Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Παναργειακός-Λουκίσια 1-1

Η ομάδα της Εύβοιας κατάφερε να… κλέψει τον βαθμό στο Άργος, με γκολ που ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα!

Ο Παναργειακός ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να αντιστρέψει το κλίμα από τη βαριά ήττα της πρεμιέρας (4-0 στο Κιάτο από τον Πέλοπα), όμως τα Λουκίσια κατάφεραν στο φινάλε του παιχνιδιού να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας και να πάρουν τον πρώτο φετινό τους βαθμό στο πρωτάθλημα.
Το σκορ στο Άργος άνοιξε στο 61’ με τον Μπούρα να βάζει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, όμως τα Λουκίσια κατάφεραν να αντιδράσουν έστω και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Κοσμά να διαμορφώνει το τελικό 1-1 και να χαρίζει στην ομάδα του τον πρώτο φετινό βαθμό.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κομπόσης, Καστρίτης, Μπούρας, Μπόμπος, Φίλης, Παπαϊωάννου, Ζίου, Δρούλιας (60' Κουτσοδήμος (85' Ζαχαράκης), Τριμπόνιας, Αγγελόπουλος, Κάπλατζης
ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ: Γενιτσαρίδης, Ντοβίνος, Πούτας (40' λ.τρ. Κοροβέσης), Ζαχαριάς, Καρούδης, Προβής, Καλοχωρίδης, Κοσμάς, Ντούμας, Γκίκας (46' Κωνσταντάκος), Νταφόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου