Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε η ομάδα της "ΑΕ Ιστιαίας

Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα της "ΑΕ Ιστιαίας" 
όπου ο Πρόεδρος της Λάμπρος Κατσαντώνης έκανε τον οικονομικό απολογισμό και έθεσε σε ψηφοφορία την πρόταση της συνεργασίας των δύο ομάδων της πόλης της Ιστιαίας.
Συγκεκριμένα ο κ. Κατσαντώνης ξεκινώντας εξέφρασε τη λύπη του που οι παρευρισκόμενοι ήταν λίγοι, λέγοντας χαρακτηριστικά: "δεν μπορούμε στα καφενεία και στην εξέδρα να λέμε διάφορα και τελικά να μην ερχόμαστε στη Γενική Συνέλευση". Στη συνέχεια τόνισε την "καλή πορεία της ομάδας, ενώ συμπλήρωσε πως τα έσοδα που είχε η ΑΕ Ιστιαίας ήταν 49 χιλιάδες ευρώ, ενώ τα έξοδα περίπου 60 χιλιάδες, έχοντας μια τρύπα 12500 ευρώ. Χρήματα που καλείται η Διοίκηση να τα βάλει στο ταμείο της ομάδας, ενώ μέχρι σήμερα έχει ήδη βάλει 28 χιλιάδες μέχρι  τώρα".
Συνέχισε λέγοντας  πως από το Διοικητικό Συμβούλιο παρέμειναν τελικά μόνο τέσσερα άτομα, με τον ίδιο και τον Αντρέα Αράπογλου να έχουν δώσει «το κάτι παραπάνω».Ακόμα ο κ. Κατσαντώνης είπε πως είχε σκοπό να φύγει τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, μιας και άνθρωποι που είχαν υποσχεθεί πράγματα δεν τα έκαναν και εκείνος με τέτοιες συνθήκες δεν μπορεί να συνεχίσει. Όμως τελικά αποφάσισε να συνεχίσει για να μην ανακόψει την πολύ καλή πορεία της ομάδας. Ολοκληρώνοντας την εισαγωγική του κουβέντα, είπε : «εγώ θα συνεχίσω μόνο αν η ομάδα μας ενωθεί με την «Ακαδημία» και ηγηθώ εγώ του νέου σχήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου