Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ:Ο κόσμος το' χει τούμπανο και η Football League κρυφό καμάρι!

Στιγμιότυπο από την "πρώτη" του Ηρακλή(Αθλητική Εύβοια)
Αυτή κι αν ήταν...καλοκαιρινή περιπέτεια για τον Ηρακλή Ψαχνών, τον οποίο σε λίγο καιρό όλη η ποδοσφαιρική Εύβοια θα καμαρώνει στη Β' Εθνική. Επίσημη απόφαση φυσικά δεν έχει βγει... διά στόματος Football League, αλλά "δε βαριέσαι, στην Ελλάδα είμαστε" θα μπορούσε εύκολα να πει κάποιος.
 

Εδώ σε μία εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και το κράτος ψάχνει...παραθυράκι για να τιμωρήσει εκ νέου τις...ξετιμωρημένες από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, οπότε τι καθόμαστε και συζητάμε...

Για να γυρίσουμε όμως στα "δικά μας", ο Ηρακλής Ψαχνών συνεχίζει την προετοιμασία του αλλά και την μεταγραφική του ενίσχυση με παίχτες εγνωσμένης αξίας που θα τον βοηθήσουν γιατί όχι να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη και στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία(!). 

Εννοείται ότι στόχος θα είναι η παραμονή, όμως όπως και να χει και μόνο η παρουσία της Ευβοϊκής ομάδας στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, φτάνει και περισσεύει για να βγάλεις το καπέλο και να υποκλιθείς στην ψυχή και το μεγαλείο της συγκεκριμένης ομάδας. 

Στις αρχές του μήνα, η Football League 2 ανακοίνωσε ότι δεν αποκλείεται Ηρακλής Ψαχνών και Φωκικός(οι ομάδες που κατέλαβαν την 3η θέση δηλαδή, στους δύο ομίλους της Γ' Εθνικής τη σεζόν που πέρασε) να δοκιμαστούν τέλη Αυγούστου σε αγώνα μπαράζ με φόντο ένα εισιτήριο ανόδου, όμως από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση(όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό). 

Αλλά επειδή στην Ελλάδα είσαι, μπορεί σε κανά μήνα η διοργανώτρια αρχή να κάνει πράξη την...απειλή της για να γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα...επικρατήσει η λογική και ο Ηρακλής Ψαχνών θα συνεχίσει αμέριμνος δίχως άλλες σκοτούρες τον δρόμο που με πολύ κόπο έχει χαράξει.
Γ.Τρυφωνίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου