Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Κακή εμφάνιση και ήττα για την Κύμη 2-1 ο Αμπελωνιακός

Παιχνίδι για μη καρδιακούς αυτό που διεξήχθη στο γήπεδο του Αμπελώνα, 
μεταξύ των «πράσινων» του Δημήτρη Καπετανόπουλου και της ομάδας της Κύμης, που ήταν πολύ κακή αγωνιστικά με εντονότατο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι γηπεδούχου κάνουν την ύστατη προσπάθεια για παραμονή και οι φιλοξενούμενοι δίνουν τη δική τους «μάχη». Παρά την κακή εμφάνιση οι παίκτες του Βαγγ Ντόβολη αν ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να φύγουν με το τρίποντο από τον Αμπελώνα.
Η  γηπεδούχος ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου έδειξε και εντός του γηπέδου ότι το ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Ξεκίνησε με επιθετική διάθεση την αναμέτρηση και στο 3ο λεπτό ξέσπασαν οι πρώτες διαμαρτυρίες στο ακυρωθέν γκολ του Κακαβίτση. Ακολούθησε ένα αναίτιο οφ σαιτ στον Τσομπάνη που έμπαινε μόνος του λίγο πριν σκοράρει. Στο 26'στην πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων η Κύμη άνοιξε το σκορ.  Ήταν ο Κόκκος αυτός που έβγαλε τη μπαλιά στην πλάτη της αμπελωνίτικης άμυνας, ο Φαρούκ κέρδισε τον Τρούκη και σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 με το οποίο και ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη   οι γηπεδούχου πίεσαν τους αντιπάλους τους και στο 62’ έφεραν το ματς στα ίσα με έναν «κεραυνό» του Ρόκα, που πανηγυρίστηκε έξαλλα. Έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 80’ λόγω της αποβολής του σκόρερ τους, αλλά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αμπελωνιακός κέρδισε κόρνερ από δεξιά, ο Αλεξανδρής έβαλε όσο περισσότερο φάλτσο μπορούσε, η μπάλα ταξίδεψε υπέροχα στον αέρα, χτύπησε στο δεύτερο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Μπασινά κάνοντας το τελικό 2-1.







ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: 
Τρούκης, Γκαμπέτας, Τζαρτζάνης, Πολύζος, Κομισόπουλος, Κούρο, Νάστας  Μπίκος (79’ Μεζίνι), Κακαβίτσης, Αλεξανδρής (90’+5 Μαυρίδης), Ρόκα
ΚΥΜΗ: 
Μπασινάς, Κόκκος, Μπαργιώσης (55’ Κούτρας), Καρατζάς, Τσιτσιρής, Κραβαρίτης, Φωτιάς, Ανέστης, Μπούρας (71’ Δρόσος), Φαρούκ (58’  Μήτρου), Τσομπάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου