Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

«Ο πρόεδρος ο πιο …επικίνδυνος αντίπαλος μας!»


Σε κάποιες περιπτώσεις τα σχόλια περιττεύουν… Τα γεγονότα και τα έργα του καθένα στο χώρο που καταπιάνεται «μιλούν» από μόνα τους. Ο Γιώργος ο Βελισσαράκος δεν χρειάζεται συστάσεις για το τι αντιπροσωπεύει στο χαλκιδέικο και ευβοϊκό μπάσκετ, άλλωστε μιλάμε για τον ζωντανό εκπρόσωπό του στη διαχρονική πορεία του.
Σαφώς πικραμένος για τον τρόπο που άφησε μετά από πολλά χρόνια τον Γυμναστικό, …άνοιξε την καρδιά του και «ξεσπάθωσε» δικαίως κατά όσων «καπηλεύτηκαν» το όνομα και την ιστορία του στο χώρο. Έφυγε, όπως τονίζει και ο ίδιος, με …ψηλά το κεφάλι, «επιτυχημένος, μιας και με τους παίκτες μου πετύχαμε τον στόχο μας και η προσπάθειά μου δεν μειώνεται».
Τον ίδιο τον προσεγγίσαμε άμεσα μετά τις εξελίξεις της περασμένης εβδομάδας και όπως μας είπε: «Ήθελα τώρα να μιλήσω, με πίεσαν και απ’ την οικογένειά μου, ώστε να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και περαιτέρω προβλήματα». Και όσοι τον γνωρίζετε, δεν μιλάει συχνά αν δεν έχει να πει κάτι ουσιαστικό…
Ουσιαστικά ήταν και όλα όσα μας είπε και μας αποκάλυψε, πράγματα που δεν είχαν ειπωθεί μέχρι σήμερα… Καυτηρίασε τις δηλώσεις και παρεμβολές παρασκηνιακά του προέδρου Τάσου Κολτσιδόπουλου, ο οποίος –όπως τονίζει- δυσκόλευε πολύ το έργο του, «προσβάλλοντας και μειώνοντας την προσωπικότητά μου όλη τη χρονιά!». Ε, ώρα του ήταν …να τα πει «έξω απ’ τα δόντια» (χωρίς να κατονομάζει, για λόγους όπως μας είπε που έχουν να κάνουν κυρίως με την …σχετική προβολή των προσώπων!..).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου