Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΙΣΤΙΑΙΑ: Στα σαλόνια με καλό...μεταγραφικό κοστούμι!

Σε πρωταθλήτρια των θερινών μεταγραφών αναμένεται να αναδειχθεί η Α.Ε. Ιστιαίας, αφού μέχρι στιγμής, πέντε ποδοσφαιριστές έχουν και επίσημα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας, ενώ σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου Λευτέρη Κατσαντώνη, ακόμη επτά παίκτες αναμένεται μέσα σε σύντομα χρονικό διάστημα να φορέσουν την φανέλα της Ιστιαίας, για τη νέα χρονιά.
Τα μέχρι στιγμής μεταγραφικά αποκτήματα της Ιστιαίας είναι, οι επιθετικοί Σταύρος Δούμας από τον Α.Ο. Ωρεών και Νίκος Καρακάξης από τον Α.Ο. Γουβών. Από τις Γούβες η Ιστιαία απέκτησε επίσης τον μεσοεπιθετικό Θανάση Λάντζο και τον αμυντικό Σταύρο Κουρταλή.
Ο Πρόεδρος Λευτέρης Κατσαντώνης δήλωσε, χθες Δευτέρα 18 Ιουλίου, ότι «η ομάδα έχει πάρει, μέχρι στιγμής, ότι καλύτερο υπάρχει, σε έμψυχο υλικό στη Βόρεια Εύβοια. Επίσης μέχρι το τέλος της εβδομάδας οριστικοποιούνται επτά ακόμη μεταγραφές, πρωτοκλασάτων παικτών της περιοχής μας».

Πρώτη συνάντηση για την Α.Ε. Ιστιαίας


Την πρώτη τους συνάντηση, ενόψει της νέα ποδοσφαιρικής σεζόν πραγματοποίησαν παίκτες και Διοίκηση της Α.Ε. Ιστιαίας, χθες Δευτέρα 18 Ιουλίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Εύβοιας στην Ιστιαία. Παρόντα στη συνάντηση ήταν και αρκετά από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.
Ο Πρόεδρος Λευτέρης Κατσαντώνης, αφού καλωσόρισε όλους τους ποδοσφαιριστές τόνισε ότι βασικός στόχος για τη νέα χρονιά είναι μια πολύ καλή πορεία στην Α1 κατηγορία και πως γι’ αυτό χρειάζεται πολύ δουλειά απ’ όλους.
Ο Γραμματέας και Γενικός Αρχηγός Αλέκος Ψαράκης χαρακτήρισε μετριόφρονα τον Πρόεδρο και δήλωσε πως απώτερος στόχος είναι η άνοδος στη Δ’ Εθνική.
Τέλος ο Προπονητής Λάμπρος Σπίντζος ανέφερε, ότι είναι πολύ χαρούμενος, που Θα έχει στο ρόστερ 25 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.
Αξίζει να σημειώσουμε πως παρόν στη συνάντηση ήταν και ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που άρχισε την καριέρα του από την ομάδα της Ιστιαίας και διέπρεψε σε Ελλάδα και Ευρώπη με τη μεγάλη ομάδα του Αθηναϊκού τη δεκαετία του ’90, ο Γιώργος Αναστασίου.
Την Πέμπτη 21 του μήνα η Α.Ε. Ιστιαίας θα πραγματοποιήσει Αγιασμό στο γήπεδο της και την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσει και επίσημα την προετοιμασία της.
Γιάννης Δραπανιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου