Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Γιάννης Παπακωνσταντίνου: "Τη λέξη παρωδία την επιστρέφω"

Αργά το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας Γιάννης Παπακωνσταντίνου έκανε την παρακάτω δήλωση 


"Διανύοντας τον 7ο χρόνο στην διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Εύβοιας, έχω να δηλώσω, ότι με την βοήθεια των συνεργατών μου, των παραγόντων, αλλά και των ανθρώπων της διαιτησίας, είχα την εντύπωση ότι στην Εύβοια έχουμε αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στις μεταξύ μας σχέσεις, σε θέματα καθαρών και τίμιων πρωταθλημάτων.

Αλλά σήμερα νοιώθω τόσο απογοητευμένος, από την προσπάθεια κάποιων, που πιστεύω ότι δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο, αλλά προσπαθούν, λυπάμαι που το λέω, τον αποπροσανατολισμό των ανθρώπων του ευβοϊκού ποδόσφαιρου, προσβάλλοντας όλους εμάς που το υπηρετούμε, από κάθε πόστο.


Την λέξη παρωδία την επιστρέφω, ανεπιστρεπτή, σε αυτούς που κατονομάζουν έτσι τα ευβοϊκά πρωταθλήματα. Καθοδηγήσεις, πιθανώς, να υπάρχουν σε όργανα και ομάδες σε άλλους τομείς, σίγουρα εκτός ποδόσφαιρου και φυσικά εκτός Εύβοιας.


Δηλώνω ότι, με οποιοδήποτε κόστος, εγώ και με την βοήθεια πάντα των συνεργατών μου, δεν θα αφήσουμε, με κανένα τρόπο να απαξιώσουν εμάς, ως διοίκηση, τους συνεργάτες της διοίκησης και την διαιτησία, με όποια λάθη και αν γίνονται, χωρίς να υπάρχει σκοπιμότητα και χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ένδειξη γι’ αυτό.


Όταν ανοίγουμε, πλέον, το στόμα μας, ας είναι για να βοηθήσουμε το άθλημα που αγαπάμε κι όχι για να το καταστρέψουμε.


Σεβόμαστε την προσπάθεια όλων των παραγόντων, του καθενός ξεχωριστά και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών και για εμάς είναι όλοι ίσοι προς ίσους.


Παρόλα αυτά πιστεύω ότι στην Εύβοια διοργανώνουμε τα πιο τίμια και τα καλύτερα πρωταθλήματα, ανδρικά και παιδικά.


Όποιος δεν φορά γυαλιά το βλέπει!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου