Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Χαλκίδα: "Εμείς βλέπουμε μπροστά"

Η Χαλκίδα βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή και την Κόρινθο που είναι και ο επόμενος αντίπαλος του ΑΟΧ την Κυριακή εκτός έδρας. Ο τεχνικός της Χαλκίδας Θύμιος Γεωργούλης αναφερόμενος στην ομάδα επεσήμανε: "Σε ένα ακόμη παιχνίδι παρουσιασθήκαμε σοβαροί και φθάσαμε στην τελική επικράτηση με χαρακτηριστική ευκολία. 
Εμείς δεν μπορούμε αυτή την στιγμή να πούμε τίποτε το ιδιαίτερο, απλά δουλεύουμε σκληρά, προσπαθούμε και βλέπουμε μπροστά.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, πολύ σημαντικές δυσκολίες και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε την μάχη μέχρι το τέλος. Εκείνο που προσωπικά με ικανοποιεί είναι αναμφίβολα το γεγονός ότι η ομάδα αποκτά και πάλι ψυχολογία, ενώ στην ομάδα μπήκαν και κάποιοι παίκτες που δεν είχαν αγωνισθεί και δείχνουν ότι έχουν όλα τα φόντα για να βοηθήσουν στην κοινή προσπάθεια". Αναφορικά τώρα με το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κόρινθο ο Θύμιος Γεωργούλης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς θα έχει στην διάθεση του Καλλιμάνη και Λέκκα, που εξέτισαν τις ποινές τους από τις κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα οι εναλλακτικές λύσεις να είναι περισσότερες για ένα ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου