Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Βαγγέλης Αυλωνίτης: Θα φύγω μόνο εάν έρθει πρόταση από μεγαλύτερη κατηγορία

Ο Βαγγέλης Αυλωνίτης είναι μόλις 22 χρονών και έχει τραβήξει επάνω του όλα τα βλέμματα των ποδοσφαιρανθρώπων της Εύβοιας. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στην ομάδα του Ευβοϊκού Αγ. Νικολάου και διακρίνεται για την αποτελεσματικότητα, την σοβαρότητα και τις ικανότητές του.

Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι πραγματικά του αξίζει να αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες και είναι πρόθυμοι να τον βοηθήσουν όσο μπορούν να απογειώσει την καριέρα του. Άλλωστε είναι ένας ποδοσφαιριστής γέννημα - θρέμα του Ευβοϊκού, αφού έχει αναδειχθεί μέσα από την ομάδα και δεν έχει αγωνιστεί πουθενά αλλού.
Ο ίδιος παρουσιάζεται προσγειωμένος, καθώς προσαρμόζει τους στόχους στις εκάστοτε συνθήκες και δεν θεωρεί αυτοσκοπό να κάνει καριέρα σε άλλες ομάδες.
"΄Έχω δελτίο 10 χρόνια και βέβαια έχω αγωνιστεί μόνο στον Ευβοϊκό.  Σε καμία περίπτωση δεν θα έφευγα να πάω σε κάποια άλλη ομάδα της Α1 ή άλλης κατηγορίας ισότιμης με αυτήν που αγωνίζεται η ομάδα μου" είπε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με τους στόχους του ήταν σαφέστατος: "Δεν βάζω κάποιους στόχους. Για εμένα έχει σημασία να αγωνίζομαι όσο καλύτερα μπορώ. Δεν ξέρω εάν με παρακολουθούν κάποιοι αλλά εάν έρθει κάποια πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας θα το συζητήσω με τους ανθρώπους της ομάδας και θα το συναποφασίσουμε" είπε χαρακτηριστικά.
Σημαντικό είναι το γεγονός ότι, ανεξάρτητα από το ποδόσφαιρο, στο οποίο αφιερώνει πέντε απογεύματα την εβδομάδα, ασχολείται και με την δική του δουλειά και το παλεύει προκειμένου να είναι οικονομικά ανεξάρτητος και να μπορεί να επιβιώσει χωρίς έσοδα από το ποδόσφαιρο.
Από τα φετινά παιγνίδια του Ευβοϊκού ξεχωρίζει έντονα τους δύο αγώνες με τα Λουκίσια αφού ήταν καθοριστικά για την ομάδα η οποία πάλεψε την συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου.
Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας του φέτος είναι να κερδίζει κάθε παιγνίδι, το οποίο οι παίκτες βλέπουν ξεχωριστά και χωρίς άγχος. Αυτός είναι και ένας σημαντικός παράγοντας της θετικής πορείας της ομάδας εφέτος.
Ο Βαγγέλης Αυλωνίτης είναι Παναθηναϊκός αλλά...πικραμένος, όπως δηλώνει ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου