Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Τα μοιράστηκαν όλα Καλλιθέα και Ηρακλής Ψαχνών

Γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι δυο ομάδες, με την ομάδα της Εύβοιας να παραμένει για δέκατη αγωνιστική αήττητη και τον αρχηγό της να πετυχαίνει το γκολ της σεζόν!
Τα Ψαχνά ήταν αυτά που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς από τον Μάριο Σέγκο, όμως η ομάδα του Νίκου Παντέλη κατάφερε να απαντήσει και να σώσει έτσι την κατάσταση, παραχωρώντας ισοπαλία στους φιλοξενούμενους. Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα έχει 22 βαθμούς κι είναι στην τρίτη θέση, με την Καλλιθέα να έχει 14 και να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας.

Το ματς στην Καλλιθέα ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή στα μετόπισθεν. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να αναζητήσουν πρώτοι το γκολ, ωστόσο ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν πολύ σωστά οργανωμένος στον αγωνιστικό χώρο και κλείνοντας τους διαδρόμους δεν επέτρεψε στην Καλλιθέα να φτάσει στην εστία του Σικαλιά, με τη μοναδική απειλή να είναι το μακρινό σουτ του Καλτσά στο 19’ το οποίο μπλόκαρε ο πορτιέρο της ομάδας της Εύβοιας.
Οι παίκτες του Βαζάκα μετά το πρώτο εικοσάλεπτο έδειξαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο, ανέβασαν την απόδοσή τους και στην πρώτη τους καλή ευκαιρία κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς! Ήταν το 31’ της αναμέτρησης όταν ο Γέσιτς από αριστερά έκανε τη σέντρα κι ο αρχηγός του Ηρακλή, Μάριος Σέγκος, με ανάποδο ψαλίδι που θύμισε… Ιμπραΐμοβιτς, πέτυχε σίγουρα το γκολ της αγωνιστικής κι ένα από τα γκολ της χρονιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να δώσει προβάδισμα στα Ψαχνά. Η χαρά πάντως για την ομάδα του Βαζάκα δεν κράτησε για πολύ, αφού η Καλλιθέα αντέδρασε άμεσα κι απάντησε στο γκολ με τον Μαρουκάκη στο 43’ να νικά τον Σικαλιά και να στέλνει ισόπαλες τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο τεχνικός της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης, θέλησε να φρεσκάρει την ομάδα του και πέρασε στο ματς τους Σταύρου και Ατματσίδη αντί των Κατσικογιάννη και Πλάτανου αντίστοιχα, με την Καλλιθέα να είναι αυτή που είχε την υπεροχή, πλην όμως, ανούσια. Οι δυο ομάδες φαίνοταν να βολεύονται με την ισοπαλία, αποτέλεσμα που ήταν περισσότερο ευνοϊκό για τον Ηρακλή Ψαχνών, και δύσκολα θα ρίσκαραν να ανοιχτούν στην επίθεση, αφήνοντας χώρο στον αντίπαλο να κάνει… τη ζημιά. Η μορφή του παιχνιδιού δεν άλλαξε ως το φινάλε, με μοναδικό – άσχημο – συμβάν στο δεύτερο μέρος να είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Ρουσάκη των γηπεδούχων…
Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Ντακόλ, Μουσταφίδης, Καλτσάς, Χριστοφιλέας, Αρβανίτης, Ρουσάκης, Μαρουκάκης, Πλάτανος (46' Σταύρου), Κατσικογιάννης (52' Ατματζίδης), Φαρινόλα.
Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Ρεπετσάς, Κονέ, Τάουερ, Βανγκελί (72' Ντελέκος), Μπακομήτρος, Γέσιτς, Ρούτσης, Χαϊκάλης (63' Ποκόνγκ), Σέγκος, Λιόσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου