Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ: Διακρίσεις για Ψαχνά και Αλιβέρι!

Ο σύλλογος Ψαχνών
Ο σύλλογος Αλιβερίου
Στη Χαλκίδα στο Κλειστό Κανήθου το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου διεξήχθη το 16ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων, Ανδρών-Γυναικών με τη συμμετοχή δύο συλλόγων της Εύβοιας με παράδοση στο άθλημα, των Ψαχνών και του Αλιβερίου.
Α.Σ.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Ο Α.Σ. Αλιβερίου έλαβε μέρος και τις δύο μέρες με τέσσερις αθλητές κατακτώντας 2 χρυσά και 3 αργυρά. Αναλυτικά στις Νεανίδες-Κορασίδες η Ιωάννου Νικολέτα κατέκτησε 2 χρυσά,  στις Κορασίδες η Φούτρα Σεμίνα αργυρό και στους Άνδρες ο Τριτσώνης Ζαχαρίας αργυρό.

 
Α.Σ. ΨΑΧΝΩΝ 
Ο Α.Σ. Ψαχνών πρόσθεσε στη συλλογή του 11 μετάλλια και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία Κορασίδων χρυσό κατέκτησαν η Σοφία Αγουρίδα και η Ειρήνη Κατσαρή, ενώ το χάλκινο η Ευδοξία Ψαρρά. Στην κατηγορία Παίδων, το χάλκινο ο Νίκος Αγουρίδας και ο Κώστας Σουρτζής, στην κατηγορία Νεανίδων, το χρυσό η Ειρήνη Κατσαρή, το αργυρό οι Ευδοξία Ψαρρά, Σοφία Αγουρίδα και Παναγιώτα Αγγελή και το χάλκινο η Παναγιώτα Καλογιάννη. Στο Τεχνικό στις Κορασίδες το χάλκινο πήρε η Παναγιώτα Μπουρνιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου