Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Α.Ο. Αιδηψός: Στόχος, το χτίσιμο μιας νέας δυνατής ομάδας!




Όρθιοι από αριστερά: Α. Παπακοσμάς Μ. Αναγνώστου, Λ. Στάμου, ο προπονητής Θανάσης Αναγνώστου, Β. Τσώτσος, Μ. Ζαγκανάς, Ν. Αναγνώστου, Β. Αρετσίνης, Ε. Σαμπάι
Καθιστοί από αριστερά: Δ. Καραγιάννης, Μ. Φικάι, Γ. Κατσαρός, Χ. Φώτου, Α. Μπιμπάι, Δ. Αυγέρης
Την προετοιμασία τους εν’ όψη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν ξεκίνησε την  Δευτέρα 1η Αυγούστου ο Α.Ο. Αιδηψός.
Οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της Λουτρόπολης και υπό της οδηγίες του προπονητή του Θανάση Αναγνώστου άρχισαν την προετοιμασία.


Φέτος ο Α.Ο. Αιδηψός απέκτησε από τον Ο.Π.Α. (Όμιλο Ποδοσφαίρου Αιδηψού) τους Δημήτρη Καραγιάννη, Μανώλη Υδραίο, Λευτέρη Στάμου, Χρήστο Φώτου, Δημήτρη Αυγέρη και Αποστόλη Παπακοσμά. Ενώ από την ομάδα έφυγαν ο Γιάννης Βασιλείου, ο Νίκος Δημητρίου και ο τερματοφύλακας Αλεξίου.
Φάση από την προετοιμασία
Αξίζει να σημειώσουμε, πως φέτος έχει κατέβει ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας, κάτι που εξ’ άλλου είναι και ο βασικός στόχος τόσο του προπονητή όσο και της Διοίκησης, οι οποίοι θέλουν το χτίσιμο μιας νέας δυνατής Αιδηψού, που θα αποτελείτε από παίκτες, που έχουν γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά σ’ αυτή και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Εύβοιας.
Ο Πρόεδρος Σωκράτης Φώτου δήλωσε, ότι «εύχομαι υγεία και καλή πορεία στην ομάδα, καθώς και σε όλες τις ομάδες του ομίλου μας. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια νέα και δυνατή ομάδα. Για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 θα επιδιώξουμε να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη πεντάδα του ομίλου μας».

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: Από αριστερά: Δ. Καραγιάννης, Μ. Υδραίος, Λ. Στάμου, Χ. Φώτου Δ. Αυγέρης, ο Πρόεδρος Σωκράτης Φώτου και Α. Παπακοσμάς





































Ο προπονητής Θανάσης Αναγνώστου τόνισε, ότι «θέλουμε να μπορέσουμε να ξαναχτίσουμε την Αιδηψό από την αρχή και να την ξανακάνουμε ομάδα. Όλα τα άλλα προς το παρών έπονται. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμόσουμε τα καινούργια παιδιά μαζί με τους παλιούς ποδοσφαιριστές σε δημιουργώντας έτσι ένα καλό σύνολο. Θέλουμε να αποκτήσει η ομάδα τη χαμένη της ποδοσφαιρική ταυτότητα και να ισχυροποιηθεί μέσα από τη σκληρή δουλειά, που θα γίνεται στις προπονήσει. Τους στόχους μας στο φετινό πρωτάθλημα θα τους καθορίζουμε παιχνίδι παιχνίδι».
 Γιάννης Δραπανιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου