Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Λύτρωση από τη… βούλα για Πανσερραϊκό, 1-0 τα Ψαχνά

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σίμιτς στο 93’ της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Ψαχνών, ο Πανσερραϊκός επικράτησε 1-0 της ομάδας της Εύβοιας και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, συν το ρεπό του που μεσολάβησε, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης και τα κατάφερε απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο όπως είναι ο Ηρακλής Ψαχνών. Τα «λιοντάρια» πήραν επιτέλους ένα τρίποντο που τους επιτρέπει να κοιτούν ψηλότερα στη βαθμολογία, ενώ αντίθετα τα Ψαχνά δείχνουν να έχουν εγκαταλείψει οριστικά το θέμα της ανόδου, από τη στιγμή που το αρνητικό τους σερί διευρύνεται και δεν φαίνεται στον ορίζοντα το πώς θα ανατραπεί η κατάσταση…

Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως, δεν μπορούσαν να φτιάξουν καθαρή ευκαιρία στα καρέ του Τόλιου. Από την πλευρά του ο Ηρακλής Ψαχνών είχε περιοριστεί σε ανασταλτικό ρόλο και κατάφερνε να διατηρεί το «μηδέν» στην άμυνα, θέλοντας τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα στις Σέρρες. Ο Πανσερραϊκός είχε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τον Κόντο να είναι εκφραστής των τελικών προσπαθειών του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο μέρος, ο Πανσερραϊκός συνέχιζε να πιέζει, είχε κάποια καλά σουτ από Μπριλάκη και Στεφανίδη ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο όλη η δράση μεταφέρθηκε στα καρέ του Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος «κλείστηκε» και… το πλήρωσε. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άγγελος Σικαλιάς ανέτρεψε τον Σερέκα, με τον Σίμιτς να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα και να χαρίζει στα «λιοντάρια» τους τρεις βαθμούς της νίκης, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι διαφώνησαν έντονα με την απόφαση του διαιτητή Κιριαζίδη από τον Έβρο.
Με τη νίκη του αυτή ο Πανσερραϊκός έφτασε τους 53 βαθμούς και απέχει μόλις έναν από την οκτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off της ανόδου, την ώρα που ο Ηρακλής Ψαχνών υποχώρησε κι άλλο στη βαθμολογία αφού έχει μείνει στους 47 βαθμούς και την ενδέκατη θέση του πίνακα…
Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ, Παντελιάδης (75' Τσαούσης), Μπριλάκης, Παρασκευαϊδης, Κ. Τριανταφύλλου, Σιάκκας (66' Τσιμίκας), Γιαννόπουλος (58' Σερέκας), Κόντος, Σίμιτς, Στεφανίδης.
Ηρακλής Ψαχνών (Νίκος Παντέλης): Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Λαμπρόπουλος, Ρούτσης (65' Βανγκέλι), Μπακομήτρος, Μήτσης, Χαϊκάλης (87' Ντελέκος), Γέσιτς, Α. Σικαλιάς, Σέγκος (56' Πούλγκα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου