Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Αρχίζει το ματς!

Καλή ποδοσφαιρική σεζόν να έχουμε...Από σήμερα το evoikaspor.blogspot.com ανάβει και πάλι τις μηχανές για τη δική σας ενημέρωση γύρω από τα αθλητικά δρώμενα της Εύβοιας και όχι μόνο, σε μία εποχή ομολογουμένως δύσκολη για τη στρογγυλή θεά με τα όσα μύρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά και σε μία περίοδο λιτότητας για τις περισσότερες ομάδες που κινήθηκαν σε ρηχά νερά στο μεταγραφικό παζάρι.

Όσον αφορά την τοπική ποδοσφαιρική επικαιρότητα, σημείο αναφοράς δεν είναι άλλος από τον Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος ήδη έχει ανακοινώσει τις πρώτες μεταγραφές εν όψει Β' Εθνικής(!). Η ομάδα του Αντώνη Πριόνα αυτές τις μέρες πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Βέρμιο με στόχο να μην αργήσει στο πιο μεγάλο ραντεβού με την ιστορία της.

Στη Δ' Εθνική η Εύβοια θα έχει τρεις εκπροσώπους, τον αναγεννημένο και κατά τα φαινόμενα ισχυρό ΑΟ Χαλκίς ο οποίος προκάλεσε αίσθηση με τα απανωτά μετγραφικά "μπαμ", τον "έμπειρο" πλέον ΑΟ Λουκισίων και τη νεοφώτιστη Κύμη που προχώρησε σε μεταγραφές ουσίας που θα της επιτρέψουν να διεκδικήσει στα ίσια και παλικαρίσια την παραμονή της. 

Από κει και πέρα στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας, Δροσιά και Αρτάκη θεωρητικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παλέψουν για τον τίτλο, αρκεί να αποδείξουν το παραπάνω και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με ενδιαφέρον αναμένονται και οι μικρότερες κατηγορίες (Α2, Β' και Γ'), με τις αποχωρήσεις πάντως δύο ιστορικών ομάδων του ΠΑΟ Κανήθου και του Μιαούλη Φύλλων(δεν δήλωσαν αμφότερες συμμετοχή στο πρωτάθλημα) να αποτελούν τη δυσάρεστη έκπληξη με το... καλημέρα. Γενικότερα όμως θα είναι μία χρονιά γεμάτη, γι αυτό προσδεθείτε γιατί το ταξίδι της ενημέρωσης ξεκινάει. Εδώ θα μαστε και θα τα λέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου