Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΚΑΛΙΘΕΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. 2-1 To πάλεψε ο Ηρακλής αλλά...

Προσπάθησε ο Ηρακλής Ψαχνών μέσα στην δύσκολη έδρα της Καλλιθέας, ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει την Παρασκευή με το θετικό αποτέλεσμα.
Οι «γαλάζιοι», κατάφεραν να σπάσουν το αήττητο σερί της ομάδας της Εύβοιας, για επτά αγωνιστικές, η οποία μάλιστα δεν είχε δεχθεί σε κανένα από αυτά γκολ και να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, που οδηγούν στα μπαράζ για την άνοδο στη Super League.


Από την άλλη πλευρά, ο Ηρακλής, πλήρωσε την κακή του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, υποχρεώθηκε σε ήττα, με αποτέλεσμα να μην έχει καθαρίσει με την εκκρεμότητα της παραμονής του στη Football League.

Η Καλλιθέα επέβαλλε από τα πρώτα λεπτά του πρώτου μέρους τον ρυθμό της, γεγονός που δεν επέτρεψε στους παίκτες του Ηρακλή να αντιδράσουν.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, οι οποίοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι από το 30ο λεπτό και μετά, χωρίς ωστόσο να είναι επικίνδυνη για την εστία του Τακίδη.
Οι «γαλάζιοι», κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, δύο φορές, εκμεταλλευόμενοι ισάριθμα λάθη των αντιπάλων τους.

Στο 10΄ο Μιχαλόπουλος έκανε το ξαφνικό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Τόλιου και κατέληξε το βάθος της εστίας του, ενώ στο 37΄ο Γκότοβος υπέπεσε σε ολέθριο λάθος μαζί με τον Γιώτα, η μπάλα κατέληξε στον Ντιαλό που παρακολουθούσε τη φάση, ο οποίος με πλασέ από κοντά πέτυχε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής Ψαχνών μπήκε φουριόζος στον αγώνα και άσκησε πίεση στην εστία του Τακίδη, για να πετύχει γκολ.

Η αποβολή του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Καλτσά, στο 63΄, έδωσε ένα ακόμη πλεονέκτημα στην ομάδα της Εύβοιας, η οποία είχε αριθμητική υπεροχή, την οποία κατάφερε να αξιοποιήσει στο 68΄, όταν ο Τσοκάνης με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, οι οποίοι φάνηκαν να είναι επαναπαυμένοι από το 2-0 του πρώτου μέρους, με αποτέλεσμα να αποσυντονιστούν.

Η δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στο 79΄ο Αλεξάντροβιτς, η οποία του στοίχισε την αποβολή του, αποκατέστησε την αριθμητική ισορροπία των δύο ομάδων στον αγώνα, όχι όμως και την εικόνα τους.

Ο Ηρακλής συνέχισε την πίεση προς την εστία του Τακίδη, εκμεταλλευόμενος τους χώρους που άφηνε η Καλλιθέα, η οποία ανεξήγητα, είχε περιοριστεί στο μισό γήπεδο.

Ο χρόνος περνούσε με τους φιλοξενούμενους να επιζητούν την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να το καταφέρνουν. Η πολύ καλή τους εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μετουσιώθηκε τελικά σε κάτι καλύτερο από τη μείωση του σκορ σε 2-1 κι έτσι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, βρήκε τους Καλλιθεάτες, να παίρνουν τους τρεις βαθμούς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Τακίδης, Μιχαλόπουλος (88' Βιδάλης), Αρκούδας, Κατσίκης, Καλτσάς, Κουτρουμπής, Ρουσάκης, Ντιαλό (42' λ. τρ. Φουντουκίδης), Αρβανίτης, Φαρινόλα (74' λ. τρ. Πρίπου), Μουσταφίδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Τόλιος, Ζουλιώτης, Γιώτας, Ρεπετσάς (80' Ποκόνγκ), Γανωτής (64' Τσοκάνης), Δελήμπασης, Γκότοβος (75' Σανόκο), Σέγκος, Μπακομήτρος, Θάνος, Αλεξάντροβιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου