Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

¨Ένα γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό για να στερήσει το «τρίποντο» από την Α.Ε. Ιστιαίας και δώσει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη στον Ολυμπιακό Χαλκίδας. 0-1 το τελικό σ’ ένα εξ’ αναβολής που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Ιστιαίας για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο είχε έναν καλό ρυθμό, χωρίς όμως να έχει θέαμα. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για την Ιστιαία στο 19’ λεπτό όταν ο Γοργομάτης έβγαλε πολύ όμορφη πάσα στο Δούμα μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος σχεδόν μόνος του με τον τερματοφύλακα σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 24’ με εκτέλεση φάουλ από τον Δάσκο, όπου τελικά ο Σωτηρόπουλος κατάφερε με τις άκρες των δακτύλων του να διώξει τη μπάλα. Στο 28’ λεπτό ο Γαβριήλ εκτέλεσε κόρνερ για την Ιστιαία, ο Γιάννης Βασιλείου πήρε την κεφαλιά, αλλά τελικά ο Ευαγγελινός κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.
Παρόμοια περίπου ήταν η εικόνα το παιχνιδιού και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51’ λεπτό όμως μετά από λάθος της άμυνας της Ιστιαία, ο Ομόρτια πήρε τη μπάλα μπήκε μέσα στην περιοχή και με πολύ όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρόπουλου κάνοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Τρία λεπτά αργότερα η Ιστιαία έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Γιάννης Βασιλείου πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή μετά από πάσα του Γοργομάτης, αλλά τελικά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ευαγγελινού.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάμπρου με βοηθούς του Καντάρης και Φρατζή.
Α.Ε. Ιστιαίας (Σπίντζος): Σωτηρόπουλος, Θεοχάρης, Βασιλείου Ι., Τρανταφύλλου Σπ., Τόουρφρε (63’ Τριανταφύλλου Αθ.), Βασιλείου (14’ Γοργομάτης), Ψύλλος (61’ Στραφιώτης), Γαβριήλ, Σελίμης, Δούμας, Χρήστου.
Ολυμπιακός Χαλκίδας (Ακριτίδης): Ευαγγελινός, Καρατζάς, Χατζηστάμου (71’ Τζαφέρος, Δαριβέρης, Μπασμπικόπουλος, Μπλέτσας, Τζάβρας, Ομόρτια, Τρίκκας (81’ Βογιατζής Κ.), Δάσκος (90’ Βογιατζής Ι.), Μουρίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου