Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Μαγεία από Καρδίτσα, 4-1 τα Ψαχνά

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας που «μάγεψε» διαλύοντας 4-1 τον Ηρακλή Ψαχνών!
Το καλύτερό της παιχνίδι των τελευταίων ετών έκανε η Αναγέννηση Καρδίτσας για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» διέλυσαν 4-1 τον Ηρακλή Ψαχνών στην Καρδίτσα παίρνοντας με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά.

Ο Χατζηρίζος στο 24’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Μπουντούρη στο 56’ να κάνει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γέσιτς στο 61’ μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης, ωστόσο από εκεί και πέρα, υπήρξε ένας μονόλογος των γηπεδούχων.
Ο Κονέ στο 71’ άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα της Ευβοίας με τον Χατζηρίζο στο 74’ το δεύτερό του προσωπικό τέρμα να κάνει το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Αναγέννησης σημειώθηκε στο 88’ από τον Υφαντή.
Η μεγάλη πρόκριση της ομάδας της Καρδίτσας επισκιάστηκε, καθώς στο ημίχρονο του παιχνιδιού, ένας 72χρονος φίλος της ομάδας υπέστη έμφραγμα και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να δίνουν «μάχη» για να τον κρατήσουν στη ζωή.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Πάτρας, Γκόλιας, Ρόβας, Κρανιώτης, Μπουντούρης, Χατζηρίζος(89΄ Φλιούκας), Γεωργακόπουλος(78΄ Μυργιώτης), Αθανασιάδης(86΄ Υφαντής), Τζάνης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Ψωμιάδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Τάουερ(60΄ Λούσιο), Λιόσης, Ντελέκος(46΄ Ιακωβάλης),  Κονέ, Βαγγέλης, Τζάκης(46΄Γέσιτς),  Μούσα, Χαικάλης.

on sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου