Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Συγχαρητήρια σε Λιβαδειά, Πολυκράτη από Χαλκίδα!


Οι διοικούντες το συγκρότημα του Λευτέρη Καλογήρου εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία εκφράζουν τα ειλικρινή συγχαρητήριά τους τόσο στο Λιβαδειά όσο και στον Πολυκράτη, οι οποίοι παρότι δεν είχαν ουσιαστικό στόχο κόντρα σε Ένωση Ιλίου και Ψυχικό έπαιξαν πρώτα για την ιστορία τους και στη συνέχεια για την αξιοπιστία του 2ου Ομίλου Νότου της Γ' Εθνικής και μάλιστα κατάφεραν να κερδίσουν, αποδεικνύοντας τον υψηλό ανταγωνισμό του φετινού πρωταθλήματος.



Η ανακοίνωση: «Οι άνθρωποι του Γυμναστικού επιθυμούν να μεταφέρουν τα ειλικρινή συγχαρητήριά τους στις ομάδες της Λιβαδειάς και του Πολυκράτη Σάμου, οι οποίες με τις σπουδαίες νίκες τους επί των Ψυχικού και Ένωσης Ιλίου, αντίστοιχα, διατήρησαν την αξιοπιστία του εκπληκτικού αυτού πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Και οι δυο ομάδες, αλλά και ο Πορφύρας με τον Ηρόδοτο οι οποίοι είχαν υποβιβαστεί και μαθηματικά, έπαιξαν πρώτα από όλα για τη δική τους ιστορία, αλλά κράτησαν ψηλά τον πήχη της αξίας και της πλήρους διαφάνειας του πρωταθλήματος, το οποίο από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και την τελευταία διατήρησε την υψηλή ποιότητά του και τη μεγάλη του ανταγωνιστικότητα.
Άλλωστε, το ότι η άνοδος στη Β' Εθνική κρίθηκε μέσα σε λίγα λεπτά και σε λίγους πόντους, ανάμεσα στις ομάδες της Χαλκίδας, του Αετού και του Ψυχικού, αποδεικνύει τον πολύ υψηλό ανταγωνισμό! Επίσης και δύο ομάδες, και της Λιβαδειάς και του Πολυκράτη Σάμου, κράτησαν ψηλά και το γόητρο της περιφέρειας, αφού διατήρησαν ακόμα δύο θέσεις στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα για τις ομάδες εκτός Αθηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου