Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ευβοίας

Με ένταση και  βολές ένθεν κι ένθεν, πραγματοποιήθηκε και ψηφίστηκε ο οικονομικός απολογισμός στην ΕΠΣ Ευβοίας στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση.
Η ένταση άρχισε από το ξεκίνημα όταν μετά την ανάγνωση και τις παρουσίες αναγνώστηκε ένσταση των Σωματείων Προποντίδας, Καλοχωρίου Παντειχίου και ΑΟ Αγίου ( στην συνέχεια ο Αγιος ανακάλεσε την ένσταση) για παραβίαση καταστατικού και ζητήθηκε η ακύρωση της επειδή η συνέλευση δεν έγινε εντός των χρονικών ορίων που προβλέπονται κάτι που τέθηκε σε ψηφοφορία δια βοής και εγκρίθηκε από το σώμα η έναρξη της συνέλευσης. Ο Πρόεδρος κ Παπακωσταντίνου ξεκίνησε με τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς.
Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του κ Παπακωσταντίνου άνοιξε κατάλογος ομιλητών και μίλησαν οι κύριοι Κουσκούτης, Καλτσάς, Στούπας, Καρυστινός,Ρούσος και Τζαφέρος στους οποίους απάντησε συνολικά ο Πρόεδρος της Ένωσης
Ακολούθησε στην συνέχεια ο οικονομικός απολογισμός ο οποίος μοιράστηκε στα παρευρισκόμενα Σωματεία. Μοναδική εδώ τοποθέτηση έκανε ο Πρόεδρος του ΑΟ Αυλωναρίου Δημ Φραγγούλης και στην συνέχεια εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός
Μετά και την ψήφιση των απολογισμών ο Πρόεδρος της Ένωσης ευχαρίστησε και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στους εκπροσώπους των σωματίων κι έληξε την ετήσια Γενική Συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου