Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ......


ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΕΥΒΟΙΚΑ ΣΠΟΡ.....
Χαλκίδα-Παναργειακός 1-0
Τα θετικά αποτελέσματα με τον Θύμιο Γεωργούλη στον πάγκο της Χαλκίδας καλά κρατούν για τον ΑΟΧ. Η ομάδα της Εύβοιας πήρε το ντέρμπι με τον Παναργειακό (1-0) με γκολ του Καλογερόπουλου στο 70ο λεπτό
ΧΑΛΚΙΔΑ: Τοπαλίδης, Καλλιμάνης (46' Καρακατσάνης), Πέτσης, Παστός, Νικολόπουλος, Μπιρμπίλι, Μανιάτης, Καλογερόπουλος, Θωμάς, Λέκκας (83' Γιογιός), Μπακρής (69' Γκιόκας)
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Δρούλιας (79' Ισούφη), Σοφός, Ιασωνίδης, Φίλης, Λιάρος, Δρυμούρας, Γκίκας (54' Κολλιάκος), Τζιώρας, Καπλατζής (71' Λάπατας), Τρίφτης.
Λουκίσια-Ένωση Ερμιονίδας 2-0
Για ακόμη μια φορά τα Λουκίσια εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και πήρε τη νίκη, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Ένωση Ερμιονίδας (2-0). Στο 15' ο Τσατσαρώνης άνοιξε το σκορ και στο 89' ο δημιουργός έγινε σκόρερ γράφοντας το 2-0.
Λουκίσια: Σουτζόγλου, Ματζώρος, Μαρκόζης, Καραμπάς, Ζαχαριάς (80' Δέδες), Ευσταθίου, Μπάλας (70' Μιμιγιάννης), Δήμου, Ανέστης, Τσομπάνης (90' Λουκατζίκος), Τσατσαρώνης.
Ένωση Ερμιονίδας: Καταχανάκης, Τσολακούδης, Κωνσταντινίδης (60' Κάνδιας), Καρύδης (70' Κοζακάρου), Αντωνόπουλος, Στάμος, Στάικος, Δημητρόπουλος, Μενίκου, Δερμιτζάκης, Τζώρτζης (77' Κιούσης).
Κύμη-Ατρόμητος Χιλιομοδίου 3-1
Η Κύμη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κέρδισε 3-1 τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. Στο 12' ο μόνιμος σκόρερ για την ομάδα του Ισθμού Κουσκουνάς άνοιξε το σκορ. Στο 27' ο Γκάτσης ισοφάρισε και στο 41' ο Γεωργουδάκης με υπέροχο τέρμα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Κύμης. Στο φινάλε ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-1 ενώ οι νικητές που σκαρφάλωσαν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας είχαν και δοκάρι με τον Γκάτση στο 60'.
ΚΥΜΗ: Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Μπλατσιώτης (77' Αναστασίου Μ.), Κύρου, Κραβαρίτης, Σαββίδης (46' Καλογερόπουλος), Φωτιάς, Ηλίας, Γεωργουδάκης, Γκάτσης, Τσάγκος (57' Γεραντώνης)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Βασιλείου, Μαστρογιαννόπουλος (46' Νταντάς), Μπαλής, Βλάσσης (46' Κορδαλής), Παπαϊωάννου, Πανακούλιας, Ξύδης (79' Μπίκος), Κουσκουνάς, Τσουμάνης, Μήτρου, Μυριώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου