Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Διοίκηση και... διαρκείας!

Μοιράστηκαν ρόλοι στην Χαλκίδα καθώς η νέα διοίκηση το απόγευμα της Τετάρτης συγκροτήθηκε σε σώμα, σηκώνοντας τα μανίκια και πιάνοντας άμεσα δουλειά(άλλωστε άμεσα κατάφερε να κλείσει την μεταγραφή του Νίκου Ιορδανίδη). Το νέο Δ/Σ έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Βασίλης Ταρνανάς
Αντιπρόεδρος: Θανάσης Τάρτης
Αντιπρόεδρος: Βασίλης Αρμόνης
Ταμίας: Δημήτρης Πίγγος
Γραμματέας: Δημήτρης Παπαθεοδώρου
Υπευθ. Δημ. Σχέσεων: Σταμάτης Γκάβαλης
Γεν.Αρχηγός: Γρηγόρης Δάσκος
Μέλος: Δημήτρης Τάγκας
Μέλος: Παναγιώτης Μαργέτης
Υπευθ. Ακαδημιών: Γιώργος Μπούρικας

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Χαλκίδας για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου 2010-2011 με σύνθημα "Στηρίξτε τη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα για πρωταθλητισμό. Σεβόμενοι το παρελθόν χτίζουμε το μέλλον". Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται είτε από τα μέλλη της διοίκησης είτε από τα γραφεία της ομάδας στην οδό Χαϊνά 46 στον 2ο όροφο(τηλ επικοινωνίας 22210 81889). Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
"Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Οι απλές κάρτες θα πωλούνται προς 100 ευρώ και στόχος της διοίκησης είναι να γίνουν κάποιες αλλαγές στο χώρο της κερκίδας με βασικότερη την τοποθέτηση σκεπάστρου. Παράλληλα θα εκδωθούν κάρτες διαρκείας με τιμή πώλησης στα 150 ευρώ που θα αντιστοιχούν στα καθίσματα κάτω από το σκέπαστρο στο χώρο των επισήμων. Και στο χώρο αυτό θα γίνουν αλλαγές στα καθίσματα με στόχο να υπάρχει καλύτερη εικόνα στον συγκεκριμένο χώρο. Η νέα διοίκηση γνωρίζοντας τις ανάγκες για καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα προσπαθήσει να βελτιώσει τους χώρους του σταδίου. Τα εισιτήρια ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλου Ευβοίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου