Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Όρθιος στη Δράμα ο Ηρακλής Ψαχνών, 1-1 με Δόξα

Η ομάδα της Εύβοιας επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και κατάφερε να πάρει έναν βαθμό… χρυσάφι στην έδρα μιας από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.
Με αρκετά προβλήματα απουσιών και με την ήττα από τον Εργοτέλη να έχει βάλει «φρένο» στο σερί των 19 αγωνιστικών χωρίς ήττα, ο Ηρακλής Ψαχνών είχε δεδομένα δύσκολο έργο κόντρα στη Δόξα στη Δράμα. 

Οι Ευβοιώτες ωστόσο φάνηκαν να μην επηρεάζονται και μόλις στο 16’ μπήκαν μπροστά στο σκορ με το σουτ του Άγγελου Σικαλιά, πρώην παίκτη των Δραμινών!
Οι γηπεδούχοι φάνηκαν να ξαφνιάζονται από το γκολ των Ψαχνών, σταδιακά όμως βρήκαν τα πατήματά τους. Η Δόξα πίεσε, έφτασε στην ισοφάριση με το πολύ ωραίο γκολ, είχε και δόση τύχης, του Ιντζόγλου στο 44’, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Οι «μαυραετοί» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 50’ σε ανατροπή του Πουλάκου από τον Δήμου, είχαν κάποιες καλές στιγμές με τον Κάπελ ενώ τα Ψαχνά είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Στεπάνοβιτς να «κλέψουν» ακόμα και τη νίκη!
Το τελικό 1-1 έφερε την ομάδα της Εύβοιας στη δεύτερη θέση και τους 40 βαθμούς, με τη Λάρισα που αγωνίζεται σε λίγη ώρα να έχει 39 και να θέλει να προσπεράσει, την ώρα που η Δόξα Δράμας ανέβηκε στους 35 και θέλει να κάνει το… ντεμαράζ στο φινάλε του πρωταθλήματος για να προλάβει το τρένο της ανόδου.
Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Κοντεών, Κάπελ, Μπουτζίκος, Πουλάκος, Κασσός, Στεργιανός (35' Στόικος), Μπάρρος.
Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Γ. Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Δήμου, Μπακομήτρος, Λαμπρόπουλος, Γέσιτς, Ογιαρμπίντε, Ρούτσης, Μπαράγκος, Α. Σικαλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου