα χρησιμοποιεί ως έδρα το δημοτικό στάδιο, χωρίς όμως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο σε κάποια παιχνίδια να... μετακομίσει κάπου αλλού(όχι απαραίτητα στα Φύλλα), όμως αυτό θα φανεί στην πορεία και θα εξαρτηθεί και από τα παιχνίδια του ΑΟ Χαλκίς. 
Όπως και να χει ένα σίριαλ που πήγε να εξελιχθεί σε "θρίλερ" έλαβε τέλος με εκατέρωθεν εξηγήσεις και συννενοήσεις και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου