Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Η «κυανόμαυρη» ισχύς …εν τη ενώσει!

Ο Μπ.Κουσκούτης
ΡΑΓΔΑΙΕΣ εξελίξεις υπήρξαν το τελευταίο δεκαήμερο σε ότι έχει να κάνει με τα διοικητικά του ΑΟΧ και στην ενίσχυση που, όπως διαβάσατε στο προηγούμενο φύλλο, αναζήτησε με συνεχείς επαφές με επιφανείς επιχειρηματίες της περιοχής ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Ταρνανάς. Οι συζητήσεις που είχε ο διοικητικός ηγέτης των «νερατζούρι» με περίπου είκοσι υποψήφιους να αναμειχθούν στα κοινά της χαλκιδέικης ομάδας εξελίχθηκαν πολύ καλά, ενώ για περαιτέρω λεπτομέρειες που θα αποφέρουν συνεργασίες, αυτές συνεχίζονται…
Ήδη, όμως, τα πρώτα αποτελέσματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά, μιας και ο Ταρνανάς …έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της Προποντίδας και ικανό παράγοντα, Μπάμπη Κουσκούτη, ο οποίος «ζύγισε» τις συνθήκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και άναψε το …πράσινο, ώστε η «Μπάρτσα» να γίνει ακαδημαϊκή ομάδα του ΑΟΧ (κομβικός ο ρόλος στον συγκεκριμένο τομέα του παλαιμάχου και προπονητή της Προποντίδας, Κώστα Σταματίου), συμμετέχοντας στα τοπικά πρωταθλήματα, με τον Κουσκούτη, ένα πολύ «δυνατό χαρτί» για οποιαδήποτε διοίκηση, να μπαίνει και στο νέο σχήμα!
Τα ευχάριστα νέα για την διοικητική ενίσχυση των «κυανόμαυρων» αναμένεται να συνεχιστούν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, και άμεσα πρόκειται να έχουμε και τις επίσημες εξαγγελίες… Αυτές θα προκαλέσουν σίγουρα αίσθηση και μια συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις των φίλων της ομάδας, που βλέπουν ότι η διοίκηση κάνει τα πάντα για να πετύχει το πολυπόθητο «όλοι μαζί» στην Χαλκίδα.
Σίγουρη επιπλέον είναι και η επιστροφή του Γρηγόρη Δάσκου στα διοικητικά, αναλαμβάνοντας κάποιο ρόλο (εφόρου;) παρά την ομάδα. Από εκεί και πέρα, οι επιχειρηματίες που έχει μιλήσει ο Ταρνανάς είναι γνωστοί και επιφανείς οικονομικά, απ’ την ευρύτερη περιοχή, με κάποιους να έχουν προϋπηρεσία σε σωματεία της περιοχής. Τέτοιοι είναι και οι παλιοί πρόεδροι της Αρτάκης, Στράτος Πασσάς, του Απόλλωνα Ερέτριας, Δημήτρης Τάγκας, της ΑΕ Χαλκίδας, Παναγιώτης Τερτίπης (!), ενώ μόνο …άσχετοι με τον αθλητισμό δεν είναι κάποιοι εκ των υπολοίπων συνομιλητών του προέδρου του ΑΟΧ, όπως οι Φ. Σπανός, Γ. Λετώνης, Κ. Σαμαντούρος, Θεοδώρου και Τσοκάνης.           
Οι συζητήσεις και με τους παραπάνω (υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις) συνεχίζονται και σίγουρα τα αποτελέσματα αυτών θα γίνουν γνωστά αρκετές μέρες νωρίτερα της «ανοιχτής» γενικής συνέλευσης και των εκλογών του συλλόγου, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν περί τα μέσα Ιουνίου (13 ή 15) στο γήπεδο της Χαλκίδας. Τέλος, να αναφερθεί ότι οι αλλαγές που πρόκειται να γίνουν δεν θα έχουν μόνο προσθετικό χαρακτήρα, αλλά και …αφαιρετικό. Ήδη θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Γιάννης Ζώης, και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών, Γιάννης Γιαμπουράς. Τα υπόλοιπα και ακόμα πιο ενδιαφέροντα αναμένονται στις επόμενες μέρες (μήπως και …ώρες;)…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου