Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Πετυχημένο φινάλε για το 3ο τουρνουά μπάσκετ της Λίμνης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή το 3ο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στη Λίμνη.
Το γήπεδο μπάσκετ στην παιδική χαρά της πόλης γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, που βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τους τελικούς της διοργάνωσης, που πλέον έχει γίνει θεσμός στη περιοχή.
Αρχικά έγινε ο μικρός τελικός, όπου η L.A. από τα Λουτρά Αιδηψού κέρδισαν τους «Έτη φωτός» από την Ιστιαία και κατέλαβαν την τρίτη θέση. Στη συνέχεια ακολούθησε διαγωνισμός τριπόντων, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Θαλασσινός.
Στο μεγάλο τελικό αντιμέτωπες βρέθηκαν δύο ομάδες από τη Λίμνη Oι Stars με τους Δημήτρη Εμμανουήλ, Νίκο Καλυβίωτη, Άγγελο Λειβαδιά, Γιάννη Σταματίου, Γιάννη Κιούση και Μανουήλ Κώνστα, αντιμετώπισαν τη «Σειρήνα», που είχε στο δυναμικό της, τους Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, Νίκο Ιωάννου, Γιάννη Θαλασσινό, Γιάννη Χρυσάνθη και Νίκο Τζούτζο. Μεγάλοι νικητές του τουρνουά αναδείχθηκαν οι Stars με σκορ 13-10.
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Γεράσιμος Κιαπέκος από τους L.A.
Τέλος έγιναν οι απονομές, όπου οι Αντιδήμαρχοι Μαντουδίου – Λίμνης και Αγίας Άννας Γιάννης Στεργίου, Γιάννης Καντζούρας και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αντώνης Μπάρετ (οι οποίοι χαιρέτισαν και το τουρνουά εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής) βράβευσαν τους συμμετέχοντες. Για την πολύτιμη βοήθειά τους βραβεύτηκαν και οι δύο διαιτητές του τουρνουά, Μάκης Φώτου και Δημήτρης Κιούσης.
Η ψυχή της διοργάνωσης Βαγγέλης Μπεκάκος δήλωσε, πως φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
Γ.Δραπανιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου