Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ηρακλής Ψ.: ...τριπλό μεταγραφικό χτύτπημα!

Κάποιοι έφυγαν, όμως κάποιοι ήρθαν στον Ηρακλή Ψ.! Δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια ο "ΗΡΑ" και έτσι παρά τα μεγάλα οικονομικά  προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες, η διοίκηση προχώρησε σε ουσιαστικές και οπωσδήποτε οικονομικά συμφέρουσες κινήσεις. Έτσι χθες ανακοινώθηκαν επίσημα από την διοίκηση του Ηρακλή (και χθες προπονήθηκαν κανονικά) τρεις πολύ σημαντικές μεταγραφές:
1-Γεννήθηκε στις 5/6/1983 στην Πολωνία. Με ύψος 1.80μ. ο Πατρίκ Αλεξάντροβιτς, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, ξεκίνησε την καριέρα του στην Πολώνια Βαρσοβίας το 2002, ενώ φόρεσε και την φανέλα της Ζνικ Προύζκο. Στην Ελλάδα ήλθε τον Ιανουάριο του 2005 για λογαριασμό της Μαρκό, η οποία μετείχε στο πρωτάθλημα της ΓΕθνικής κατηγορίας, σκοράροντας 4 φορές σε 15 συμμετοχές. Την επόμενη τριετία αποτέλεσε τον ηγέτη της Α.Ε. Γιάννινα (77 συμμετοχές – 23 γκολ). Το καλοκαίρι του 2008 εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της Καβάλας, με την οποία έκανε 17 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα της ΒΕθνικής κατηγορίας. Την σεζόν 2009-2010 παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Θρασύβουλο (13 ματς – 2 γκολ). Η αγωνιστική περίοδος 2010-11 τον βρήκε ξανά στην Καβάλα. Με τους «Αργοναύτες» έπαιξε σε έξι ματς στο πρώτο μισό και στο δεύτερο ενίσχυσε τη Δόξα Δράμας. Έμεινε ελεύθερος, επέστρεψε στην πατρίδα του και στη Σουβάλκι, ομάδα Γ' κατηγορίας, πριν υπογράψει συμβόλαιο με τον Ηρακλή Ψαχνών τον Δεκέμβριο του 2011.

2-Ο Νίκος Πλάτανος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Απριλίου το 1984 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Πανελευσινιακό το 2001, όπου και αγωνίστηκε για δύο χρονιές. Το 2005 μετακόμισε στην Προοδευτική για τρία χρόνια και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Καλαμάτα. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Εθνικό Αστέρα και Πιερικό, ενώ το 2010 φόρεσε την φανέλα του Διαγόρα Ρόδου. Έμεινε ελεύθερος και τον Σεπτέμβριο του 2011 υπέγραψε στον Βύζαντα Μεγάρων. Τα οικονομικά προβλήματα, όμως τον οδήγησαν στην αποχώρηση και τον Δεκέμβριο του 2011 υπέγραψε στον Ηρακλή Ψαχνών.

3-ΣΑΝΟΚΟ ΑΜΑΝΤΟΥ, ο 32χρονος Γάλλος, με σπουδαία καριέρα στην Γαλλία την Αγγλία αλλά και στην χώρα μας με τα χρώματα του Εθνικού Αστέρα, του Βύζαντα κλπ. είναι το νέο μεγάλο απόκτημα του Ηρακλή!
Ο γιγαντόσωμος μέσος, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου