Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Η ανακοίνωση του ΑΟ Χαλκίς για την Γενική Συνέλευση

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς σύμφωνα με την οποία καλεί τα μέλλη της ομάδας να παραβρεθούν στη γενική συνέλευση του συλλόγου η οποία θα γίνει την Δευτέρα 4 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Lucy. Για το τυπικό της υπόθεσης αναφέρεται ότι η συνέλευση θα λάβει χώρα την ερχόμενη Πέμπτη και σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την επόμενη Δευτέρα 4 Ιουλίου, ημερομηνία όμως στην οποία θα λάβει χώρα τελικά η συνέλευση μέσα από την οποία θα οριστικοποιηθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο. Να σημειωθεί ότι όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλλη στον ΑΟ Χαλκίς μπορούν να περνάνε καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας στη λεωφόρο Χαϊνά. Η εγγραφή είναι 30 ευρώ. Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τα γραφεία του ΑΟΧ είναι 89881. Η ανακοίνωση για τη διενέργεια της γενικής συνέλευσης αναφέρει τα παρακάτω:

"Σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού του σωματείου μας και την από 22/6/11 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου συγκαλούμες τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου του ΑΟ Χαλκίς στις 30/6 ημέρα Πέμπτη και ώρα 7:00 στα γραφεία του σωματείου μας(Λεωφόρος Χαϊνά 46) με θέματα ημερησίας διάταξης:
1.Διοικητικός απολογισμός
2.Οικονομικός απολογισμός
3.Προϋπολογισμός περιόδου
4.Απαλλαγή των μελλών του απερχόμενου Δ/Σ από κάθε ευθύνη
5.Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
6.Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ/Σ

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 4 Ιουλίου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.

Σημείωση: Οι υποψηφιότητες για το Δ/Σ και την Ε.Ε. τίθενται στην εφορευτική επιτροπή αμέσως μετά την εκλογή της. Επίσης η οικονομική τακτοποίηση των μελών μπορεί να γίνει και κατά τη διάρκεια της συνέλευσης."










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου