Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Παραμένει αήττητος και μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής με 11 βαθμούς ο Ηρακλης Ψαχνών

Παραμένει αήττητος και μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής με 11 βαθμούς ο Ηρακλης ,και δείχνει πάνω από όλα ομάδα. Παίζοντας αναγνωριστικό ποδόσφαιρο και οι δυο ομάδες για 45΄λεπτά, προσπαθούσαν να ελέγξουν την μεσαία  γραμμή με λιγοστές επισκέψεις στα καρέ των δυο πορτιέρο.Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όμως, ο Σουάνης δέχθηκε τη μπάλα από τον Sicimic στο χώρο του κέντρου, και βρίσκοντας ελεύθερο χώρο προχώρησε ως το ύψος της περιοχής του Ηρακλή, και πλασάροντας εύστοχα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου και την  ομάδα της Κέρκυρας προηγούμενη με 1 - 0. Στο 2ο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε δυνατά και σιγά - σιγά κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και ανησύχησε τον τερματοφύλακα  Βρονταρά σε δυο περιπτώσεις, με Κρητικό στο 52΄,και Boumal στο 57΄. Η ένταση για τον Ηρακλή συνεχιζόταν και δυο λεπτά αργότερα, ο Boumal με απευθείας εκτέλεση φάουλ  (ποίημα) ,έφερε το παιχνίδι στα ίσια . Η συνέχεια του παιχνιδιού  κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις  με τις δυο ομάδες να ''καλύπτονται'' από το ισόπαλο αποτέλεσμα .
Ηρακλής Ψαχνών (Θ. Γράφας )
Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Τσιμόντζι, Τσούτσης (Σταματής ), Ντάνιελ (Οχάντζα ) (Ντελέκος ), Μπουμάλ, Κρητικός .
Κέρκυρα (Γρηγορίου )
Βρονταράς, Βλάχος, Μαραγκός, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Σουάνης, Καραδέμητρος, Γκόμεζ, Κόντος (Μπέριαν ), Ανδρεόπουλος (Παρασκευαίδης ), Σίσιμιτς (Μπαλντοβαλίεφ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου