Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

«Κόλλησε» στο μηδέν η Καβάλα με τα Ψαχνά

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε η Καβάλα, η οποία παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Ηρακλή Ψαχνών.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Καβάλα η οποία φιλοξένησε τον Ηρακλή Ψαχνών, χωρίς όμως αυτό να αποδειχθεί αρκετό για να φτάσει και στο τρίποντο της νίκης. Οι «αργοναύτες» από τα πρώτα λεπτά είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και τις σημαντικότερες ευκαιρίες, με τον Σικαλιά όμως να είναι ο πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους και να κρατάει το μηδέν στην άμυνά του.
Στο 7’ ο Ντος Σάντος προσπάθησε να κρεμάσει τον Σικαλιά, με τον Έλληνα γκολκίπερ να αποκρούει και τον Μοκακέ με δυνατό σουτ να βλέπει τον Μπακομήτρο να διώχνει πάνω στη γραμμή.
Η επόμενη σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ήρθε στο 75’ όταν ο Αναστασόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ηρακλή Ψαχνών για να χαθεί και η τελευταία ευκαιρία της Καβάλας να πάρει την πρώτη της νίκη στο γήπεδό της, όπου μέχρι στιγμής έχει μόνο ισοπαλίες.
ΚΑΒΑΛΑ: Αποστολίδης, Γελαδάρης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Μοκακέ, Χλωρός (83’ Κούμπρογλου), Ντος Σάντος, Αναστασόπουλος (85’ Ποσίνκοβιτς), Μπρατσιάνι (62’ Μιγιάτοβιτς).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Κονέ, Λιόσης, Τάουερ, Λούσιο, (48’ Ποκόνγκ), Βανγκέλι (77’ Ντελέκος), Γέσιτς (88’ Τζάκης), Χαϊκάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου