Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Νέο... λουκέτο στα πρωταθλήματα

Το ΔΣ της Football League συνεδρίασε επί τρεις ώρες αποφασίστηκε να συνεχιστεί η αναστολή στη Β' και Γ' Εθνική. Επειτα από συνεδρίαση που είχε αρκετές διαφωνίες και εντάσεις, κρίθηκε αναγκαίο να μπει νέο... λουκέτο στο πρωτάθλημα, από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί άκρη ούτε με τον ΟΠΑΠ αλλά ούτε και με το ασφαλιστικό. Συνεπώς, μέχρι να βρεθεί λύση, τα πρωταθλήματα Β' και Γ' Εθνικής δεν θα αρχίσουν.

Τι σημαίνει αυτό; Αναβάλλεται σίγουρα η επανέναρξη των πρωταθλημάτων αυτό το Σαββατοκύριακο, αγωνιστική φαίνεται πως δεν θα γίνει ούτε την ερχόμενη Τετάρτη και στόχος των ανθρώπων της διοργανώτριας αρχής είναι να αρχίσει ξανά στις 19 Φεβρουαρίου. Ολη η κουβέντα, πάντως, κινήθηκε γύρω από τον ΟΠΑΠ. Ανθρωποι του Οργανισμού φέρεται να έχουν μεταφέρει στη Football League πως είναι διατεθειμένοι να δώσουν κάποια χρήματα (αναλογούν περίπου 100.000 ευρώ στις ομάδες της Β' και 50.000 ευρώ σε εκείνες της Γ' Εθνικής), αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, όλοι σκέφτονται και πως θα πορευτούν χωρίς τη χορηγία του ΟΠΑΠ.
"Εγώ αντέχω να συνεχίσω και χωρίς την χορηγία, εσείς;", ρώτησε ο πρόεδρος της ΑΕΛ Καλλονής, Νίκος Μιχαλάκης, χωρίς να λάβει κάποια απάντηση. Κάτι που δείχνει πως αρκετοί σύλλογοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα χωρίς μία μικρή οικονομική βοήθεια από τον ΟΠΑΠ. Τέλος, δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις των ομάδων για τη προχθεσινή ανακοίνωση του Διαγόρα, ο οποίος προτείνει να γίνει η κατηγορία ερασιτεχνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου